Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím oradu, mám problém s kosmetikou Eveline, objednala jsem si 19.ledna zboží a dodnes mi to nedošlo, stálo mě to skoro 500Kč, někdo si řekne možná není to moc, ale přece jen, tohle se mi ještě u nich nestalo a to jsem si tam objednávala několikrát, psala jsem jim nekolik emailů a žádná odpověd. číslo učtu sedí, kontrolovala jsem ho pečlivě, takže jsem to jinam neposlala, když tam volám tak je to nedostupný, včera mi napsaly že mají schůzku že zavolají později, ale nic, a dnes opět nedostupné. jak z nich dostat odpověd? a hlavně zboží?
Pohrozit udanim na COI?
Je otazkou, zda vubec ty maily ctou.
objednávala jsi v nějakém internetovém obchodě?
Jak čtu, tak jsi poslala i peníze?
Tak koukam na ty jejich stranky oficialni a maji tam jen p.o.box? To je vysoce duveryhodne ![]()
https://or.justice.cz/…rma.vysledky?…
tam mas jednatele i s bydlistem, tak mu poslat dopis tam. Ma tam vedenou v roce 2013 i 2014 nejakou exekuci, takze to asi nebude vrchol ctnosti.
Já jsem si taky objednávala před rokem a přišlo to v pohodě asi za mě @AdaNaty síc…
@Mikina jo poslala, jsem tam zaregistrovaná asi 2roky ale nikdy se mi to nestalo, vždycky jsem to posílala dopředu a vždycky to do týdne max,14došlo
jednatel nemusí bydlet na adrese, která je uvedena v OR.
Ale ty exekuce…
@AdaNaty
můžeš podat trestní oznámení na Policii
ach jo, holky, toto mě fakt štve ![]()
obchod asi prodali někomu jinému, to se děje běžně, je mě to fakt líto. Je to totální bezmoc, peníze v nenávratnu.
Tak jsem tam znova volala asi po 50 a už mi to vzali, tak ten balík odesílala 20.1ledna a neví kde je takže mi zejtra dojde novej, jsem teda zvědavá
ať Ti dají podací číslo, pro sledování zásilek, popřípadě volat na PPL apod.
@Mikina jo včera odpo mi došla sms, že mi to doveze ppl a i adresu kde mužu zásilku sledovat, tak dnes by to melo dorazit
@Mikina jo děkuji už mi i volal kurýr že do 5 hod.bude u mě. ten chlapmi iv telefonu včera říkalže s poštou už moc nespolupracují, takasi budu muset přes PPL