Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám takový problém a už nevím kde všude hledat ![]()
Kupovala jsem si novou peněženku, a všechny doklady jsem měla z peněženky ven (mám tam stejně jen občanku) a teď ji nemůžu nikde najít!!! Já právě nevím, kam jsem ji předtím dala ![]()
Dnes jsem tak nějak tupá hmota a nejde mi se soustředit a přemýšlet, kam jsem ji dala. Kam byste si ji daly vy? Já si nemůžu za nic na světě vzpomenout ![]()
zní to hrozně debilně ale já ji zítra potřebuju a jsem hledač typu „hledám čtyři dny brýle a mám je na hlavě“… ![]()
Dejte mi tipy, kam byste si ji daly vy a já si projdu stejné místečka ![]()
Jdu prohledat ty kalhoty, stará peněženka určo ne, vím, že jsem ji vytáhla, vyhodila peněženku ale dál už tma ![]()
V lednici není ![]()
Kabelky a botník už mám projetý ![]()
Tam, kde más nějaké papíry (účtenky, záručáky,…) ![]()
Na ledničce
Projdi kapsy oblečení
Hodně štěstí! ![]()
Já prostě systematicky obrátím celý barák vzhůru nohama, nic jiného mi nezbyde ![]()
A nemáš ji v té nové peněžence v nějaké jiné (nezvyklé) přihrádce? Nebo třeba u kovovek? ![]()
@BlueFairy Taky mě napadl šuplík…zkus hledat něco jiného
…u mě tato metoda funguje, zpravidla nenacházím to, co hledám, ale objevuji věci dávno zapomenuté
.
@Jannnča píše:
@BlueFairy Taky mě napadl šuplík…zkus hledat něco jiného![]()
![]()
…u mě tato metoda funguje, zpravidla nenacházím to, co hledám, ale objevuji věci dávno zapomenuté
.
máme to stejně ![]()
@BlueFairy píše:
Jdu prohledat ty kalhoty, stará peněženka určo ne, vím, že jsem ji vytáhla, vyhodila peněženku ale dál už tma
V lednici není
Kabelky a botník už mám projetý
odpadkáč už jsi prozkoumala? třeba letěly společně…