Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moje první otázka je kolik stojí vystavení rodného listu? Další otázka, je to 8 dnů co sem nedostala menstruaci, kdy si mám udělat test? Můžu už teď nebo mám ještě počkat? Od jakého měsíce těhotenství jste začali pořizovat výbavičku? A od jaké značky nejraději oblečky nakupujete? A nebo na jake webové stránce? A jakej doporučujete zimní fusak do kočárku?
A jeste jedna otázka, máte zkušenost s míčkem epino nebo aniball? Pomohl vám k lepšímu porodu a byly jste díky tomu bez nástřihu a poranění?
Za rodný list (první) se neplatí pokud vím. Test už si udělej. A výbavičku pro mimčo asi až budeš vědět co to bude…
@Meduzka tak kolik stoji vystavení rodného listu bohužel nevím.
Pokud Ti 8 dnů meška MS, tak si test už udělej.
Výbavičku sem začala pořizovat v pátém měsíci těhotenství.
Mám ráda Lindex, Next, F&F
a ohledne kosmetiky atd www.feedo.cz
a fusak : https://www.google.cz/?…
Test si uričtě udělej. rodný list, první je zdarma, pokud jsi ztratila ten svůj, je to za 100. ty balonky jsme nepoužívala, a dobrý, ale teda řešíš to hodně brzo
![]()
@Meduzka píše:
A jeste jedna otázka, máte zkušenost s míčkem epino nebo aniball? Pomohl vám k lepšímu porodu a byly jste díky tomu bez nástřihu a poranění?
a ohledne aniballu je tu na na to primo diskuze tak se mrkni tam
Test si udelej pred nakupem fusaku, klidne hned. S ostatnim neporadim, jsem teprve v 17. tydnu a zatim mam dve bodycka ze sekace a jeden dudlik z lekarny ![]()
Test si klidně udělej už teď. S ostatní začni až po potvrzení těhotenství ![]()
@Meduzka píše:
@slavuska1 Vím že ti řeším brzo, ale radši dřív než pozdě.
Ovsem pred potvrzenym tehotenstvim, to je mozna I svetovy rekord. ![]()
@Poison Eve : uz tady mel nekdo fotoalbum s nakoupenou pulkou vybavy snad hned jak se zacali snazit, jestli ne i drive, takze rekord se nekona, smula ![]()
@Meduzka originál RL ti vystaví tvá rodná matrika za poplatek 100,– Kč.