Jsem degen, ja vím, ale kde může být??!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
996
8.2.15 17:41

Hele a co parapety? Nocni stolky? Zalozena v knizce apod. Nebo koukni pod sedacku tam nachazim taky kolikrat papiry by ses divila nedavno sem nasla utz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
8.2.15 17:42

Nevyhodila jsi jí??? Já tohle dělám normálně a né jednou jsem šla lovit do popelnice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
8.2.15 17:44

Jo, jo - segra si takhle bezděčně vyhodila i náušnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
8.2.15 17:45

@BlueFairy vzpomeň si, jaké jsi měla na sobě oblečení a prolez všechny vlastní kapsy, možná jsi ji dala do kapsičky na zadku, abys ji měla po ruce a člověk si to ani neuvědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
8.2.15 17:47

Já ji „ztratila“ v prosinci, akorát jsme potřebovali sepsat otcovství k nenarozenýmu mimču, no úřednici jsme říkala, jeslti stačí pas, že OP nemám, ona otevřela mou těhotenskou průkazku, a tam založená měsíc postrádaná občanka…takže já ji našla v těhotenský průkazce..máš nějakou, že by tam taky byla? :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
8.2.15 18:00
@rézi2 píše:
Hele a co parapety? Nocni stolky? Zalozena v knizce apod. Nebo koukni pod sedacku tam nachazim taky kolikrat papiry by ses divila nedavno sem nasla utz :D

Uff tu jsem teď odtáhla no tam bylo věcí 8o :lol:

Začínám se bát, jestli vůbec doma je.

Už to vzdávám a projdu barák hore dole. Když nebude tak nebude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
8.2.15 18:07

@BlueFairy hele nemas ji v aute??? Ja si jednou taky vylila do kabelky cosi, pak jsem to doma likvidovala a nez jsem si koupila novou penezenku, frkla jsem si doklady do auta… pak jsem taky hledala jak idiot :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
8.2.15 18:08

@RoseK nn, v autě jsem už byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
8.2.15 18:12

@BlueFairy Já hledám od Listopadu klíče od sklepa. vím, že jsem je někam uklidila aby se neztratili :roll: Dodnes jsem je nenašla, barák i auto obrácené naruby snad milionkrát :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
8.2.15 18:14

@orionk Já jsem si před lety odemkla klíči do bytu…a klíče od té doby nejsou k nalezení…byt samozřejmě za to bodu překopán mnohokrát…více než 15 let to je, ale stále mně to vrtá hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
8.2.15 18:15
@orionk píše:
@BlueFairy Já hledám od Listopadu klíče od sklepa. vím, že jsem je někam uklidila aby se neztratili :roll: Dodnes jsem je nenašla, barák i auto obrácené naruby snad milionkrát :cert:

To já jsem tak měla s klíčem od sklepa ještě v paneláku. Klíček nikde, tak se musel flexou uřezat zámek, koupit nový… No a hádej co jsem večer našla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
8.2.15 18:17
@Jannnča píše:
@orionk Já jsem si před lety odemkla klíči do bytu…a klíče od té doby nejsou k nalezení…byt samozřejmě za to bodu překopán mnohokrát…více než 15 let to je, ale stále mně to vrtá hlavou.

To by mě nenechalo spát :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
8.2.15 18:19

Odkapavac na nádobí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
8.2.15 18:20
@Jannnča píše:

Taj já podezdrivam chlapa :-D V tu dobu měnil kola na autě. Ale zase se mi vybavuje jak jsem si rikala ze tam ty klice neztratim… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
8.2.15 18:20

@Jannnča nechalas je ve dveřích a někdo je ukrad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová