Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele a co parapety? Nocni stolky? Zalozena v knizce apod. Nebo koukni pod sedacku tam nachazim taky kolikrat papiry by ses divila nedavno sem nasla utz ![]()
Nevyhodila jsi jí??? Já tohle dělám normálně a né jednou jsem šla lovit do popelnice ![]()
@BlueFairy vzpomeň si, jaké jsi měla na sobě oblečení a prolez všechny vlastní kapsy, možná jsi ji dala do kapsičky na zadku, abys ji měla po ruce a člověk si to ani neuvědomí.
Já ji „ztratila“ v prosinci, akorát jsme potřebovali sepsat otcovství k nenarozenýmu mimču, no úřednici jsme říkala, jeslti stačí pas, že OP nemám, ona otevřela mou těhotenskou průkazku, a tam založená měsíc postrádaná občanka…takže já ji našla v těhotenský průkazce..máš nějakou, že by tam taky byla?
![]()
@rézi2 píše:
Hele a co parapety? Nocni stolky? Zalozena v knizce apod. Nebo koukni pod sedacku tam nachazim taky kolikrat papiry by ses divila nedavno sem nasla utz
Uff tu jsem teď odtáhla no tam bylo věcí
![]()
Začínám se bát, jestli vůbec doma je.
Už to vzdávám a projdu barák hore dole. Když nebude tak nebude ![]()
@BlueFairy hele nemas ji v aute??? Ja si jednou taky vylila do kabelky cosi, pak jsem to doma likvidovala a nez jsem si koupila novou penezenku, frkla jsem si doklady do auta… pak jsem taky hledala jak idiot ![]()
@BlueFairy Já hledám od Listopadu klíče od sklepa. vím, že jsem je někam uklidila aby se neztratili
Dodnes jsem je nenašla, barák i auto obrácené naruby snad milionkrát ![]()
@orionk Já jsem si před lety odemkla klíči do bytu…a klíče od té doby nejsou k nalezení…byt samozřejmě za to bodu překopán mnohokrát…více než 15 let to je, ale stále mně to vrtá hlavou.
@orionk píše:
@BlueFairy Já hledám od Listopadu klíče od sklepa. vím, že jsem je někam uklidila aby se neztratiliDodnes jsem je nenašla, barák i auto obrácené naruby snad milionkrát
To já jsem tak měla s klíčem od sklepa ještě v paneláku. Klíček nikde, tak se musel flexou uřezat zámek, koupit nový… No a hádej co jsem večer našla ![]()
@Jannnča píše:
@orionk Já jsem si před lety odemkla klíči do bytu…a klíče od té doby nejsou k nalezení…byt samozřejmě za to bodu překopán mnohokrát…více než 15 let to je, ale stále mně to vrtá hlavou.
To by mě nenechalo spát ![]()
@Jannnča píše:
Taj já podezdrivam chlapa
V tu dobu měnil kola na autě. Ale zase se mi vybavuje jak jsem si rikala ze tam ty klice neztratim… ![]()