Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě mě napadá, co koupelna, píšeš že ti malý nablil do kabelky tak třeba je někde tam, když si vyndavovala ty poblité věci
![]()
@evill píše:
A na co ji zitra potrebujes? Nedalas ji k tomu co jdes vyrizovat?
Jdu převést dětem stavebko, už dvakrát jsem to s paní odkládala a teď budu zas za debila, že nemám občanku.
Dělají se ještě ty BLESKovky??? Kdybych nenašla???
Já naposled tu velkou dala do diáře, páč se mi nevešla do peněženky, tak abych ji neměla na volno v kabelce… a taky jsem dycky panikarila, že jsem jí ztratila
jinak naposled jsem hledala in kartu v šupliku a byla tam, jen zespod nalepená na deskách…
Podezrivala bych dite
prohledej hracky
Příspěvek upraven 08.02.15 v 17:29
@Terdul pas mi propadl ![]()
V kočáru kapsy nemám, dřív jsem měla vždy všechno v přehybu střechy, to jsem šla na jisto
teď mám kočár už jen v kufru…
Jdu odsunout pohovku, chlap teď doma není tak aspoň nebude koukat jak pjdel z křoví, co tu mám za dobrodrůžo ![]()
@BlueFairy z mé zkušenosti..prádelní koš..mrazák, příborník..
Hele me se casto stava ze doklady apod polozim za skrinky a zapadnou mi za ni
- urcite koukni ![]()
Jinak co ta koupelna jak psaly holky, nebo kde si vyndavala veci z poblite kabelky?
Já vám napíšu, co jsem všechno už prohledala:
Ale doma je na 100%, jdu se mrknoút do pokojíku a do ložnice…
V autě není, tam jsem byla hned ![]()
Vytahovala jsem to na kuch. lince a všechno šlo pak hned do koše. Proto jsem si i myslela, že to bude v té debilní poličce… Jako ono to až tak strašně nehoří, udělám si kdyžtak tu BLESK. Jenže já si ji udělám, a druhý den najdu tu starou ![]()
@BlueFairy podle me bude tam, kdes likvidovala tu poblitou kabelku ![]()
Mně se něco podobného stalo taky. koupila jsem novou peněženku, zkoumala, co tam je za kapsičky a radovala se, že do jedné nenápadné se vejde občanka akorát a není vůbec vidět…tak jsem ji tam hrdě uložila. druhý den jsem hledala občanku, kapsičku jsem nějak přehlídla. nechala jsem si udělat novou, i řidičák a potom jsem asi za dva měsíce v té nové peněžence našla pečlivě schovanou občanku v neviditelné kapse pod drobáky…
a pak jsem si vzpomněla…ten pocit prozření stál za to ![]()
takže pořádně prohledej novou peněženku :-ú
Příspěvek upraven 08.02.15 v 17:41
Hele a co parapety? Nocni stolky? Zalozena v knizce apod. Nebo koukni pod sedacku tam nachazim taky kolikrat papiry by ses divila nedavno sem nasla utz ![]()