Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hoj holky, porad tady ctu nejaky mudrovani nad osudy tak jsem se chtela zeptat jestli je tady nejaka z vas uplne stastna a v podstate bez starosti?
Když nad tím tak přemýšlím, tak jsem šťastná. Mojí asi teď největší starostí jsou hluční sousedi ![]()
Hlásím se do party. Šťastná jsem maximálně a moje starosti jsou takové prkotiny, takže by se dalo říct, že žádné nemám. A hlavně si poslední dobou hrozně užívám života.
Jsem na konci druhého těhotenství a ozvy nevypadají moc dobře, ale jinak jsem přešťastná. ![]()
Ja si tu nekdy pripadam jako exot.Ja jsem totiz vazne stastna.mam skvely dite, skvelyjo chlapa, praci a vlastne vsechno. i sex mame bezvadnej. nemam si na co stezovat.Jen teda zkousime druhy mimco a to se nedari.Ale nevadi bd bude nebo nebude ![]()
@Elilen píše:
Jsem na konci druhého těhotenství a ozvy nevypadají moc dobře, ale jinak jsem přešťastná.
Jaj, tak držím palce, ať je všechno v pořádku ![]()
@lolla.jones Mám stejný pocit. Ale ono je to často (ne vždy) o tom, jak to kdo bere. Někdo dokáže být nešťastný z věcí, které by jiný hodil za hlavu, nebo tomu vůbec nevěnoval pozornost. Je to hodně o povaze.
@Hoa Mai píše:
@lolla.jones Mám stejný pocit. Ale ono je to často (ne vždy) o tom, jak to kdo bere. Někdo dokáže být nešťastný z věcí, které by jiný hodil za hlavu, nebo tomu vůbec nevěnoval pozornost. Je to hodně o povaze.
Souhlasím. Člověk by se měl radovat i z maličkostí. Já jsem šťastná, teď mi v životě nic nechybí. ![]()
Jsem taky šťastná, teď konečně po dlouhých měsících. Ikdyž starosti mám, ale spíše prkotiny.