Jak naučit na odrážedle?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Barunka80
18.11.11 13:48
Dajdula píše:
Já mu to teda ukázala :mrgreen: Hrozně se mi smál, ale pak na to sedl a docela jel, jenom nohy měl trochu kratší než bylo potřeba. Jak dorostly, tak jezdí jako šlak.

To muselo vypadat legracne :-) hlavne jestli se rehtal :-) to musela byt nadhera.

• Citovat
  • Upravit
1749
18.11.11 13:53
Barunka80 píše:
Dajdula píše:
Já mu to teda ukázala :mrgreen: Hrozně se mi smál, ale pak na to sedl a docela jel, jenom nohy měl trochu kratší než bylo potřeba. Jak dorostly, tak jezdí jako šlak.
To muselo vypadat legracne :-) hlavne jestli se rehtal :-) to musela byt nadhera.

No, byl zlomenej v pase a smál se až se zakuckal :lol: . Měla jsem trochu strach, že to nevydrží ( máme plastový enduro ). Vydrželo, jen kolemjdoucí na mě divně koukali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
19.11.11 20:05

Az bude ready tak pojede nahle sam…treba jeste neni zraly, u nas to tak bylo… Jezdi tak od 16.mesicu, ale zase je to individualni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
20.11.11 17:11

U nás na to obě děti přišly samy. :-) Já nic neukazovala,asi bych odrážedlo rozsedla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka80
23.11.11 11:42
Verda73 píše:
U nás na to obě děti přišly samy. :-) Já nic neukazovala,asi bych odrážedlo rozsedla :lol: :lol:

to by mohlo byt take komicke :-) rozesdle odrazedlo :-) jeste by tady mohla existovat galeri. Co maminky znicily, kdyz deti neco ucili :-)

• Citovat
  • Upravit
17221
23.11.11 12:39

Ideální je ukázat mu jiné děti, aby viděl jak se jezdí. Děti se nejlíp učí od dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka80
23.11.11 12:47
alifie píše:
Ideální je ukázat mu jiné děti, aby viděl jak se jezdí. Děti se nejlíp učí od dětí.

To není od věci :-) Vy jste ho tak na odstrkovadle učila?

• Citovat
  • Upravit
17221
23.11.11 13:29
Barunka80 píše:
alifie píše:
Ideální je ukázat mu jiné děti, aby viděl jak se jezdí. Děti se nejlíp učí od dětí.
To není od věci :-) Vy jste ho tak na odstrkovadle učila?

Tak se to naučil mladší syn - od staršího. A sousedovic kluk se to zase naučil od našeho mladšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka80
23.11.11 13:31

To je uplne super! Vidim ze i dospeli se maji co ucit, to by mne asi ani nenapadlo.

• Citovat
  • Upravit
5502
28.4.13 11:17

Ahojte, koupili jsme malé koloodrážedlo, tak zkoušíme a nějak nedokážeme poznat, jestli má sedátko ve správné výšce… trochu na tom spíš chodí nebo se chce nechat vozit :) prve ho měla moc nízko, zvedli jsme a nevíme, jestli už dost… jak vysoko vzhledem k tělu má mít sedátko, pohodlně dosáhnout na zem? s pokrčenýma nohama? nebo jak? klidně mi sem hoďte fotku kola s dítětem, jestli se to bude líp ukazovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
3.9.13 18:05

@janica252 já mám teda stejný dotaz :) nevím jestli má sedátko nízko nebo jak ho má mít, teď má nohy pokrčené jak se odráží, ne moc, ale má, no a dost šoupe špičky bot, jenže když mu ho dám o kousek výš, tak zase na tom bambelá a nesedí na sedátku, ale tlačí zadek ku prostřední tyčce, jezdí na tom teprve dva dny, jsem z toho docela jelen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
3.9.13 18:12

@pvmr Klidně ať stojí a tlačí. Časem si sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
3.9.13 18:17

@Olion takže má mít sedátko tak vysoko aby dosáhl jen špičkami, nebo celým chodidlem? jinak jako jezdí docela strašně :lol: jak už se rozjede (jezdí po celém chodníku), dá nohy nahoru a pak hned prudce zabočí, příjde mi že sám neví na kterou stranu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66817
3.9.13 18:19

Při 1. výletě prcek chodil a odrážedlo držel mezi nohama. Pomohlo, když mu starší bratr ukázal, jak na tom sedět a odrážet se. Taky jsem mu ukazovala úspěšnější děti na ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
3.9.13 18:20

Podle mě by si měl být schopen trochu sednout, aspoň my to tak teď máme, že sedí, ze začátku jí to nešlo, tak jsem jí tlačila zadek na sedátko a říkala jí, ať se odráží :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí