Jak naučit na odrážedle?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Barunka80 píše:Dajdula píše:To muselo vypadat legracne
Já mu to teda ukázalaHrozně se mi smál, ale pak na to sedl a docela jel, jenom nohy měl trochu kratší než bylo potřeba. Jak dorostly, tak jezdí jako šlak.
hlavne jestli se rehtal
to musela byt nadhera.
No, byl zlomenej v pase a smál se až se zakuckal
. Měla jsem trochu strach, že to nevydrží ( máme plastový enduro ). Vydrželo, jen kolemjdoucí na mě divně koukali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Az bude ready tak pojede nahle sam…treba jeste neni zraly, u nas to tak bylo… Jezdi tak od 16.mesicu, ale zase je to individualni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás na to obě děti přišly samy.
Já nic neukazovala,asi bych odrážedlo rozsedla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Verda73 píše:
U nás na to obě děti přišly samy.Já nic neukazovala,asi bych odrážedlo rozsedla
![]()
to by mohlo byt take komicke
rozesdle odrazedlo
jeste by tady mohla existovat galeri. Co maminky znicily, kdyz deti neco ucili ![]()
- Citovat
- Upravit
Ideální je ukázat mu jiné děti, aby viděl jak se jezdí. Děti se nejlíp učí od dětí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
alifie píše:
Ideální je ukázat mu jiné děti, aby viděl jak se jezdí. Děti se nejlíp učí od dětí.
To není od věci
Vy jste ho tak na odstrkovadle učila?
- Citovat
- Upravit
Barunka80 píše:alifie píše:To není od věci
Ideální je ukázat mu jiné děti, aby viděl jak se jezdí. Děti se nejlíp učí od dětí.Vy jste ho tak na odstrkovadle učila?
Tak se to naučil mladší syn - od staršího. A sousedovic kluk se to zase naučil od našeho mladšího.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je uplne super! Vidim ze i dospeli se maji co ucit, to by mne asi ani nenapadlo.
- Citovat
- Upravit
Ahojte, koupili jsme malé koloodrážedlo, tak zkoušíme a nějak nedokážeme poznat, jestli má sedátko ve správné výšce… trochu na tom spíš chodí nebo se chce nechat vozit
prve ho měla moc nízko, zvedli jsme a nevíme, jestli už dost… jak vysoko vzhledem k tělu má mít sedátko, pohodlně dosáhnout na zem? s pokrčenýma nohama? nebo jak? klidně mi sem hoďte fotku kola s dítětem, jestli se to bude líp ukazovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janica252 já mám teda stejný dotaz
nevím jestli má sedátko nízko nebo jak ho má mít, teď má nohy pokrčené jak se odráží, ne moc, ale má, no a dost šoupe špičky bot, jenže když mu ho dám o kousek výš, tak zase na tom bambelá a nesedí na sedátku, ale tlačí zadek ku prostřední tyčce, jezdí na tom teprve dva dny, jsem z toho docela jelen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Olion takže má mít sedátko tak vysoko aby dosáhl jen špičkami, nebo celým chodidlem? jinak jako jezdí docela strašně
jak už se rozjede (jezdí po celém chodníku), dá nohy nahoru a pak hned prudce zabočí, příjde mi že sám neví na kterou stranu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Při 1. výletě prcek chodil a odrážedlo držel mezi nohama. Pomohlo, když mu starší bratr ukázal, jak na tom sedět a odrážet se. Taky jsem mu ukazovala úspěšnější děti na ulici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě by si měl být schopen trochu sednout, aspoň my to tak teď máme, že sedí, ze začátku jí to nešlo, tak jsem jí tlačila zadek na sedátko a říkala jí, ať se odráží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To muselo vypadat legracne
hlavne jestli se rehtal
to musela byt nadhera.