Jak naučit na odrážedle?

1475
11.11.11 14:48

jak naučit na odrážedle?

Ahoj holky pořídili jsem malému odrážedlo,ale on na něm vůbec neumí,odráží se jakoby tělíčkem a né nohama…pochopili Vaše děti hned jak na to,nebo jste nějak učili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
11.11.11 14:56

ahoj..si porid taky odrazedlo a ukaz mu to :mrgreen: :mrgreen: neee..tak jako nektery dite jezdi hned jinymu to trva rok…nasi terku zacalo odrazedlo zajimat az ted ve dvou letech. do ty doby na tom neumela tak nejezdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
11.11.11 15:14

ja mu parkrat ukazala ten spravnej pohyb nozickama a zbytek asi odkoukal od ostatnich deti. trvalo to tak tyden, dva a pak ho asi zacalo stvat, ze mu to nejede jako ostatnim a rozjel to :lol: ted jsou to 2 mesice, co na nem jezdi a drandi tak, ze za nim musim bezet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
11.11.11 15:17

Kluk to okoukal od jiných dětí,dobu na to jen koukal jak z jara c stím má dělat :-D On na to přijde neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
11.11.11 15:56

my jsme malé pořídili odrážedlo asi ve 14m, stačilo 2 dny a pochopila sama :-) sice už nějaký držkopád byl, ale nevzdala se ho a jezdí jak ďábel do dneška :-) 22m
Já myslím, že na to příjde sám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
11.11.11 16:41

Nas prcek dostal odrazedlo nekdy kolem 15ti mesicu,ucit jsme ho to ani nemusely,proste sednul a jel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
11.11.11 17:26

tak náš mladý to nepochopil do dneška :roll: je na tyto věci strašné poleno. I od sousedů si zkusil sednout na to kolo-odrážedlo-taky nic, nevěděl vůbec, co dělat, jak s těma nohama pohnout. I na tříkolce mu trvalo strašně douho, než aspon trochu jel a do teď z ní není nějaký odvázaný. Prostě tohle asi není jeho prioritou.Je holt šikovný zase na jiné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
12.11.11 22:10

Má do jara času dost, klídek ¨:-)

Posadila jsem ho na to (dostal ho ale už v 13 ti mesícíh na doma), sedla si za něj na zem a vzala jsem jednu jeho nožku a odpíchla od země, druhou nožku atd. Pochopil. Samostatně drandil od 18ti m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka80
18.11.11 11:02

Ahoj, taky me napadlo, at si taky poridis odrazedlo a predvedes mu to :-D, ale to je hloupost :-) Pravda, je otazkou casu az na to prijde, zkus mu to jen ukazat, dite to bude zkouset vselijak, stejne si na to samo jednou prijde. A jake mate odrazedlo?

• Citovat
  • Upravit
1475
18.11.11 11:06

Koupili jsme pukylino,ale to je až na Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka80
18.11.11 11:10
andrys23 píše:
Koupili jsme pukylino,ale to je až na Vánoce.

my mame ybike, ale uz delsi dobu.

• Citovat
  • Upravit
1369
18.11.11 12:41

Ahojky, hlavu bych si s tím nelámala, náš malej je trdlík a taky mu to trvalo, příjde to samo bez nějakýho učení.. teď už jezdí jako drak a pěkně se za ním naběhám :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka80
18.11.11 13:29

Pravda pravdouci. Dyt ti mali vynalezci jsou sikovne sikulky :-) Jezdite na odrazedle tady v tom pocasi i ven?

• Citovat
  • Upravit
1749
18.11.11 13:45

Já mu to teda ukázala :mrgreen: Hrozně se mi smál, ale pak na to sedl a docela jel, jenom nohy měl trochu kratší než bylo potřeba. Jak dorostly, tak jezdí jako šlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barunka80
18.11.11 13:48
Dajdula píše:
Já mu to teda ukázala :mrgreen: Hrozně se mi smál, ale pak na to sedl a docela jel, jenom nohy měl trochu kratší než bylo potřeba. Jak dorostly, tak jezdí jako šlak.

To muselo vypadat legracne :-) hlavne jestli se rehtal :-) to musela byt nadhera.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí

Street odrážedlo