Jak "naučit" spát pod přikrývkou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
5.12.10 15:51

Takhle třeba taky občas spával :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alca a danik
5.12.10 15:52

To je prostě tak tak , že děti se do určitého věku prostě sami nepřikrejou…
Já tedy malého strkam do pytle…i kdyby řval sebe víc, na to se ho prostě neptam. Obzvláště teď v těchto mrazek, v létě bych to neřešila. I já jsem v noci přikrytá.
jinak se také dělá, že ho zabalíte do deky cca od prsou, ruce necháte volně koukat a převážete plenou…to se dělalo dřív, když nebyly pytle. já to tak dělam, když mam pytle ve špíně :wink: …může se posadit , stát všechno a je v teple :wink: Celou noc.

• Citovat
  • Upravit
50725
5.12.10 15:54
verenika píše:

Tak to je přesné :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
5.12.10 15:55

Teeda 22 stupnu je fakt moc…nase dvoleta spi v pyzamu s dlouhym rukavem a dlouhyma nkhavicema a je ve velkem pytli bez rukavu. Prikryvam ji jeste perinou a v pokoji mame max. 19 stupnu, trimesicni je teda v dlouhem overakku,spacim pytli a prikryta jednou dekou z prize a druhou tenkou flisovou… Velka se nam porad odkopava a tak jsem ji proto zase po lete dala pytel na spani, jinak byla oorad odkryta a plakala ze spani, recept jak udrzet pod perinou bych taky potrebovala :wink: ale ta teplota u vas je teda vysoka,se dost divim,ze je malej jeste studenej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
5.12.10 15:55
verenika píše:

Ty děcka spí v určitém věku snad všechny stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.12.10 15:58
Angua píše:
verenika píše:

A nebo ho v noci slyším jak naráží hlavou do zdi jak se chce točit a ta zeď tam prostě překáží.to jsou vám rány 8-o :-?
na tohle bylo ffajn to šuple,nandali jsme tam molitan a pad do měkkýho :palec:

Příspěvek upraven 05.12.10 v 15:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.12.10 15:59

OT: To nechápu, jak můžete spát v takové kose 8-o Já bych zmrzla :lol: :lol: :lol: Tak 21-22 stupňů mi přijde super. Při 20 už stydnu, 19 jsem kdysi zkoušela a je to hrozná kosa - 18 bych nedala ani omylem, to už mi jde skoro pára od pusy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.12.10 16:00

Angu - na spaní máme 20stupňů,přes den máme 22st :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305

Mirii a Sanny - my jsme tak prostě zvyklí, manžel i já při teplotě pod 22 stupňů v bytě máme na sobě svetry a pokud se nehýbeme (u televize, počítače, atd.) lijeme do sebe jeden čaj za druhým, prostě jsme oba zimomřiví. Takže ta teplota zůstane min. 22 už jen kvůli nám…

Nemyslím, že spaní pod přikrývkou souvisí s teplotou v pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
verenika píše:
Angua píše:
verenika píše:
A nebo ho v noci slyším jak naráží hlavou do zdi jak se chce točit a ta zeď tam prostě překáží.to jsou vám rány 8-o :-?
na tohle bylo ffajn to šuple,nandali jsme tam molitan a pad do měkkýho :palec:

Jj, u nás je otloukáno čelo postele a pak občas já :roll: :lol: Včera jsme zrovna řešili, že mu místo normální postele budeme muset koupit letiště, protože klasické jednolůžko mu nemůže stačit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12972
5.12.10 16:01
Michaelakkk píše:
Sany80s píše:
Já to chápu, ale na spaní má být prostě nižší teplota. Díky tomu, že je teplota vyšší, se děti zvyknou odkopávat. Teplota na spaní(v noci) přes dvacet je prostě nevhodná.
Chápu, že máš strach, aby neprochladnul, ale neboj, časem si zvykne. Nejde po vyvětrání stáhnout topení?
¨Teda my ráno v pokoji klepeme kosu, ale samuel bude stejně odkopanej, teplotou to podle mě nebude, nikdy jsme totiž(krom léta samozřejmě) neměli v pokoji teplo…

Tak on je ještě dost malý(to odkopávání je dané i věkem, to uznávám), časem se to právě díky té nižší teplotě naučí. Já to nižší teplotou naučila manžela. On byl z domu zvyklý na teploty přes dvacet (tak 24 minimálně). Já se u nich 6krát za noc budila spocená. On spával bez peřiny a taky se budil, i když ne tolik, co já. Doma jsem nastolila teplotu 16 stupňů, manžel dostal spacák, aby se nemohl odkopat a během půl roku byl klid. Teď spí obvykle celou noc a přikrytý.
U malých děí je to složitější, ale pokud bude mít v pokoji přes dvacet, tak dítě nemá proč naučit se přikrýt.
Já bych teda určitě neměla strach nechat dítě v 18 supních, i když by mělo trošku studené ručičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
5.12.10 16:01
verenika píše:
Angua píše:
verenika píše:

na tohle bylo ffajn to šuple,nandali jsme tam molitan a pad do měkkýho :palec:

Příspěvek upraven 05.12.10 v 15:59

Já jednu dobu řešila, že se nažížalkoval do rohu postýlky, tam se šprajcl a nemohl se přetočit a budil se s řevem x-krát za noc. Tak jsem mu k čelu srolovala dve zavinovačky, zakryla plínkou a je klid, ten roh už není tak „ostrý“ a může se točit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
5.12.10 16:02

Angu-i to letiště by bylo malé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12972
5.12.10 16:03
MaryClementine píše:
Nemyslím, že spaní pod přikrývkou souvisí s teplotou v pokoji.

Vážně souvisí, mám to od doktorky. Byla to první otázka doktorky, když manžel řešil svoje časté buzení v noci. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.12.10 16:03
verenika píše:
Angu - na spaní máme 20stupňů,přes den máme 22st :mrgreen:

To já jsem přes den spokojená tak při 24°-27° :lol: :lol: :lol: Ne, jak kdy, pokud je venku sluníčko a tak celkově jde z venku teplý pocit, tak může být i míň, ale být venku nějaká plískanice a ještě mít kosu doma, bych nedala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí