Jak naučit správně pást?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
157
29.8.11 19:43

Jak naučit správně pást?

Ahoj, mám 3.měsíčního syna (1/9/11 mu budou 3.měs.) a nechce pást…resp. zvedne hlavičku, dá do pusinky ruku a cumlá a tím naše pasení končí…když mu držím ručičky od sebe, aby necumlal, tak zvedá hlavičku docela dobře, ale pak začne hledat a jak nenachází, spustí řev..že by se už zvedal na předloktí, to vůbec :// máte nějaké rady???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
29.8.11 20:01

my malýmu pomáhali takto :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
29.8.11 20:17

Ahoj,
občas ho procvič, jak to dělá Monny, ale asi to zatím nehroť, podle mne má ještě čas…
Nám malá dlouho nechtěla pást (hlavu na bříšku zvedla a udržela ve 2 měsících a ve 4 měsících se zvedala i na ručičkách), tak jsem ji dala na podložku před telku a ta ji motivovala začít pořádně zvedat hlavu a pak i pást… ale dlouho byla ignorant, hračky ji nezaujaly natolik, aby se snažila. Ručičky jsme jí od sebe nedávali, techniku si našla sama a dost dlouho pásla spíš s rukama blíž k tělu… a pak se rozjela a celkem rychle se začla plazit, lézt a stoupat si. I první krůčky zvládla před ročními narozeninami…

A nebo prober cviky s dětským doktorem (teda pokud se s ním dá mluvit). Držím oběma palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
29.8.11 21:18

Nám ukázala doktorka jak pomáhat,dělali jsme to podobně jako Monny na obrázku.A jak píše Aknyt televize nás motivolala nejvíc.On začne neboj,znám to moc dobře.Když ty ručičky dětem tak chutnaj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
29.8.11 21:26

Ahoj, buď v klidu.. Našemu malému to také moc nešlo a pak, najednou během pár dní začal pást ukázkově. To mu bylo asi 3 měsíce a 3 týdny. Dej mu čas, on na to přijde, uvidíš. (Ale já už byla také jako na trní. :wink: ) Já se mu snažila pomoci tím, že jsem mu ty ručičky dávala pod tělíčko, aby se o ně mohl opřít. To jsem někde vyčetla, ale myslím si, že by se to naučil stejně rychle (u nás spíš pomalu :wink: ), ať bych to dělala, nebo ne. Každé dítě je jiné, některému to jde rychleji, některému zvolna, ale naučí se to všechny.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
29.8.11 21:31

Ahoj,
Honzík mi nepásl do 3m vůbec. Jak jsem ho dala na bříško, hodil hlavu bokem, strčil ruku a nazdar :-) Rozcvičila jsem ho během týdne na míči a od té doby pase jako drak :-)Vřele doporučuji. Je to fakt naprosto nenásilná metoda a zabírá zaručeně. Položíš mimi na nějaký gym.míč na bříško a maličko s ním kutálíš dopředu-dozadu. Cca 5 denně pár minutek před papkáním.Kdysi jsem takhle cvičila i s prvním, takže už jsem nečekala na radu doktorky a před 3m kontrolou jsem ho takhle rozcvičila a na prohlídce vyseknul dokonalé pasení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
29.8.11 22:17

Ahoj,
nám hrozně pomohlo pasení na míči, Adam byl lenoh, dala jsem ho na bříško a žádná snaha o tom aby zvedal hlavičku nebyla. párkrát jsme ho položila na míč, a tam ho to donutilo a i se mu to líbilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
29.8.11 22:20
Yasmin píše:
Ahoj,
Honzík mi nepásl do 3m vůbec. Jak jsem ho dala na bříško, hodil hlavu bokem, strčil ruku a nazdar :-) Rozcvičila jsem ho během týdne na míči a od té doby pase jako drak :-)Vřele doporučuji. Je to fakt naprosto nenásilná metoda a zabírá zaručeně. Položíš mimi na nějaký gym.míč na bříško a maličko s ním kutálíš dopředu-dozadu. Cca 5 denně pár minutek před papkáním.Kdysi jsem takhle cvičila i s prvním, takže už jsem nečekala na radu doktorky a před 3m kontrolou jsem ho takhle rozcvičila a na prohlídce vyseknul dokonalé pasení :wink:

Aha, nečetla jsem to, tak to tady má zakladatelka 2× :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
29.8.11 22:24

A co dělá, když mu do každý ručky dáš nějaká chrastítko, který udrží (spínací špendlík, kolečko apod.)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
30.8.11 07:45

to nedělá vůbec nic, prostě to strčí do pusy a cumlá :)) :/

Rampepurna píše:
A co dělá, když mu do každý ručky dáš nějaká chrastítko, který udrží (spínací špendlík, kolečko apod.)?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
30.8.11 07:45

takhle mu pomáháme taky, ale on pak už hlavu položí, když už nemůže, objeví tu ruku, nacpe jí do pusy a můžem se stavět na hlavu :/

Monny89 píše:
my malýmu pomáhali takto :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
30.8.11 07:46

Díky holky, zkusím ten míč…uvidíme :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.8.11 08:09

líné mimi

ahojte, mám ten stejný problém. Malá mi ve dvou měsících krásně zvedala hlavičku, ale teď ve třetím si jen hlavu oloží na bok a vzteká se.. max. si cucá prst. Doktorka říkala,že když se to nezlepší, tak ve čtvrtém nás pošle na rehabko. Není někde video jak můžu cvičit s malou, aby se to zlepšilo? Zatím jsem zkoušela tlačit na zadeček a držet ručičky,ale vůbec to nepomáhá… Snažím se cvičit často,ale nevidím žádný pokrok :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
30.8.11 09:00

Ahoj,
rehabkem patrně dr. myslí Vojtovku, která se „na dálku“ přes net naučit nedá, to se musí prostě vysvětlovat, ukazovat, opravovat, zkoušet. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.8.11 09:28

to já vím, jenom nevím, co tam budeme předvádět, když se jen vzteká a vzteká… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí