Sušení v sušičce vs. žehlení pro mimi

323
29.8.11 10:02

Sušení v sušičce vs. žehlení pro mimi

Ahoj holky,

vím, že už se to tady řešilo dříve, ale přeci jen doba pokročila a určitě víc z vás má doma již sušičku. Jaký máte názor na vynechání žehlení po usušení v sušičce pro novorozence? Moje rodina se na to nějak moc netvářila, ale já si nějak říkám, že nic se nemá přehánět. Na druhou stranu ale nechci nic zanedbat.

Díky

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81481
29.8.11 10:09

Nežehlila bych ani bez sušičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
29.8.11 10:11

Sušičku nevlastním, ale kamarádka má a nemůže si vynachválit, prý je to lepší než žehličkou :wink: Známý co ji mají také, říkal, že navíc ti to ještě „eliminuje“ bordel, co se nachytá venku a nestačili zírat, co prach.filtr zachytil. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
29.8.11 10:11

žehlila jsem do konce šestinedělí, pak stačilo slunce nebo sušička. Žehlička je uložená pro další mimi :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
29.8.11 10:12

Zehlila jsem asi tyden a pak me to prestalo bavit… Ja teda nezehlim vubec nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
29.8.11 10:13

Nežehlila jsem a nežehlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
29.8.11 10:18

ahoj.. :-)

Tak já ted už mám skoro 5ti ěmsíční dvojčátka a NEŽEHLILA SEM, máme sušičku ale i kdybychom jí neměli žehlit nebudu…

Děti jsou bez problemů, na pračce mam program s extra machaním a vše peru na 30 max 40 …a vše bez probelmů vyprane :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
29.8.11 10:23

Pokud máš sušičku, tak podle mě žehlit nemusíš. Žehlí se kvůli mikrobům, které ta horká žehlička zničí. Když máš sušičku, tak ta to tím horkem udělá za tebe. Takže k žehlení (kromě estetiky) už pak není důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
29.8.11 10:28

taky nezehlim, jen jednou pred narozenim, aby se nereklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
29.8.11 10:29

ja teda nevim, co by na tom vypranem obleceni melo byt spatneho, kdyz to srovnam treba s chvilkou na chodbe a ocucanim vsech bot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
29.8.11 10:31

Holky, diky moc za odpovedi. No tak to jsem rada, ze to delate tak. Takze zatim jsem rozhodnuta nezehlit a vidim, ze to delate tak podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
29.8.11 10:31

Po sušičce teda toužím moc. Hlavně kvůli tomu bordelu třeba z kočičích chlupů. Já jsem teda žehlivej typ, nesnáším věci zmačkaný a je to jedna z mála věcí, co mě v domácnosti celkem baví, ale jestli nechceš, tak nežehli.

já třeba používala látkový plíny a krom čtverců (ty jsem teda žehlila, aby to bylo hezky nakomínkovaný) se ani žehlit nedaj, tak jsem je jen sušila na topení nebo na šňůře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
29.8.11 10:36

no zehli se, aby se zneskodnilo nebezpeci teplem, tutez sluzbu udela susicka, jen bez namahy, ja to tak provozuju s detma a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
29.8.11 10:43

suším, nežehlím, úplně stejnou diskuzi jsem taky nedávno zakládala :mrgreen:
ještě jsem udělala pro svůj klid to, že jsem v DM koupila antibakteriální aviváž (malá měla totiž ze začátku dost věcí pokaděných) a peru na 40st. a mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
29.8.11 10:47
suik píše:
Po sušičce teda toužím moc. Hlavně kvůli tomu bordelu třeba z kočičích chlupů. Já jsem teda žehlivej typ, nesnáším věci zmačkaný a je to jedna z mála věcí, co mě v domácnosti celkem baví, ale jestli nechceš, tak nežehli.já třeba používala látkový plíny a krom čtverců (ty jsem teda žehlila, aby to bylo hezky nakomínkovaný) se ani žehlit nedaj, tak jsem je jen sušila na topení nebo na šňůře.

Tak prave na ty zvireci chlupy je susicka super. Ja vzdycky kdyz prijedu od maminy, ktera ma psa, tak me to susicka super obere. Urcite lip, nez bych to udelala ja. A rozhodne z toho neni bordel. Proste ten filtr se po kazdem suseni vycisti a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí