Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No když doktorka dělala malý stěr a řekla: tak mi ukaž tu tvoji prcinu-tak jsem se styděla a snad i červenala
připadá mi to celkem oplzlý a mám to odvozený od toho slova pr..t ![]()
mi doma říkáme buchtičku,buchtinu nebo pipinu ![]()
Příspěvek upraven 07.11.10 v 16:03
My jsme měli v dětství za to, že holky mají pulinu a kluci lulinu, což mi připomíná hlášku mojí sestry: Jak budu vejká budu mít chjupatou pujinu a můj manžej bude mít chjupatou jujinu…
![]()
Příspěvek upraven 12.02.11 v 20:32
tak já mám taky chlapečka a říkám buď lulínek nebo camprlík. U holčičky bych volila asi tu tu pipinku, ale z dětství si pamatuju taky prcinku(prcka). Pocházím kousek od břeclavi.
tak moje dcera když byla mladší tak si odvodila,že když se tím čůrá tak že mají kluci čů.áčka a holka ču.inu
dzarunka píše:
tak moje dcera když byla mladší tak si odvodila,že když se tím čůrá tak že mají kluci čů.áčka a holka ču.inu
No, pokud má někdo prcinku, tak to může mít chlapeček rovnou čůráčka. Prcinka mi přijde krajně sprostá. To už radši pulinka. Ale je fakt, že každý je odmala zvyklý na něco jinýho… ![]()
My měme holčičky a té starší říkáme že to je bucha a že kluci mají pindíka
Nám od mala říkali prcinka a lulánek,což je pro mě brrr.
U syna používáme pinďour,pinďa a maminka má pinďulínu
KPKristy píše:dzarunka píše:No, pokud má někdo prcinku, tak to může mít chlapeček rovnou čůráčka. Prcinka mi přijde krajně sprostá. To už radši pulinka. Ale je fakt, že každý je odmala zvyklý na něco jinýho…
prcina je moravsky holčičí úplně běžně, úplně bez nádechu jakékoliv perverznosti
my zas přijde úchylné říkat vagína, „pořádně si umyj vagínku“ je teda pěkná blbost, to je jen kus té ženskosti, no né? ![]()
u nás se rikalo utreme čůrání, a to i holky i kluka, jako, ýe je tam zbytek curani a ze se tamtudy cura, je to neutralni a nikde to nepohorsuje
pipka je prasacky
No já začínám přemýšlet, jak bychom „tomu“ případně říkali u holčičky, všechny výrazy co jsem tady četla mne DĚSÍ
Ale nic proti, každý je zvyklý na něco jiného ![]()
Asi budu muset vymyslet něco extra ![]()
Anteaa píše:
No já začínám přemýšlet, jak bychom „tomu“ případně říkali u holčičky, všechny výrazy co jsem tady četla mne DĚSÍ![]()
![]()
![]()
![]()
Ale nic proti, každý je zvyklý na něco jiného
Asi budu muset vymyslet něco extra
Tak tomu říkej třeba - šmudlinka..prostě cokoli něžného..