Jak nejlíp cvičit s epi-nem? Vyklouzává vám rychle ven?

161
7.12.13 14:45

Jak nejlíp cvičit s epi-nem? Vyklouzává vám rychle ven?

Ahoj, když cvičím s epi-nem, tak mi hrozně vyklouzává a nevim, jestli je to efektivní cvičení, protože - zavedu do 3/4, pak nafoukávám a u 5. stisku pumpičky cítím tlak a šup - už je ho většina venku i když přidržuju, jak můžu. Takže v podstatě ho neustále dál nafukuju jen u hranice hráze - a vevnitř jsem pořád úzká. Vytlačovat se snažit ani nemusim, pomalu není co. Ten zbyteček vyklouzne sám. Logicky mi z toho plyne, že i když se dostanu na 30cm, tak s hodně velkou pravděpodobností můžu popraskat vevnitř - protože tam ta kúže není zvyklá na takový tlak (tlačí mě už u 3. a 4. stisku, pak vyklouzává)a roztažení a vydrží fakt málo… poraďte, jak to bylo u vás? taky tak vyklouzával nebo ne, na kolik jste se dostaly a jaký byl pak porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
7.12.13 15:02

Najdi si diskuzi o epinu. Je to tam vsechno napsany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
7.12.13 15:02

Ja ho zavadela skoro cely dovnitr. Vyklouzaval taky, ale cim vic byl nafoukly tim lip drzel.ale vzdy jsem ho jednou rukou pridrzovala uvnitr.na 30jsem se dostala az v den terminu. porod bajecny rychly bez nastrihu, jen me mala trochu poranila nedorotovanyma raminkama. Narozdil od prvniho hrozneho porodu. a to byla ted o pul kila tezsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
7.12.13 15:52

Taky jsem nafukovala a měla celý vevnitř. Tlačilo se to ven tak, že jsem musela přidržovat oběma rukama a nafukoval manžel :mrgreen: Pak jsem ho vždycky rychle vytlačila. Porod superrychlý, malý vyklouzl na jedno „přitlačení“, až jsem byla překvapená. Ani jeden steh. Měl 3,65 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
7.12.13 20:16
@Krkael píše:
Najdi si diskuzi o epinu. Je to tam vsechno napsany.

To jsem se sice dívala na různé diskuze, ale spíš šlo o předporodní stížnosti, že buď vyklouzává nebo je naopak „moc“ uvnitř. Jak to nakonec dopadlo u porodu konkrétně u těch, které hlásily, že pořád vyklouzává - se dá u dlouhých diskuzí těžko dohledávat. Proto jsem se rozhodla založit konkrétní téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
7.12.13 20:22
@AliTad píše:
Taky jsem nafukovala a měla celý vevnitř. Tlačilo se to ven tak, že jsem musela přidržovat oběma rukama a nafukoval manžel :mrgreen: Pak jsem ho vždycky rychle vytlačila. Porod superrychlý, malý vyklouzl na jedno „přitlačení“, až jsem byla překvapená. Ani jeden steh. Měl 3,65 kg.

Tak to taky zkusim oběma rukama :D ale nevim, jak budu stlačovat :D manžela by z toho ranila mrtvice :mrgreen: kdyby viděl, jak to ve mně roste :oops: je to cíťa :lol: zkusim co nejvíc podržet uvnitř zas a znova - snad to pujde, ať mám co vytlačovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
7.12.13 20:25
@xreni píše:
Ja ho zavadela skoro cely dovnitr. Vyklouzaval taky, ale cim vic byl nafoukly tim lip drzel.ale vzdy jsem ho jednou rukou pridrzovala uvnitr.na 30jsem se dostala az v den terminu. porod bajecny rychly bez nastrihu, jen me mala trochu poranila nedorotovanyma raminkama. Narozdil od prvniho hrozneho porodu. a to byla ted o pul kila tezsi.

tak to závidím :kytka: doufám, že u mě to dopadne taky nějak dobře, čeká mě za 14 dnů termín :pankac: u mě čím víc nafouknuk tím víc vyklouzává, tak nevim, jestli něco dělám špatně nebo mám napjaté svaly, které ho tlačí ven… ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
7.12.13 21:35
@Kačerov píše:
Tak to taky zkusim oběma rukama :D ale nevim, jak budu stlačovat :D manžela by z toho ranila mrtvice :mrgreen: kdyby viděl, jak to ve mně roste :oops: je to cíťa :lol: zkusim co nejvíc podržet uvnitř zas a znova - snad to pujde, ať mám co vytlačovat :mrgreen:

Tak manžela to naopak strašně zajímalo. Obdivoval tu obrovskou žárovku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
8.12.13 22:16

AliTad

Tak to je dobrý :D :dance: mojemu stačí, když si všimne, jak přeměřuju balonek krejčovským metrem a lezou mu oči z důlků :D :mrgreen:

Ach jo, ale ať dělám co dělám - u 12 přifouknutí „leze“ nezadržitelně ven, zjistila jsem, že spíš prohýbám 8o balonek než že bych ho doopravdy udržela vevnitř. 12 přifouknutí je jen asi cca 25 cm, což je dost málo, protože elastickou hráz nemám. Tak nevim. :idea: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
8.12.13 22:18

Co můžu dělat proti vyklouzávání? Kolena u sebe a přidržovat a přidržovat? :mrgreen: Nebo je ještě nějaká možnost? :?: Je to sice blbá otázka jak tágo :oops: :zed:, ale já už fakt nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.12.13 22:36

Já u toho klečela nebo spíš skoro seděla na patách a oběma rukama držela. Manžel se může otočit, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
8.12.13 23:04

AliTad

Já taky - klečim nebo sedím, ale musím udržet jednu polohu, protože při změně pohybu už je skoro venku :D si říkám, že jsem zmožená víc z držení balonku než ze cvičení, to pnutí se dá rozdýchat :mrgreen:

Rači ho tlačit nebudu, musela bych mu říct, ať se otočí a přifukuje, když mu řeknu a neřeší že občas když to tahne, trošku funim a prodýchávám :mrgreen: a ať se neotáčí :mrgreen:
už tak se bojí, že z toho porodím, tak se mi nechce zbytečně vysvětlovat s balonkem uvnitř, že je to součást „cviku“ :roll: ale byla by to sranda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí