Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím dejme tomu v čem půjdou zítra. Pište školkové nebo školní. Díky
Tepláky s chlupem uvnitř, tričko, teplejší mikina, nepromokavá bunda. Pokud by pršelo, tak na procházku nepromokavé kalhoty. Nepromokavé boty.
@GabinkaCh píše:
Myslím dejme tomu v čem půjdou zítra. Pište školkové nebo školní. Díky
leginy, triko, mikina a bunda, gumáky
na ven do školky „gumové“ kalhoty
Před chvilkou jsem nad tím zrovna usilovně dumala. Nakonec (školkové dítě) bude mít na ven zateplený leginy, triko s dlouhým, chlupatou mikinu a softsheelku. Boty ještě obyč Adidasky. Víc jsem nevydumala ![]()
Školák bude mít rifle, triko s krátkým, slabší mikinu, softshellovou bundu.
Skolkovy bude mít slabší tepláky, triko s krátkým, slabou mikinu, softshellovou bundu.
Na zahradu bude mít nepodsite softky.
Dám mu už čepici, protože trpí na uši, takže se bojím.
Kalhoty, tričko, mikina, bunda, tenká čepice. Na zítra do školky mám nachystané softdhelove kalhoty, ale uvidím podle počasí. Když bude teplo, mají takové ty kostkovane Kugo, Wolf atp.. nebo ještě teplé tepláky…vždycky to nějak vymýšlím ráno podle předpovědi a situaci za oknem. ![]()
Teplejší kalhoty s bavlněnou vložkou. Tílko, triko s dlouhým, mikina, softka. Slabá čepice. Jestli bude pršet, bude mít gumáky s vložkou.
@Petula306 píše:
Co dáváte mikinu i bundu, co budete dávat v zimě?
U nás je poránu třeba sedm stupňů ![]()
Nijak. Skolaci se oblekaji sami. Maximalne probehne cenzura.
Ze se pubertacky u snidane zeptam, jestli to mysli vazne nebo si dela srandu, kdyz vytahne velmi kratke triko. At se projde pred barakem, aby zjistila, jak tam je, ze slunko za oknem v pokoji nic neznamena.
Odchazim do prace na 7:25. Oni vychazi o 15 minut pozdeji. V patek prvne vytahli soft bundu, ze prselo. Zatim pod bundou staci pouze triko.
Skladaci destnik maji stale v aktovce/ batohu.
Do minuleho tydne rano meli kalhoty a sebou na prevleceni kratase.
@GabinkaCh termopradlo a na to softshellky, nahoru mikina. Softshellova teplejsi bunda nebo gumova nepromokava bunda. Holinky, do nich teple ponožky. Do školy slušné oblečení - džíny, mikina, bunda, tenisky.
Skolkove dite - leginy a tricko, na ven softshelky bez fleesu, tenka fleesova mikina a bunda. Mozna bavlnena cepice, kdyz bude rano extra zima.