Jak ochutit UM?

1561
6.11.13 14:44

Jak ochutit UM?

Ahoj holky, dcera má přes dva roky a poslední týden mi sabotuje umělé mléko. Čím mi radíte ho ochutit. Jo a jak dlouho pili vaše děti než jim přestalo chutnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2354
6.11.13 14:47

@RadkaOR A co zkusit ochucené Sunary, které jsou od 2 let? Tuším čokoládový, jahodový, vanilkový… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
6.11.13 14:47

Já osobně už bych to v tomto věku nehrotila.
Naší malé je 19 měsíců a UM pije jen ráno a už ani to nedopije kolikrát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
6.11.13 14:50

@RadkaOR
Nutrilon UM mají taky s příchutěmi. Já kupuju vanilkový, mají i banánový.
Jinak někdo radil dochucovat čímsi od Nestlé. Krabička stojí 90Kč. A mají buď čokoládový, nebo vanilkový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.11.13 14:51

V tomhle věku už bych to nehrotila a UM už nedávala, když nechce. Jinak klukovi jsem ze začátku ochucovala kaší (to mu ale nebyl ještě ani rok). Teď mu pro zpestření dám občas mlíko s frapkem nebo kakaem. Jinak UM si občas dá náš i teď skoro ve 3 letech (střídá to od roku s kravským). Já UM pila skoro do 7 :)

• Citovat
  • Upravit
1561
6.11.13 14:51

Ještě musím dodat, že je teď nachlazená a má kašel tak jestli to nemůže být tím. Já jen, že máme ještě zásoby tak by to mohla vypít něčím ochucené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
6.11.13 14:52

Já myslela taky nějaké Granko nebo čokoládu od Nestlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7725
6.11.13 14:54

@RadkaOR Může to být tím nachlazením. 18m dcera mi minulý týden 3 dny nepila UM vůbec, vždy se jí potom zhoršil kašel. Asi 2× jsem jí dala sojové mléko (což se zase moc nedoporučuje kvůli alergiím).

UM pije jen jednou denně, večer, víc jak 100ml nevypije. Mám doma 2 krabice 800g, až je doberem tak už kupovat další nebudu.

U straší dcery, kdybych jí UM ve třech letech neodebrala tak ho snad pije doteď. :) Nepřestalo jí chutnat nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
6.11.13 14:57

Ja mam rok a pul dcerku a davam ji do toho nestle kakao nebo vanilku moc ji to chutna a jsou v tom i nejake vitaminy:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
6.11.13 15:11

Tak hlavně v tomhle věku už to dávno nepotřebuje, tak proč jí to nutit? Pokud jí dost mléčných výrobků, vůbec bych to neřešila. Naopak čerstvé výrobky jsou mnohem přínosnější než nějaké sušené mléko s umělými vitamíny. Navíc pokud kašle od zahlenění, mléčné výrobky nejsou vůbec vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
6.11.13 15:31
A to koupíš normálně v obchodě?
@halusenka píše:
Ja mam rok a pul dcerku a davam ji do toho nestle kakao nebo vanilku moc ji to chutna a jsou v tom i nejake vitaminy:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
6.11.13 15:33
No ona toho už poslední dobou moc nevypila, ale aspoň něco. Já ji do toho rozhodně nenutím, jen mi jde o to, že normálnímu jídlu moc nedá a v tomhle je docela dost potřebných vitamínů a složek. Kaši nechtěla snad nikdy, ale jogurty baští normálně.
@AliTad píše:
Tak hlavně v tomhle věku už to dávno nepotřebuje, tak proč jí to nutit? Pokud jí dost mléčných výrobků, vůbec bych to neřešila. Naopak čerstvé výrobky jsou mnohem přínosnější než nějaké sušené mléko s umělými vitamíny. Navíc pokud kašle od zahlenění, mléčné výrobky nejsou vůbec vhodné.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
6.11.13 15:34

@RadkaOR já bych jí už umělinu nedávala. Nejmladší dcerka ho začala odmítat v roce a půl, tak jsem jí ho prostě přestala dávat. Je to známka že už mléko nepotřebuje. Ono stejně vitamíny z um jsou pramálo tělem využitelné, není potřeba to hrotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
6.11.13 15:34

Já jí dám teď pauzu než povolí ten kašel a pak to ještě zkusím, případně s tím ochucením, to jí budu dávat i do obyč mléka. Asi pak nejlepší ve sklenici že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
6.11.13 15:35

@RadkaOR z mlékomatu, ale mléko už nemusí mít vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová