Jak odnaučit psa trhat věci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2820
5.5.14 21:08

To bití dělám taky, myslím že bez efektu, navíc je ten náš citlivé plemeno tak bych to měla víc zvážit, ale někdy se fakt neudržím. Pak akorát nadávám, že jsem si otočila nehet nebo namohla břicho, že mi to za to nestojí.
Už studuji pár tipů od vás. Zaujalo mě to učení na lezení, proplítání mezi nohama atd.
@Kachnicka25 vítej v klubu ;)
@Lette taky si to plemeno moc chválím, ale ty nervy. Vyroste z toho? Prý retrivrům to docela trvá. Jinak aportujem už dávno a to dobře. Ale jak aportujem na zahradě, tak lítá tak smykem že i trávník pláče. Beru ho ven, na louce je v jednom místě hoodně vysoká tráva a mokřiny a to je jeho, jen pak je horší dacana vyčesat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
5.5.14 21:13

@Lidulla bití - NE! Stačí ovládat změnou tónu hlasu, popř. jako trest nějaká cvičení poslušnosti navíc :). Ano, zklidní se, ale je fakt, že kolem 2-3 let. Pokud dostane to co potřebuje - nenudí se, tak není problém. Vím, že mezi fletaři je teď populární cvičení s klikrem, tak zkus progooglit, jako další podnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2820
5.5.14 22:42

@Lette hmmmmm, krásná představa likvidátora do 3 let :roll: a jaké máte zkušenosti s tímto plemenem a dětmi? Na syna říkám že je super, pořád se „rvou“ a fakt mu neublíží. Ale co čekat po porodu nevím. Místo abych nakupovala věci na miminko tak mi manžel za všechny prachy staví pergolu s oplocením, abych tam mohla dát kočár a pes mi jej nepřevrátil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
6.5.14 07:21

@Lidulla nám flat nic nelikviduje! Váš flet likviduje jen proto, protože nemá patřičnou péči, kterou potřebuje. Mimino respektují, chápou, že jde o malého, křehkého tvora. V tomto směru problém nikdy nebyl. Navíc všechny členy své „smečky“ bezmezně milují.

Btw. Kočár jsme převrácený nikdy neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
25.6.14 22:23

@Lidulla Zdravím :mavam: Taky máme doma flatíka, teď mu budou dva roky. Je to šídlo děsný! :zed: Taky nám likvidoval věci, no už to ani nepočítáme - od sežrané podlahy na chodbě, po rozkousanou gpsku. No člověk se kolikrát dost divil, když dorazil z práce, co to zase ten náš miláček vymyslel :andel: Teď sem doma na mateřské, ale když jdeme ven a bafan zůstane doma, nějak si už ničeho nevšímá. Nevim, čím to, možná už začíná malilinko dospívat. I když torpédo je to pořád a puberta s ním mlátí o sto šest. Máme čtyřměsíční miminko a pejskovi musim razantně vysvětlovat, že je to taky človíček a musí na něj pomalu. Náš totiž, když letí pro hračku, nekouká vůbec na to, co nebo kdo mu stojí v cestě. Prostě letí dopředu! :roll: Takže za mě fletíci super pohodáři, ale dost často až móóóc akční. Je to někdy boj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.12.14 09:41

My teda uplne nahodou prisli na takovej fígl…jestli máte psa na zahrade a kouse treba truhliky a zahonky, doporucuju do nich zapichat vetvicky šípku…u nas to zafungovalo, kdyz si chtel truhlik podat tak ho to stipalo ze si to radsi rozmyslel, a ted uz po tom nejde… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2643
7.12.14 13:16

@hanca1991 :palec: tak to zkusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.12.14 09:44

@Lidulla U tvých příspěvků se fakt směju :D Úžasné fejetony 8) Jinak co se zahrádkou? Dejte všude beton :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.12.14 21:23

Ještě rok a bude líp. Je to štěně a chce si hrát a nudí se :)
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný