Jak odpustit partnerce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3865
8.8.23 16:04
@Tala20 píše:
Tak po téhle větě jsem přestal číst.

Jsi zoufalec, který neumí komunikovat. To co jsi mohl vylíčit na 15 řádků, jsi zde roztáhl na 73 zbytečných řádků.

Jsi sobec a narcis, který zde popisuje nějaké naprosto bezýznamné podrobosti z minulosti.

V hlavě máš guláš. Neumíš odlišit podstatné od nepodstatného. Podstatné je to, že máš partnerku a že čekáte společné dítě, Ty troubo.
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3865
8.8.23 16:08

Hele, Růžo, málokdo má vztah jak z romantického filmu. Holt jste měli zamotaný začátek, moc jste spolu nespali, pak to vypadalo, že asi nic nebude, ona byla ještě zaháčkovaná jinde, udělala chybu, kouzlo vlahého večera, nevěděla na čem s tebou je a do něho byla zblázněná. Pak vystřízlivěla, konečně dořešila minulost a teď už je to nová kapitola.

Otoč list a buď rád, že máš milující partnerku (máš?) a dítě na světě. Každý máme nějakou minulost, důležité je co je teď a co bude. Buď trochu velkorysý.

Poučení (už ne pro tebe ale pro ostatní): nechoď s holkou, co nemá vyřešenou minulost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denny.5
8.8.23 16:18
@Nurofen píše:
https://www.emimino.cz/…nici-501465/

„České ženy a jejich "náhradníci“
Zajímavá zkušenost z emimina i života kamarádů:

Ženy v pokročilejším věku (28let a víc cca) si často na vztah pořizují „náhradníky“ či „blbce“ na zahnízdění, domácí kutily bez většího sebevědomí, „bezproblémové“ kluky a muže, kteří moc neodporují atd… Pak se k nim chovají povýšeně a často jsou jim časem nevěrné s dominantnějšími muži.

Zatímco jim stále vlhne z „chlapštějších“ kolegů a bývalých partnerů (většinou se s nima rozešly kvůli nevěře jejich expartnera - opakované nevěře - či kvůli tomu, že tihle dominantní muži maj často v jistém věku problémy, chodí se bavit, pít atd.), skončí tedy v jistém věku raději s beta samcem, který tolik neodporuje. S těma staví ty baráky a pak se o ně soudí při rozvodu, když už je ti muži přestanou bavit. Někdy s nima vydrží dlouhodobě kvůli majetku a dětem, ale stejně jim vlhne z těch kolegů co se chovají víc chlapsky, nebojí se pohádat kvůli svým názorům a tak dál. A pak dochází k nevěrám ze strany žen.

Pamatujte, dlouhodobým náhradníkem či blbem na zahnízdění - je lepší se nikdy nestat, raději se umějte s ženskýma pohádat, poslat je k čertu, když vás provokují až moc, umět je krotit, bouchnout si do stolu. Mít svůj majetek a na něm dělat (nikdy ne majetek její či napůl), ona musí vědět, že jí vždy hrozí odchod pod most nebo někam do „jejího“ majetku, pokud nějaký má.

Chlap musí mít ve vztahu převahu, jinak je to špatné. Když vám třeba řekne, že vedle „Pepík“ má větší plat a auto, tak jí řekněte, že jeho „Markéta“ má taky větší prsa… :roll: jen příklad, nenechte se ovládat ženskou, ani v zamilovanosti… vždy je třeba rozum. Nenechat sebou „vorat“, odesílat méně zpráv než ona vám, nechat jí čekat, občas jí vyžárlit, v sexu jí pořádně chytnou za vlasy, nenechat jí vás ovládat. Tečka

„Běda mužům, kterým žena vládne“, moderní ultra-feminismus je mor. A navíc instinkty žen jsou takové, že když jim budete moc lézt do zadku (teď nemyslím anální sex), tak si vás nebudou vážit. Pro zdejší mužské obyvatele Emimča je to o to důležitější, že se tady takto chovají velmi submisivně a chovají se tak i doma k partnerkám, skončí to špatně, časem - a není to celkově moc důstojně :roll:

To „české ženy“ jsem tam dal spíš kvůli tomu, že tady ženy často nadávají na „české muže“, ale platí to spíš celosvětově bych řekl, je to evoluční věc.. :think:

:nevim:"

Tyhle teorie o alfa a beta mužích jsou dost přitažené za vlasy, primitivní a matoucí. Opírají se o nějaké nevědomé chování a neberou v potaz to, že člověk může z velké části fungovat i vědomě. Částečně jsou pravdivé, částečně ale neříkají všechno, například to, že stejně jako si musí umět vytyčit hranice muž, aby měl respekt a úctu(který chce nejen “alfa muž”, ale všichni muži), tzn znát sám sebe a svoje potřeby, musí to umět i žena, aby druhý věděl nebo vycítil, jak se k ni chovat s respektem a úctou. Další věc je, že pokud má zrovna člověk nějaký problém a není zrovna schopny si ty hranice vytycit nebo vždy pohlídat, vyspělý člověk toho nezneužije a nebude s ním zametat (což dle této teorie by měly dělat ženy s “beta” muži).

• Citovat
  • Upravit
25193
8.8.23 16:51

@Denny.5 tak úplně matoucí nejsou a co si budeme nalhávat, kromě učení a socializace máme v sobě hluboko zvířátka, co se rády nažerou a zasouloží… :mrgreen:

a fakt je rozdíl mezi alfáčem a betou dost podstatný, mně je to jasný obvykle když ne hned na první pohled, tak po pár větách určitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3865
8.8.23 16:53

@Nurofen Pírko? Už zase?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denny.5
8.8.23 16:55
@Lucy75 píše:
@Denny.5 tak úplně matoucí nejsou a co si budeme nalhávat, kromě učení a socializace máme v sobě hluboko zvířátka, co se rády nažerou a zasouloží… :mrgreen:a fakt je rozdíl mezi alfáčem a betou dost podstatný, mně je to jasný obvykle když ne hned na první pohled, tak po pár větách určitě…

Přesně proto jsou tyhle “úžasné” teorie škodlivé - oblbnou lidi natolik, že jsou schopní vměstnat lidi do pouhých 2 kategorií.

• Citovat
  • Upravit
25193
8.8.23 16:58

@Denny.5 zlato, mám státnice z psychologie a 30let praxe práce s lidmi, proto je do kategorií úplně nerozděluji, protože záleží na kritériích té kategorizace a oni se ti pak dle různých hledisek zas zaškatulkují jinam :mrgreen:

ale prostě poznáš, jestli je chlap „samec“ nebo není, to mi zas neříkej…

takovej ten hodnej trouba, co se stará a doma peče, vaří, uklízí a nosí zástěru a udělá první poslední, na to obvykle - chudák - dojede…
a ne, nevypadá jako Jason Momoa, tak si to přiznej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
8.8.23 17:04
@Růže777 píše:
Dobrý den, ahoj,Seznámil jsem se s partnerkou, ale náš začátek byl vlažný, vídali jsem se vždy jednou do týdne, někdy kvůli covidu dýl, nespali jsme spolu, vodili se za ruku, dali si nějaký dárky. Po pár měsících takto vlažného vztahu jsme se spolu poprvé vyspali. Ona v době seznámení neměla dořešenou minulost, ač si myslela, že má. Po našem prvním vyspání se ten kluk se kterým to neměla dořešení znova objevil a její city se k němu obnovili, dvakrát se spolu vyspali. Ten kluk o ní moc zájem neměl, spíše chtěl aby se snažila ona o něj, tak se rozhodla pro mě. Měsíc jsme to takhle měli ještě vlažnější i vzhledem k její škole, potom jsme si scházeli častěji, spali spolu častěji, došlo na seznámení rodin, první společná dovolená, poté společnému sestěhování následně žádosti o ruku a teď očekávání potomka. Nicméně celou tuto minulost jsem se dozvěděl nedávno, když jsme měli s partnerkou na dovolené pouze jednu simku a v rámci vzpomínání na náš začátek jsem našel tohle. Byla to chyba sám jsem se za to potrestal. Partnerka mě teď miluje, já jí, jen se mi s tím nějak nedaří vypořádat.

Je to dlouhé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
8.8.23 17:05
@Lucy75 píše:
takovej ten hodnej trouba, co se stará a doma peče, vaří, uklízí a nosí zástěru a udělá první poslední, na to obvykle - chudák - dojede…
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denny.5
8.8.23 17:12
@Lucy75 píše:
@Denny.5 zlato, mám státnice z psychologie a 30let praxe práce s lidmi, proto je do kategorií úplně nerozděluji, protože záleží na kritériích té kategorizace a oni se ti pak dle různých hledisek zas zaškatulkují jinam :mrgreen:

ale prostě poznáš, jestli je chlap „samec“ nebo není, to mi zas neříkej…

a ne, nevypadá jako Jason Momoa, tak si to přiznej ;)

Státnici z psychologie má kdekdo, ohánět se tím mi přijde komické. Zjednodušené řeči o hodném troubovi nesnáším, každopádně každému hodnemu chlapovi přeji, aby tě nepotkal.

• Citovat
  • Upravit
25193
8.8.23 17:16

@Denny.5 :mrgreen: potkal, poznal, byl odejít, několikrát…
ale když to někomu vyhovuje, proč ne… vzdělání jakékoliv mi komické opravdu nepřipadá, nebývá to hlavně na státních univerzitách zadáčo…
ale patent na rozum to samozřejmě není, znám pár ing. nepoužitelných pro praktický život ;) že se neshodneme v určitém názoru rozhodně neznamená, že se máme urážet…
Slunce v duši.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denny.5
8.8.23 17:22
@Lucy75 píše:
@Denny.5 :mrgreen: potkal, poznal, byl odejít, několikrát…
ale když to někomu vyhovuje, proč ne… vzdělání jakékoliv mi komické opravdu nepřipadá, nebývá to hlavně na státních univerzitách zadáčo…
ale patent na rozum to samozřejmě není, znám pár ing. nepoužitelných pro praktický život ;) že se neshodneme v určitém názoru rozhodně neznamená, že se máme urážet…
Slunce v duši.. ;)

Ja to nemyslela jako urážku, komické mi to v tomto případě přijde hlavně proto, že tím chceš podepřít teorie, které vystudovaní psychologové vyvrací.

• Citovat
  • Upravit
2647
8.8.23 17:22
@Lexter píše:
Co naděláš. Máš doma nekvalitní matroš. Hele díky Covidu jsi ji neměl na dohled. To tě „omlouvá“. Úplně blbej nebudeš tak si poradíš.

Edit: Zatím bych si ji nebral. Fakt ne. K dítěti závazky budeš mít. K ní zatím, věř mi, nechceš.

Příspěvek upraven 08.08.23 v 10:58

Ale měl by si udělat test otcovství, aby náhodou nebyl dítě mechanikovo nebo úplně někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.8.23 17:25
@Denny.5 píše:
Ja to nemyslela jako urážku, komické mi to v tomto případě přijde hlavně proto, že tím chceš podepřít teorie, které vystudovaní psychologové vyvrací.

V zásadě hodně souhlasím. Tyhle blbosti o alfa beta omílá fakt kdekdo. Lidi rozhodně nejsou zvířata a takto přímočaře jako v tlupě opic mezi lidmi rozhodně nefunguje.

• Citovat
  • Upravit
2647
8.8.23 17:27
@Veselej kluk píše:
Hele, Růžo, málokdo má vztah jak z romantického filmu. Holt jste měli zamotaný začátek, moc jste spolu nespali, pak to vypadalo, že asi nic nebude, ona byla ještě zaháčkovaná jinde, udělala chybu, kouzlo vlahého večera, nevěděla na čem s tebou je a do něho byla zblázněná. Pak vystřízlivěla, konečně dořešila minulost a teď už je to nová kapitola.

Otoč list a buď rád, že máš milující partnerku (máš?) a dítě na světě. Každý máme nějakou minulost, důležité je co je teď a co bude. Buď trochu velkorysý.

Poučení (už ne pro tebe ale pro ostatní): nechoď s holkou, co nemá vyřešenou minulost.

Jenže mechanik byl tehdy žhavou přítomností. A zakladatele chtěla až když mechanik nechtěl vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí