Jak odpustit partnerce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nurofen
9.8.23 16:08

Řekněme, že po alfovi kvůli postavení poletí ze skupiny 50 lidí a 25 holek z toho - tak 15 holek a po betě třeba 2 holky (často chtějí jen hnízdit a už chtějí mimíska, spíš, než že by je ten chlap bral sexuálně)… Po alfovi kvůli vzhledu z 25 holek pletí 20 a po betě 2-3 holky… Ale nakonec skončí s betama, protože alfa je jen ošuká často a nechá si jen tu nejlepší… stačí?

• Citovat
  • Upravit
Nurofen
9.8.23 16:09

Oprava: „poletí“ - jinak cca jsem to jen uváděl, aby bylo jasné, jak to myslím.

• Citovat
  • Upravit
25193
9.8.23 16:16
@Nurofen píše: Řekněme, že po alfovi kvůli postavení poletí ze skupiny 50 lidí a 25 holek z toho - tak 15 holek a po betě třeba 2 holky (často chtějí jen hnízdit a už chtějí mimíska, spíš, než že by je ten chlap bral sexuálně)… Po alfovi kvůli vzhledu z 25 holek pletí 20 a po betě 2-3 holky… Ale nakonec skončí s betama, protože alfa je jen ošuká často a nechá si jen tu nejlepší… stačí?

JO, vždy to tak bylo v každém mém třídním kolektivu od zš - gympl a a vš - ano, přesně takto, ale asi jsme nějací ufoni, že to vidíme jinak než všichni ostatní :mrgreen: já to vidím a žiju celý život, ale asi je fakt, že jiní lidi ten sex a dominance až tak neřeší a nevnímají tyhle rozdíly mezi lidmi a jejich sexuálním „postavením ve skupině“ (páč to není nic jiného :mrgreen: )
Mne třeba ze sexuologie (MU Brno) měl nejbližší přítel a spolužák Radima Uzla a on nám (ten kantor) říkal - To jste neviděli, prostě Radim jen vstupil, a všechny ženské byly štajf a někdy to bylo vidět i na bradavkách 8)
Jako ne, že by se mi líbil zronva Uzel, ale úplně chápu a vidím, že za mlada byl hezkej a chytrej a charismatickej a prostě jako alfáč vstoupil…
No a že skončil u toho, že dělá reklamy na Arginmax - hm - no a co :mrgreen:
Mně se strašně líbí, jak tu každá ženská popírá tyhle přírodní zákonitosti, a pak tu čtu každé druhé vlákno, že příťa je hodnej, no, ale málo šu-ká :mrgreen: to je směšné prostě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
9.8.23 16:53
Ruze

Hele já bych se v tom nehrabala, chce být s tebou a chce si tě vzít, čekáte dítě. Proč se hrabat ve srá..kach? Ona v té době to asi ještě nebrala Jako vztah, vždyť ani ty ne, sám jsi to napsal. Do toho kluka byla kdysi zamilovaná tak jí možná ještě přitahoval a měli sex. Kde je problém? Už ji nevidíš jako panu Marii vid?

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
9.8.23 16:56
@Lucy75 píše:
@Nurofen ne moc ráda, ale souhlasím :lol: :mrgreen: vlastní letitá praxe…

Lucy to je zase Pirko

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
9.8.23 16:57
@Denny.5 píše:
Státnici z psychologie má kdekdo, ohánět se tím mi přijde komické. Zjednodušené řeči o hodném troubovi nesnáším, každopádně každému hodnemu chlapovi přeji, aby tě nepotkal.

30 let praxe k tomu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
9.8.23 16:59
@Lexter píše:
Jo jo, založil si sektu a mě přijal jako právoplatného člena hned po tom co jsem podřízl nějakou bezdětnou, plačící třicítku a složil přísahu. :roll: :roll: :roll:

Ty si myslíš že si vtipný?

• Citovat
  • Upravit
7692
9.8.23 17:01
@Cizinka 999 píše: Ty si myslíš že si vtipný?

Pro někoho ano, pro někoho ne. Podstatné však je, že když mě z nevtipnosti obviníš ty nebo i dalších tisíc lidí, nemusí mě to v nejmenším zajímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
9.8.23 17:03
@Lexter píše:
Pro někoho ano, pro někoho ne. Podstatné však je, že když mě z nevtipnosti obviníš ty nebo i dalších tisíc lidí, nemusí mě to v nejmenším zajímat.

Ty jsi ale vytahovácny. Myslím, že by ti prospělo pokecat se ženskými v reálném životě a nejen tady.

• Citovat
  • Upravit
7692
9.8.23 17:05
@Cizinka 999 píše:
Ty jsi ale vytahovácny. Myslím, že by ti prospělo pokecat se ženskými v reálném životě a nejen tady.

Za tu dobu jsem už imunní vůči takovým typicky ženským výpadům. Jen se ti nelíbí, že se ti nepodařilo mi zvednout mandle. Klidně přitvrď. Snesu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
9.8.23 17:09
@Lucy75 píše:
JO, vždy to tak bylo v každém mém třídním kolektivu od zš - gympl a a vš - ano, přesně takto, ale asi jsme nějací ufoni, že to vidíme jinak než všichni ostatní :mrgreen: já to vidím a žiju celý život, ale asi je fakt, že jiní lidi ten sex a dominance až tak neřeší a nevnímají tyhle rozdíly mezi lidmi a jejich sexuálním „postavením ve skupině“ (páč to není nic jiného :mrgreen: )
Mne třeba ze sexuologie (MU Brno) měl nejbližší přítel a spolužák Radima Uzla a on nám (ten kantor) říkal - To jste neviděli, prostě Radim jen vstupil, a všechny ženské byly štajf a někdy to bylo vidět i na bradavkách 8)
Jako ne, že by se mi líbil zronva Uzel, ale úplně chápu a vidím, že za mlada byl hezkej a chytrej a charismatickej a prostě jako alfáč vstoupil…
Mně se strašně líbí, jak tu každá ženská popírá tyhle přírodní zákonitosti, a pak tu čtu každé druhé vlákno, že příťa je hodnej, no, ale málo šu-ká :mrgreen: to je směšné prostě…

Lucy, popisujes neco naprosto samozrejme, ze jistej typ se holkam libi vic, protoze je hezkej, vysokej, svlanatej a jistej typ se libi mene, protoze je krpatej, skulavej, rachitickej a pokud toho hezkeho nebudeme nazyvat alfou, budu s tebou souhlasit. Jezne s tim jsme si vystacily v puberte, po puberte jsou uz naroky kopmlexnejsi, pritazlivost je komplexnejsi.

Pritazlivy chlap pro mne musi byt nejen fyzicky muj typ, to mi stacilo, kdyz mi bylo 15, dnes musi vypadat a musi mit mozek, nadhled, svobodomyslnost, tvorivost, vytvalost, charakter, jistou zivotni filozofii, nesmi byt konformnej, banalnej, prizemnej, jinak me nebude pritahovat, ale jina muze byt z nejakeho do zeme zatluceneho trtka s napuchlym egom, hotova, pro ni je on „alfa“ a pravem.

Ze tu porad ctes, ze " je hodnej, ale netrtka", no tak ktera sem prijde zalozit clanek, ze ma chlapa, ktery je sexy, ma charakter, miluje ji a trtka tak, ze jineho nechce? Jednak by takovej clanek jaksi nemel smysl, druhak by ji zavistlive zienky sezraly za ziva. Samozrejme, ze tu furt ctes, jak je hodnej a netrtka, ale taky se doctes, ze je sfine a netrtka. To je princip zakladani clanku, protoze maji problem, plus teda trolling, snad vic jak pulka z tech diskuzi je trolling dokola se stejnymi zapletkami.

Příspěvek upraven 09.08.23 v 17:16

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
9.8.23 17:09
@Lexter píše:
Ty jsi ale vytahovácny. Myslím, že by ti prospělo pokecat se ženskými v reálném životě a nejen tady.
@Lexter píše:
Za tu dobu jsem už imunní vůči takovým typicky ženským výpadům. Jen se ti nelíbí, že se ti nepodařilo mi zvednout mandle. Klidně přitvrď. Snesu to.

Ja ti opravdu nechci zvedat mandle. Jen mě tady tvé rady rádoby vtipkovani už několikrát zarazilo a přijde mi, že se občas zbytečně ztrapnujes a to přece nemáš zapotřebí. Nemyslím to zle, mně si jinak sympatický, jen občas mi přijde že moc neumíš komunikovat se zenami

• Citovat
  • Upravit
7692
9.8.23 17:32
@Cizinka 999 píše:
Ja ti opravdu nechci zvedat mandle. Jen mě tady tvé rady rádoby vtipkovani už několikrát zarazilo a přijde mi, že se občas zbytečně ztrapnujes a to přece nemáš zapotřebí. Nemyslím to zle, mně si jinak sympatický, jen občas mi přijde že moc neumíš komunikovat se zenami

Někdy to s váma mám těžký, to jo. Tuhle můj jeden objev si upliv před přírodovědným muzeem. Zeptal jsem se proč? Ona, že věří ve stvoření a že nevěří v evoluční teorii, 6500 let a podobné pindy. Prý co já na to. Já na to ať si brnkne stvořiteli a vyrobí jí nějakého jiného idiota když sama je vytahaná jak kšandy.

Urazila se, nevím proč.

Jasně, extrémní případ, ale podělit jsem se musel. Vlastně je to vtipné.

Příspěvek upraven 09.08.23 v 17:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
9.8.23 17:32
@Lucy75 píše:

Kdyby nebyl mediálně známý, tak po něm ani jedna neštěkne. ;) Nepřijde ti divný, že „alfa“ (tedy ten po kterém ženy touží) je až nápadně často mediálně známý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
9.8.23 17:47
@Cizinka 999 píše:
Ja ti opravdu nechci zvedat mandle. Jen mě tady tvé rady rádoby vtipkovani už několikrát zarazilo a přijde mi, že se občas zbytečně ztrapnujes a to přece nemáš zapotřebí. Nemyslím to zle, mně si jinak sympatický, jen občas mi přijde že moc neumíš komunikovat se zenami

Ať se přihlásí aspoň jedna, která by si s ním chtěla pokecat naživo :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí