Jak odpustit partnerce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
8.8.23 17:28
@Lucy75 píše:
@Denny.5 zlato, mám státnice z psychologie a 30let praxe práce s lidmi, proto je do kategorií úplně nerozděluji, protože záleží na kritériích té kategorizace a oni se ti pak dle různých hledisek zas zaškatulkují jinam :mrgreen:

ale prostě poznáš, jestli je chlap „samec“ nebo není, to mi zas neříkej…

takovej ten hodnej trouba, co se stará a doma peče, vaří, uklízí a nosí zástěru a udělá první poslední, na to obvykle - chudák - dojede…
a ne, nevypadá jako Jason Momoa, tak si to přiznej ;)

Nic nepoznáš. Kdo je alfa samec? Vemola? Fiala? Babiš? Kdo to určuje?

• Citovat
  • Upravit
7692
8.8.23 17:30
@OpenHearted píše:
Ale měl by si udělat test otcovství, aby náhodou nebyl dítě mechanikovo nebo úplně někoho jiného.

Heh, o těch já si myslím že by měli být mandatorní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
8.8.23 17:30
@Mango_Lassi píše:
Nic nepoznáš. Kdo je alfa samec? Vemola? Fiala? Babiš? Kdo to určuje?

To určuje trh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.8.23 17:34
@Lexter píše:
To určuje trh.

Jasně. Tohle je oblíbená mantra rady. Každý podvedený je hodný trouba, který prohrál alfovi. Čisté incel žvásty.

• Citovat
  • Upravit
150066
8.8.23 17:36

Zbytečně se babráš v minulosti. Co se stalo, to se stalo. Teď jste spolu, budete rodiče a měli byste se připravovat na to a ne se rejpat v tom kdo co kdy kde tehdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
8.8.23 17:36
@Mango_Lassi píše:
Jasně. Tohle je oblíbená mantra rady. Každý podvedený je hodný trouba, který prohrál alfovi. Čisté incel žvásty.

To nikdo neřekl. Hodný trouba to být nemusí. Může to být normální, dobrý chlap, jenže frndě přes nos přelétl lepší kus. Frndě se zamotala šiška a frnda jde po čuchu.

Příspěvek upraven 08.08.23 v 17:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
8.8.23 17:38
@Lexter píše:
To nikdo neřekl. Hodný trouba to být nemusí. Může to být normální, dobrý chlap, jenže frndě přes nos přelétl lepší kus.

Jasně. Ženský tohle stát nemůže. Pak se pírko nemá porad a pořád vracet, když tu má tak vděčné čtenáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.8.23 17:38
@Lexter píše:
To nikdo neřekl. Hodný trouba to být nemusí. Může to být normální, dobrý chlap, jenže frndě přes nos přelétl lepší kus.

Tak to jo
Tyhle složité intelektuální úvahy nemám kapacitu pobrat :lol: asi mi chybí státnice z psychologie :P

• Citovat
  • Upravit
7692
8.8.23 17:39
@Anna766 píše:
Jasně. Ženský tohle stát nemůže. Pak se pírko nemá porad a pořád vracet, když tu má tak vděčné čtenáře.

Jo jo, založil si sektu a mě přijal jako právoplatného člena hned po tom co jsem podřízl nějakou bezdětnou, plačící třicítku a složil přísahu. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
8.8.23 17:43
@Lucy75 píše:
@Denny.5 tak úplně matoucí nejsou a co si budeme nalhávat, kromě učení a socializace máme v sobě hluboko zvířátka, co se rády nažerou a zasouloží… :mrgreen:a fakt je rozdíl mezi alfáčem a betou dost podstatný, mně je to jasný obvykle když ne hned na první pohled, tak po pár větách určitě…

To že si některé udělají děcko s prvním de.ilem je bohužel pravda. Hlavně aby byl ochoten vyrobit děcko. Ideálně aby byl ochotný i platit. A úplně nejlíp když bude i měnit po..ané plíny.
Některé se spokojí I s tím, že je dotyčný ochotný je oplodnit. Hodiny tikají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
8.8.23 17:45
@Lexter píše:
Heh, o těch já si myslím že by měli být mandatorní.

To jo. Už pro případ, že dítě bude někdy potřebovat krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
8.8.23 17:48
@OpenHearted píše:
To jo. Už pro případ, že dítě bude někdy potřebovat krev.

Pobavil mě případ, co chlap vychovával pět synků. Šťastnej jako blecha. Jeden ze synků se zranil, odvezl ho do nemocnice a ejhle, byla potřeba krev. Otecko se nabídl, smůla.

Soused o pár baráků dál si zatím mnul ruce… teda ruku v klíně jeho ženy jako to dělal už roky. Asi tolik let co bylo nejstaršímu synkovi. :P

To jen tak na okraj pro „pobavení“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
8.8.23 17:50
@Lexter píše:
Pobavil mě případ, co chlap vychovával pět synků. Šťastnej jako blecha. Jeden ze synků se zranil, odvezl ho do nemocnice a ejhle, byla potřeba krev. Otecko se nabídl, smůla.

Soused o pár baráků dál si zatím mnul ruce… teda ruku v klíně jeho ženy jako to dělal už roky. Asi tolik let co bylo nejstaršímu synkovi. :P

Snad si vyndal ruku alespoň dost dlouho na to, aby mu dal tu krev. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
8.8.23 17:51
@OpenHearted píše:
Snad si vyndal ruku alespoň dost dlouho na to, aby mu dal tu krev. :nevim:

Nakonec spěchem přivezli várku z jiné nemocnice a děcko zachránili. Podvedený manžel se sice rozvedl, ale synky přesto dovychoval. Miloval je nade vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
8.8.23 17:51
@Lexter píše:

Ano, ano, a takové jsou všechny! To za tvých mladých let nebývalo. Kam ten svět spěje. Zkáza hotová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí