Dobrý večer. Abych vás uvedla do své situace. Myslím, že každá má zkušenosti s metlicovými žilkami. Začínám jich na těle pozorovat čím dál tím více. Na to, že mi je pouhých 16 let si myslím, že na to mam ještě čas , ale bohužel… Mám je na nohou, obličeji, u nosu, pod prsy, na břiše, na uchu, na ramenou, no proste všude. Nevíte, jak to úspěšně odstranit, a nejlépe bez bolestně jsem ochotná dát částku jakoukoli, jen aby to pomohlo Nevíta, zda třeba funguje laser a jestli je alespoň trosku bezbolestny? Slyšela jsem něco o injekcích, ale z tich mám fóbii, takže nic A nevíte, jak jim kdyžtak předcházet, aby se netvořily nové?
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Dobrý večer. Abych vás uvedla do své situace. Myslím, že každá má zkušenosti s metlicovými žilkami. Začínám jich na těle pozorovat čím dál tím více. Na to, že mi je pouhých 16 let si myslím, že na to mam ještě čas
, ale bohužel… Mám je na nohou, obličeji, u nosu, pod prsy, na břiše, na uchu, na ramenou, no proste všude. Nevíte, jak to úspěšně odstranit, a nejlépe bez bolestně
jsem ochotná dát částku jakoukoli, jen aby to pomohlo
Nevíta, zda třeba funguje laser a jestli je alespoň trosku bezbolestny? Slyšela jsem něco o injekcích, ale z tich mám fóbii, takže nic
A nevíte, jak jim kdyžtak předcházet, aby se netvořily nové?