Jak odstranit spolubydlícího?

Zdeněk IV
25.6.22 13:29

Jak odstranit spolubydlícího?

Nebo, jak ho odstranit? Tento člověk si vzal všechny dluhy na sebe od své bývalé ženy a žije, jak socka na ubytovně, to by mě vůbec nenapadlo. Tak to řeším tak, že chodím vždy pryč a jsem tam až večer. Jsem zjistil, že asi každý měsíc z něj tahá přes 20 000 Kč. No a navíc má dospělého syna, který studuje vysokou školu, takže taky mu dává prachy.
Váží 137 kg, doktor mu totiž říkal, že má zhubnout, je docela mladý, asi 52 let a má cukrovku, jediné, co on dělá, je to, že si jde zapálit před ubytovnou a to mu ty cigarety, tedy ten balíček vydrží jen 3 dny. :-D Ale nejlepší na tom všem je, že mi říkal, že začne běhat a že si koupí sportovní oblečení. :-D Není tomu tak, jediné, co tam dělá, jen spí a mluví sám se sebou, ten už má fakt dost. Pokud tedy budu mít to nové kolo, tak si ho na podzim dovezu domů, ať zase není přes zimu zamčené venku. Ano, dal bych to i dovnitř, jenže mi kola ve vnitřku mít nemůžeme, že je to kvůli bezpečnosti. On mi to říkal.
Asi si myslíte, že já se o něj starám, není tomu tak, to on se stará do mě, že kdy opravím kolo, že nové kolo tam mít nemůžu a podobné kraviny, že proč nemám světla na kole, když jsem minulý rok přijel pozdě. No, už ho mám sto chutí zmlátit a je mi hodně nesympatický!
A nejlepší na tom všem bylo, že teď nadával na svou bývalou ženu, že proč nevybrala prachy, které on poslal synovi. :-D Že to za 25 dní nevybrala. Jeho syn má mít vlastní účet, vlasní kartu, vždyť ani spolubydlící nemá kartu, platí šeky, no není vůl?

Potřebuji poradit, jak ho odstranit, nebo jak se ho zbavit???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35777
25.6.22 13:36

Co zkusit nebydlet jak socka na ubytovně? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
25.6.22 13:38

Sud, louh, orlik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5412
25.6.22 13:38
@Zdeněk IV píše:
Nebo, jak ho odstranit? Tento člověk si vzal všechny dluhy na sebe od své bývalé ženy a žije, jak socka na ubytovně, to by mě vůbec nenapadlo. Tak to řeším tak, že chodím vždy pryč a jsem tam až večer. Jsem zjistil, že asi každý měsíc z něj tahá přes 20 000 Kč. No a navíc má dospělého syna, který studuje vysokou školu, takže taky mu dává prachy.
Váží 137 kg, doktor mu totiž říkal, že má zhubnout, je docela mladý, asi 52 let a má cukrovku, jediné, co on dělá, je to, že si jde zapálit před ubytovnou a to mu ty cigarety, tedy ten balíček vydrží jen 3 dny. :-D Ale nejlepší na tom všem je, že mi říkal, že začne běhat a že si koupí sportovní oblečení. :-D Není tomu tak, jediné, co tam dělá, jen spí a mluví sám se sebou, ten už má fakt dost. Pokud tedy budu mít to nové kolo, tak si ho na podzim dovezu domů, ať zase není přes zimu zamčené venku. Ano, dal bych to i dovnitř, jenže mi kola ve vnitřku mít nemůžeme, že je to kvůli bezpečnosti. On mi to říkal.
Asi si myslíte, že já se o něj starám, není tomu tak, to on se stará do mě, že kdy opravím kolo, že nové kolo tam mít nemůžu a podobné kraviny, že proč nemám světla na kole, když jsem minulý rok přijel pozdě. No, už ho mám sto chutí zmlátit a je mi hodně nesympatický!
A nejlepší na tom všem bylo, že teď nadával na svou bývalou ženu, že proč nevybrala prachy, které on poslal synovi. :-D Že to za 25 dní nevybrala. Jeho syn má mít vlastní účet, vlasní kartu, vždyť ani spolubydlící nemá kartu, platí šeky, no není vůl?Potřebuji poradit, jak ho odstranit, nebo jak se ho zbavit???

Nejrychlejší (a možná i nejlepší pro všechny) to bude naopak - odstranit sebe od něj. Proč by se měl hned odstraňovat on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65130
25.6.22 13:39
@Zdeněk IV píše:
A nejlepší na tom všem bylo, že teď nadával na svou bývalou ženu, že proč nevybrala prachy, které on poslal synovi. :-D Že to za 25 dní nevybrala. Jeho syn má mít vlastní účet, vlasní kartu, vždyť ani spolubydlící nemá kartu, platí šeky, no není vůl?Potřebuji poradit, jak ho odstranit, nebo jak se ho zbavit???

Precti si par kriminalek, navod v nich najdes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
25.6.22 13:39

Na psychiatrii jsi zjevně ještě nedorazil…
Takže jakákoliv další rada je úplně zbytečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5412
25.6.22 13:40
@matkabagristy píše:
Sud, louh, orlik

A není to za moc peněz? :think: Přeci jen ty výdaje za oblek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom

137kg? To se bude odstraňovat dost blbě. Kdyby to byl 50kg střízlík, ale tohle je jak odstraňovat dva, skoro tři :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35777
@TRG píše:
A není to za moc peněz? :think: Přeci jen ty výdaje za oblek…

Může si ho pak vzít j soudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
25.6.22 13:41

Prestan bydlet jako socka na ubytovne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.6.22 13:45

Zdendo, a víš o tom, že když ho odstraníš, dostaneš dalšího spolubydlícího? A že může být i hůř? Představ si metrákovýho teplýho kulturistu se slabostí pro submisivní šetrný chlapce……. Aby jsi ještě nelitoval……

• Citovat
  • Upravit
Janli
25.6.22 13:46
@Kutil Tom píše:
137kg? To se bude odstraňovat dost blbě. Kdyby to byl 50kg střízlík, ale tohle je jak odstraňovat dva, skoro tři :mrgreen:

Tak, pořád ho může Zdenda sežrat, že? Víš, co by ušetřil peněz za jídlo? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
66815
25.6.22 13:47
@TRG píše:
A není to za moc peněz? :think: Přeci jen ty výdaje za oblek…

pujde na svatbu bos 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148550
25.6.22 13:49
@Janli píše:
Tak, pořád ho může Zdenda sežrat, že? Víš, co by ušetřil peněz za jídlo? :mrgreen:

Spíš aby spolubydlící nesežral dřív Zdendu. Takové tělo toho musí spotřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5919
25.6.22 13:52
@Janli píše:
Zdendo, a víš o tom, že když ho odstraníš, dostaneš dalšího spolubydlícího? A že může být i hůř? Představ si metrákovýho teplýho kulturistu se slabostí pro submisivní šetrný chlapce……. Aby jsi ještě nelitoval……

To jako myslíš že spolubydlícímu bude ve sprchách pořád padat mýdlo, a nařídí Zdendovy aby ho zvedal? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný