Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Zdeněk IV píše:
Nebo, jak ho odstranit? Tento člověk si vzal všechny dluhy na sebe od své bývalé ženy a žije, jak socka na ubytovně, to by mě vůbec nenapadlo. Tak to řeším tak, že chodím vždy pryč a jsem tam až večer. Jsem zjistil, že asi každý měsíc z něj tahá přes 20 000 Kč. No a navíc má dospělého syna, který studuje vysokou školu, takže taky mu dává prachy.
Váží 137 kg, doktor mu totiž říkal, že má zhubnout, je docela mladý, asi 52 let a má cukrovku, jediné, co on dělá, je to, že si jde zapálit před ubytovnou a to mu ty cigarety, tedy ten balíček vydrží jen 3 dny.Ale nejlepší na tom všem je, že mi říkal, že začne běhat a že si koupí sportovní oblečení.
Není tomu tak, jediné, co tam dělá, jen spí a mluví sám se sebou, ten už má fakt dost. Pokud tedy budu mít to nové kolo, tak si ho na podzim dovezu domů, ať zase není přes zimu zamčené venku. Ano, dal bych to i dovnitř, jenže mi kola ve vnitřku mít nemůžeme, že je to kvůli bezpečnosti. On mi to říkal.
Asi si myslíte, že já se o něj starám, není tomu tak, to on se stará do mě, že kdy opravím kolo, že nové kolo tam mít nemůžu a podobné kraviny, že proč nemám světla na kole, když jsem minulý rok přijel pozdě. No, už ho mám sto chutí zmlátit a je mi hodně nesympatický!
A nejlepší na tom všem bylo, že teď nadával na svou bývalou ženu, že proč nevybrala prachy, které on poslal synovi.Že to za 25 dní nevybrala. Jeho syn má mít vlastní účet, vlasní kartu, vždyť ani spolubydlící nemá kartu, platí šeky, no není vůl?Potřebuji poradit, jak ho odstranit, nebo jak se ho zbavit???
Nejrychlejší (a možná i nejlepší pro všechny) to bude naopak - odstranit sebe od něj. Proč by se měl hned odstraňovat on?
@Zdeněk IV píše:
Nebo, jak ho odstranit? Tento člověk si vzal všechny dluhy na sebe od své bývalé ženy a žije, jak socka na ubytovně, to by mě vůbec nenapadlo. Tak to řeším tak, že chodím vždy pryč a jsem tam až večer. Jsem zjistil, že asi každý měsíc z něj tahá přes 20 000 Kč. No a navíc má dospělého syna, který studuje vysokou školu, takže taky mu dává prachy.
Váží 137 kg, doktor mu totiž říkal, že má zhubnout, je docela mladý, asi 52 let a má cukrovku, jediné, co on dělá, je to, že si jde zapálit před ubytovnou a to mu ty cigarety, tedy ten balíček vydrží jen 3 dny.Ale nejlepší na tom všem je, že mi říkal, že začne běhat a že si koupí sportovní oblečení.
Není tomu tak, jediné, co tam dělá, jen spí a mluví sám se sebou, ten už má fakt dost. Pokud tedy budu mít to nové kolo, tak si ho na podzim dovezu domů, ať zase není přes zimu zamčené venku. Ano, dal bych to i dovnitř, jenže mi kola ve vnitřku mít nemůžeme, že je to kvůli bezpečnosti. On mi to říkal.
Asi si myslíte, že já se o něj starám, není tomu tak, to on se stará do mě, že kdy opravím kolo, že nové kolo tam mít nemůžu a podobné kraviny, že proč nemám světla na kole, když jsem minulý rok přijel pozdě. No, už ho mám sto chutí zmlátit a je mi hodně nesympatický!
A nejlepší na tom všem bylo, že teď nadával na svou bývalou ženu, že proč nevybrala prachy, které on poslal synovi.Že to za 25 dní nevybrala. Jeho syn má mít vlastní účet, vlasní kartu, vždyť ani spolubydlící nemá kartu, platí šeky, no není vůl?Potřebuji poradit, jak ho odstranit, nebo jak se ho zbavit???
Precti si par kriminalek, navod v nich najdes
Na psychiatrii jsi zjevně ještě nedorazil…
Takže jakákoliv další rada je úplně zbytečná.
@matkabagristy píše:
Sud, louh, orlik
A není to za moc peněz?
Přeci jen ty výdaje za oblek…
137kg? To se bude odstraňovat dost blbě. Kdyby to byl 50kg střízlík, ale tohle je jak odstraňovat dva, skoro tři ![]()
@TRG píše:
A není to za moc peněz?Přeci jen ty výdaje za oblek…
Může si ho pak vzít j soudu ![]()
Zdendo, a víš o tom, že když ho odstraníš, dostaneš dalšího spolubydlícího? A že může být i hůř? Představ si metrákovýho teplýho kulturistu se slabostí pro submisivní šetrný chlapce……. Aby jsi ještě nelitoval……
@Kutil Tom píše:
137kg? To se bude odstraňovat dost blbě. Kdyby to byl 50kg střízlík, ale tohle je jak odstraňovat dva, skoro tři
Tak, pořád ho může Zdenda sežrat, že? Víš, co by ušetřil peněz za jídlo? ![]()
@TRG píše:
A není to za moc peněz?Přeci jen ty výdaje za oblek…
pujde na svatbu bos ![]()
@Janli píše:
Tak, pořád ho může Zdenda sežrat, že? Víš, co by ušetřil peněz za jídlo?
Spíš aby spolubydlící nesežral dřív Zdendu. Takové tělo toho musí spotřebovat.
@Janli píše:
Zdendo, a víš o tom, že když ho odstraníš, dostaneš dalšího spolubydlícího? A že může být i hůř? Představ si metrákovýho teplýho kulturistu se slabostí pro submisivní šetrný chlapce……. Aby jsi ještě nelitoval……
To jako myslíš že spolubydlícímu bude ve sprchách pořád padat mýdlo, a nařídí Zdendovy aby ho zvedal? ![]()
Ale nejlepší na tom všem je, že mi říkal, že začne běhat a že si koupí sportovní oblečení.
Že to za 25 dní nevybrala. Jeho syn má mít vlastní účet, vlasní kartu, vždyť ani spolubydlící nemá kartu, platí šeky, no není vůl?
Váží 137 kg, doktor mu totiž říkal, že má zhubnout, je docela mladý, asi 52 let a má cukrovku, jediné, co on dělá, je to, že si jde zapálit před ubytovnou a to mu ty cigarety, tedy ten balíček vydrží jen 3 dny.
A nejlepší na tom všem bylo, že teď nadával na svou bývalou ženu, že proč nevybrala prachy, které on poslal synovi.
Potřebuji poradit, jak ho odstranit, nebo jak se ho zbavit???