Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, poradí někdo jak opustit aplikaci Betterme? Už jsem se v aplikaci odhlašovala, ale stále se mi strhávají peníze. Prosím jen odpovědi od těch co mají stejnou zkušenost a povedlo se jim to. ![]()
@Kunhutka321 57568983 [/citacePokouším se to teď tak udělat, ale ani s tím si nevím úplně rady. Ve své bance jsem se pokusila teď zablokovat, aby něco odcházelo na tuto firmu tak uvidím. Díky moc ![]()
@Jitul511 píše: Více
Na to pozor. Aby ti pak nezačal běžet dluh. Dala bych si pozor, abych skutečně vypověděla služby. Třeba přes to Google play. ![]()
@Yasmen píše: Více
No taky se bojím. Je to strašný. Když ukončím v aplikaci taky, aby třeba přišel nějaký mail nebo něco tak vůbec. Tak právě vůbec nevím…
Ahojky nestresuj se, dneska ráno mi odešlo ne málo z účtu kvůli téhle velmi zlé aplikaci. I při zrušení v nastavení, který viděl také můj muž, nešlo nic už zkrátka rušit
neváhej a volej na banku a poradím ti o obnovu karty, pokuď nemáš žádnou hotovost, vyber si peníze a ihned volej nejpozději do 10dnů Ti přijde nová karta a budeš v pohodě
s vědomím, že ti už tahle šílená aplikace nic nestrhne. Vymyslel to nějaký dost chytrý člověk ![]()