Jak podpořit růst u syna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.7.20 11:59

@pe-terka ano to člověk nikdy neví :) u nás všichni chlapi (strejda, děda, praděda) kolem 190 a ženy kolem 170. Až moji rodiče malí a u muže všichni podobně jako on. Třeba se to ještě promíchá :lol:

• Citovat
  • Upravit
25179
15.7.20 12:04
@Anonymní píše:
@pe-terka ano to člověk nikdy neví :) u nás všichni chlapi (strejda, děda, praděda) kolem 190 a ženy kolem 170. Až moji rodiče malí a u muže všichni podobně jako on. Třeba se to ještě promíchá :lol:

to víš že jo, geny se hodně dědí na přeskáčku a napříč generacemi. A znám i případy kluků, co se hodně vytáhli až na střední, do to doby spíš průměr.
Já mám zas naopak oba rodiče vysoké a sama jsem na ženu spíš průměrné výšky, jsem menší než moje matka. Jedna z mých sester taky. Možná po babičkách, ty jsou/byly menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.20 12:05

@Tarjei s tvými dětmi je mi to líto, přeji hodně sil :kytka: sama jsem od děcka velmi nemocná, takže moc dobře vím, že jde především o zdraví. Ale já to neřeším kvůli egu. Můj syn není žadnej narušenej egoista :lol: ale prostě malí chlapi nejsou tak atraktivní atd. (Je to jen na odlehčení) :lol:

• Citovat
  • Upravit
25179
15.7.20 12:07
@Tarjei píše:
Ale ja psala o tomhle konkretnim problemu, ja malokoho soudim. To nebyl zadnej soud. To byla realna touha. Ja totiz nemam zdravy deti. A jak jako anonymni soud? Ja tu nejsem anonym :)Příspěvek upraven 15.07.20 v 12:01
šak se holky nehádejte, prostě jste se nepochopily. O nic nejde :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.20 12:07

@pe-terka já jsem zas nejmenší široko daleko :lol: ale vůbec mi to nevadí, když si vezmu výjimečně podpatky, je to docela divný jak je vše najednou daleko nebo blízko :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
15.7.20 12:28
ale prostě malí chlapi nejsou tak atraktivní atd. (Je to jen na odlehčení) :lol:

Tak tvůj manžel taky není zrovna vysoký chlap, je snad pro tebe neatraktivní? :mrgreen: Možná se mám zeptat, jakou výšku bys chtěla, aby tvůj syn měl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.20 12:42

@marka_kroutilova ber to prosím s nadhledem tuto diskuzi :D jasně když bude mít 150cm nic s tím neudělám, ale vedle stejně kvalitního chlapa, co bude mít třeba 180cm bude pro naprostou většinu žen míň přitažlivý než ten druhý. :lol: Která žena by dobrovolně chtěla chlapa 160cm vysokého? 😁 jistě se i takové ženy najdou, ale myslím si, že jich moc nebude :D Jinak můj muž má jiné kvality, ale prostě vysocí muži mi příjdou zajímavější, mužnější a pod. Samozřejmě to beru obecně, né každý vysoký chlap je krasavec a malej slizoun :lol:

• Citovat
  • Upravit
9148
15.7.20 12:45
@Anonymní píše:
@Tarjei s tvými dětmi je mi to líto, přeji hodně sil :kytka: sama jsem od děcka velmi nemocná, takže moc dobře vím, že jde především o zdraví. Ale já to neřeším kvůli egu. Můj syn není žadnej narušenej egoista :lol: ale prostě malí chlapi nejsou tak atraktivní atd. (Je to jen na odlehčení) :lol:

Hele pritel ma 174 cm a ego naramny, taky je hodne charismatickej…
Dekuju, je to mazec no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
15.7.20 12:48

Kdyby ti na tom tak nezáleželo, jak se snažíš prezentovat, tak tady kolem sebe nekopes a neodpalkujes každý komentář, který říká, že to nemáš řešit. Znám spoustu malých chlapů, co jsou super, a naopak spoustu těch vysokých, o který bych si ani kolo neoprela. O výšce to fakt není. Pokud je s tim syn i ty naprosto ok, jak píšeš, tak nechápu, proč to řešíš. Stejně to nijak neovlivnis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.20 12:51

@Tarjei tak ono jde celkově o sebevědomí a vědět kdo jseš, proč, čím a kým chceš být.. a celkově být vyrovnaný sám se sebou.. pak je jedno jestli se někdo naváží do tvé výšky, nosu, vlasů, postavy nebo povahy.. kdo bude chtít prudit, vždycky si něco najde.. ale o tom diskuze nebyla :) ještě odbočím k tvým dětem, je nějaká šance na zlepšení?

• Citovat
  • Upravit
9148
15.7.20 13:01
@Anonymní píše:
@Tarjei tak ono jde celkově o sebevědomí a vědět kdo jseš, proč, čím a kým chceš být.. a celkově být vyrovnaný sám se sebou.. pak je jedno jestli se někdo naváží do tvé výšky, nosu, vlasů, postavy nebo povahy.. kdo bude chtít prudit, vždycky si něco najde.. ale o tom diskuze nebyla :) ještě odbočím k tvým dětem, je nějaká šance na zlepšení?

No jasne…hm no oni tedy nejsou nemocni fyzicky, jeden je tezce mentalne postizenej, druhej intelekt ok ale porucha reci, hyperaktivni, labilni dost. Nadeje umira posledni ;) no a nejstarsi je zdravej ale ti brachove mu davaj zabrat, mel deprese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.20 13:02

@chaela a ty máš co za problém, že tady na mě útočíš, že kopu kolem, když se ptám na doplňky stravy? :lol: ano, pokud bude malej tak co už, ale pokud je nějaký např vitamín, který pomáhá a podporuje růst, je jinak neškodný a má s ním nějaká matka dobré zkušenosti, proč bych se nezeptala? Kdo by dobrovolně chtěl, aby jeho syn měl 150-160cm pokud to jde přírodně nakopnout? :lol: Jasně, že nikdo neví co udělá dospívání a puberta, ale prostě jsem se chtěla zeptat. :lol: Jinak pestrou stravu a dobrý spánek považuju za standard, takže se k tomu nevyjadřuju.. A když už máš potřebu reagovat, tak si přečti celou diskuzi, ať příště nejseš tak mimo s těma chlapama o který by sis nepopřela kolo.. :lol: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.20 13:11

@Tarjei to musí být teda velmi náročné :kytka: muž funguje? Nějaká jiná pomoc/hlídání? A mohu se zeptat, dost osobně a možná blbě, co vás vedlo mít 3 děti? Aspoň, že ten nejstarší je zdravý :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4523
15.7.20 13:16

Já na tebe útočím? Že jsem si nevšimla… chápu, že se ptáš na doplňky stravy, taky jsem ti na to odpověděla, stejně jako spousta dalších. A tys prostě reagovala podle mě nepřiměřeně, toť vše. Odpovědi jsi dostala, diskutovat snad můžeme, ne? Kdybych slovně utocila, věř, že to vypadá jinak. A taky věř, že malá výška opravdu není problém. Ale z toho, jak tu odpovídáš, mi přijde, že ty to jako problém vidíš. Snažila jsem se tě pouze navest k tomu, že pokud to tak bude s vidět ty, začne to tak vidět i syn, a to určitě nechceš. Takže jediné, co opravdu můžeš udělat, je zeptat se doktorky. Pokud kluk roste nějak nepřiměřeně, budete ro řešit. Pokud roste tak, jak dle svých dispozic má, nenaděláš nic. A neboj, špatně se mít nebude ani jako malej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
15.7.20 13:16
@Anonymní píše:
@Tarjei to musí být teda velmi náročné :kytka: muž funguje? Nějaká jiná pomoc/hlídání? A mohu se zeptat, dost osobně a možná blbě, co vás vedlo mít 3 děti? Aspoň, že ten nejstarší je zdravý :srdce:

Jsem rozvedena takze pohoda, kazdej druhej vikend jsou u otce ;)
No prostredni syn ma tezkou formu autismu, to se pozna poradne az okolo tretiho roku a to uz se narodil ten nejmladsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková