Jak pojmenovat jednovaječné holčičky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10185
14.1.21 17:45

Veronika a Monika, Marcela a Simona, Andrea a Barbora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2125
14.1.21 17:46

Mě se líbí Leona a Ivona. Není to zas taková divočina ale zároveň jsou to jména že se tak nebude jmenovat každá druhá holčička na hřišti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
14.1.21 17:48

Líbí se mi : Aneta a Anežka
Nebo můžeš dát Aneta a Anita :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
14.1.21 17:53

Myslím, že se k sobě nemusí nijak hodit. Jen nedat jedno moderní a druhé vzácné v dnešní době. Dejte jména, která se líbí oběma, ono vždycky je módní vlna jmen.
Treba Kamila a Helena, Pavla, Martina…

• Citovat
  • Upravit
27265
14.1.21 18:11
@Janli píše:
Vždyť to jsou úplně jiná jména, že je význam stejný, je jedno.

Sofie či Sofia je ženské rodné jméno, jehož českou obdobou je Žofie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17578
14.1.21 18:15

Emilie a Elena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2595
14.1.21 18:16

V Podolí v inkubátorech (pevně doufám, že se vám to vyhne!) ležely dvojčátka Eliška s Terezkou a bylo moc pěkné, jak jim říkali Eli a Teri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
14.1.21 18:19

Já bych asi nedávala na stejné písmenko…bude se to fakt plést, mám dvě holky, ne dvojčata a pletu to i tak :mrgreen: jen ať je to ze stejného soudku, ať to není třeba Božena a Violetta, třeba ta stejná délka..my měli podminku, aby ta jména byla mezinárodní, protože máme většinu rodiny v zahraničí…tak máme Alici a Lindu…já mám ráda taková údernější jména…třeba Julie a Amálie, nebo Lývie…nebo Johana a Dorota :) kdybych měla kluky dvojčata, byli by Hugo a Kvido :lol: maj svátky den po sobě :mrgreen: tak hlavně ať jsou holčičky zdravé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
14.1.21 18:21

Adina a Diana.
5 stejných písmen, akorát prohozených.
Přijde mi to karmické ve smyslu celoživotního propojení těch dvou bytostí, které vznikly z jedné.

A pak Dorothea a Theodora.

Příspěvek upraven 14.01.21 v 18:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8907
14.1.21 18:21

Mne se strašně líbí ta kombinace Agata a Beata. To je tak super, škoda, že další dítě mít nebudeme, máme jedno z těch jmen, druhe bylo taky v nejuzzsim vyberu. Mít dvojčata holky, mám jasno. Je to pdoobny, a zaroven uplne jiny. Zdeobmeliny budounbyz podobne, ale i uplne jine. Jen tu asociaci jako dvojče A a B bych dětem neříkala. Ono všeobecně podvědomě je dvojka, béčko…vnímáno jako horší, než ta jednička, áčko. U všeho. Mozna bych jim ta jmena dala presne naopak. Acko by bylo Beata a becko Agata. Ale je to vlastne uplne fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
14.1.21 18:23

My bychom dali Sofie a Amélie, obě jména se nám s manželem líbí. Nicméně obě bohužel velmi častá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
14.1.21 18:34
@Jana dnešní píše:
Adina a Diana.
5 stejných písmen, akorát prohozených.
Přijde mi to karmické ve smyslu celoživotního propojení těch dvou bytostí, které vznikly z jedné.

A pak Dorothea a Theodora.

Příspěvek upraven 14.01.21 v 18:22

Super nápad :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
14.1.21 18:45
@Anonymní píše:
Ahoj Holky, jak by jste pojmenovali jednovaječné holčičky?
Termín máme v červnu, příjmení máme klasicky české, takže žádnou velkou divočinu.. partnerovi se líbí “Ema” ale to mi přijde teď hrozně časté 🤨 chtěla bych aby se jména k sobě hodila, příjmení začíná písmenem “ P”To stejné jména jako Natálka a Terezka, těch máme v blízkém okolí opravdu plno :(

Co třeba vejce a slepice?
Každý se jich bude ptát, kdo byl dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.1.21 18:51
@Bubla Bůčková píše:
(Pat)ricie a (Mat)ylda

Jednu Patricii mam doma. Pochybuji, ze si necha rikat Pat. Okoli nejcasteji pouziva Patri, Patricko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.1.21 18:53

Dita a Meda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie