Jak pokračovat s příkrmy?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Určitě můžeš, normálně s tou zeleninou uvař i kostičku masa a všechno dohromady to rozmixuj, maso se má k té zelenině přidat co nejdříve. Já jsem hotové příkrmy občas i mrazila, ale nemám to moc ráda, protože to pak má jinou konzistenci, ale dá se to. A jinak klidně toho může sníst víc než 2 lžičky, už to může normálně jíst místo jednoho kojení + nějaký dětský čaj. Ale pokud kojíš, záleží jenom na vás, jak to cítíte. Někdo plně kojí bez příkrmů do šesti měsíců, někdo dává příkrmy od 4 měsíců, hlavně když je na UM.
- Citovat
- Upravit
U nás vede batat s hovězím
Brambory, špenát, kuře, králík, krutá, žloutek.
Nějak jsem nezkoumala kolik toho má přesně mít. Prostě cca 2cm masa. Uvařit se zeleninou, rozmixovat. Pokud to všechno bude dávám. Časem jsem maso predsmahla na másle a dala vařit se zeleninou. misto cibule pórek ![]()
- Citovat
- Upravit
Já sem si dělala pytlíky do mrazaku po cca 50g masa a pak třeba pytlík pokrájene mrkve, dýně, batáty květák apod… brambory a řepu sem k tomu krájela teda čerstvé vždycky sem pak vzala trochu toho trochu toho přidala maso dle chuti povarila, namixoval dala do skleniček zavřela dala víčkem dolů nechala schladnout a dala do ledničky a měla sem pro malou oběd třeba na 2-3 dni… Ale záleží kolik ti toho sní…jestli zvládá jen ty dvě lžičky tak si dělej menší porcicky, jestli by snědla i více ale ty z opatrnosti víc nedáš..no může klidně určitě už místo jedne dávky mléka mít právě tu zeleninu s masem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Detskeprikrmy.cz ![]()
Doporučuji jet podle toho a máš po starostech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já třeba sleduji na Instagramu paní která dává zajímavé příspěvky o prikrmech pro děti. Viz fotky. Jmenuje se když tak Mimireceptář_cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, Kendamil má teď soutěž o poukázku na 2500kč na jejich mlíčka a kašičky. Stačí nahrát k sobě na instagram fotku, jak to vypadá u vás doma. 😂Říkala jsme si, že by to mohlo někoho zaujmout. 😃https://www.instagram.com/p/CkbTsA2M0f7/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky, má dcera bude mít ted 13teho 5 měsíců 2dny po ukoncenem 4 měsíci jsme zacinali s prvními příkrmy, a to jedndruhovou zeleninou jako je mrkev, dýně, batat, cuketa, hrášek, brokolice, jednou jsem ji do mrkve a dýně přidala brambor. Začala na jedné malé čajové lzicce a už sni skoro dvě, No a dnes by ji chtěla zkusit poprvé dát hovězí maso. Myslíte jsi že je to už vhodne? Popřípadě v jakém množství ji ho mám dát a mám ji ho dát samotné nebo třeba s mrkví nebo bramborem. A taky jestli jsi ho už uvařené a pomixovane mužů zmrazit na příště? Moc děkuju za odpovědi