Jak dál po rodičovské?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
850
6.2.18 20:54
@Anonymní píše:
@vejilka určitě se mám kam vrátit :) a byli by rádi, kdyby to bylo co nejdřív právě :) a pro nás finančně by to bylo také lepší :)

Ja dala mladsiho be 2 letech do soukromych jesli, vracela jsem se na 80%. Kluci jsou 2 roky od sebe, takze po 4 letech doma jsem potrebovala zmenu a ujistit se, ze mi jeste funguje mozek :lol: ted jsem na materske s treti, planuju ridicak do 2 let a 8 mesicu, to by ji mohli vzit v zari do skolky.
Jinak soukrome jesle v Praze - pocitejte spis od 10 000 nahoru. My spis nez na cenu koukali na to, co na nas opravdu dobre pusobi, reference a blizkost. Nechteli jsme jezdit pres pul Prahy a ztracet tak cas…

Příspěvek upraven 06.02.18 v 20:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.2.18 20:55

Idealne najit praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
6.2.18 21:06
@Anonymní píše:
@vonajebohyne tak zadarmo být doma určitě nechci :) to by mě hanba fackovala :/ spíš jsem čekala rady a zkušenosti jak to s dětma řešili oni :) jasně, že se vždycky něco nakonec vymyslí :) jen jsem si přišla pro inspiraci :) jasný, že když bude nouzovka tak to jistí jesle :) nečekala jsem pranýřování

Ale jdi ty, ty jsi tady nováček, žes nečekala pranýřování?!
K věci, zjisti, jaké jsou šance na přijetí ve školce nebo si prodluž rodičák, nevidím na tom nic špatného zůstat s prckem ještě doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
6.2.18 21:15
@Anonymní píše:
@vejilka určitě se mám kam vrátit :) a byli by rádi, kdyby to bylo co nejdřív právě :) a pro nás finančně by to bylo také lepší :)

A proč tyhle informace nenapíšeš rovnou, jsi pak zbytečně pranýřovaná? Ani nevíme odkud jsi, tak těžko radit, jaká je u vás situace v regionu. Já bych si každopádně rd prodloužila, do práce můžeš, nastoupit i tak.
Ono je to těžké takhle dopředu radit, já odcházela na MD s tím, že mám smlouvu na neurčito, ale 2 fúze a už je všechno jinak, práce co jsem dělala je vlastně zrušená a podnik funguje už jen na půl, a to byla velká mezinárodní pobočka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
6.2.18 21:48

Zjisti si, jaké školky u vás berou od dvou let a na kolik to vyjde. V našem městě to problém není. Mám taky rodicak na 2 roky, už trochu do práce chodím i teď, ale počítám s dalším dítětem. Kdyby se to ale nestihlo, tak malá půjde do školky a já do práce na půl úvazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
6.2.18 21:51

Jesle, malé skourkomé školky, škličky / klubíky u mateřských nebo rodičovských center. Někde, kde je příznivý poměr dospělý / dítě, spíš menší skupina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
7.2.18 07:02

@LaraA vzhledem k poctu fornikovych deti si to urcite uzival.

Treba u nas v praci nekolik matek slo zpet nas castectny, děti v soukrome. Vysli jim to nula od nuly, ale mely tu praci. Pak postupně zvysovaly uvazky/nasly statni skolku a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
7.2.18 07:06

Co miniškolka? Je od 18 měsíců a ta naše stojí 500 korun měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
7.2.18 07:39
@LaraA píše:
Jinak soukrome jesle v Praze - pocitejte spis od 10 000 nahoru. My spis nez na cenu koukali na to, co na nas opravdu dobre pusobi, reference a blizkost. Nechteli jsme jezdit pres pul Prahy a ztracet tak cas…Příspěvek upraven 06.02.18 v 20:56

Ale zase Praha má ty výhody, že více MČ má velmi kvalitné městské jesle, plus různé klubíky a školky při RC / MC bývají levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
7.2.18 22:07
@LaraA píše:
A uzival jste si deti na rodicovske? Nebo to „odpracovala“ manzelka? :mrgreen: Ono se to casto tatinkum hezky povida - kdyz jsou s deckem max par hodin denne… :jazyk:

Co bys řekla? Ono dvě dvouleté děti a dva novorozenci v jednom opravdu zvládnout moc nejdou. :mrgreen: :mrgreen: Tedy neumím si to představit. Pokrátit úvazek, zapomenout na vyspání a mít rychlejší tempo. Nechci se „prsit“ ale řekl bych že zatraceně dobře vím o čem to je. :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí