Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den, je tu někdo kdo má dvě a více dětí a skončil mu rodicak ve 2 letech? Jak jste to pak řešili dal prosím? Trošku se toho bojím :/
tak jdi do práce, když sis nastavila takto krátký rodičák
já jsem se u prvního vracela na zkrácený úvazek v roce a u druhého dítěte v 8 měsících… Pak nemusíš řešit co dál…
@vonajebohyne píše:
Praci?
hele, dej si bacha, za vulgarismy se tady dává ban ![]()
@terinka4444 píše:
hele, dej si bacha, za vulgarismy se tady dává ban
Zase provokuju, co?
U prvního jsem čerpala na dva roky, ale v plánu bylo další těhotenství. To se naštěstí podařilo (ještě o něco dřív, takže jsem celý řodičák ani nedocerpala
), teď si ho nastavím na tři roky a pak zpátky do práce…nevim co jiného dělat, než pracovat, rodit donekonečna nechci
.
@Anonymní píše:
Dobrý den, je tu někdo kdo má dvě a více dětí a skončil mu rodicak ve 2 letech? Jak jste to pak řešili dal prosím? Trošku se toho bojím :/
Prací?
@vonajebohyne píše:
Zase provokuju, co?
fakt, já nevím, že prostě jednou nemůžeš odpovědět normálně, alespoň v tak závažné věci.
Díky za rady
to mi je jasný jít do práce
já to myslela v tom smyslu jak jste to řešili skrze děti (hlídání ) ![]()
@Anonymní píše:
Díky za radyto mi je jasný jít do práce
já to myslela v tom smyslu jak jste to řešili skrze děti (hlídání )
tak pokud si někdo nastaví rodičák na dva roky, aty peníze utratí a neschová si je, tak jaksi snad má dlouho dopředu promyšlené, co udělá s dětmi, ne?
@lachtanice86 píše:
Prací?
i ty Brute? Co to s vámi lidi je, takhle provokvat prací ![]()
@Anonymní píše:
Díky za radyto mi je jasný jít do práce
já to myslela v tom smyslu jak jste to řešili skrze děti (hlídání )
To se snad řeší před tím, než se ten rodičák nastaví na dva roky, ne?
![]()