Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím vás, jak a kde znovu získám potvrzení o mateřské dovolené? Potřebuji to na potvrzení kvůli brigádě, ale bohužel jsem ztratila při stěhování potvrzení, které přišlo z pracovního úřadu. To zřejmě bude stačit. Je možné si nějak zažádat on-line?
Mockrát děkuji!
@Lekninka91 nevím jestli jsem to napsala srozumitelně. Vše už mám vyřízeno, dcerce je rok a půl, jen potřebuji znovu vytisknout doklad (nebo získat jiný) o tom, že pobírám rodičovský příspěvek
@Evca.St píše:
@Lekninka91 nevím jestli jsem to napsala srozumitelně. Vše už mám vyřízeno, dcerce je rok a půl, jen potřebuji znovu vytisknout doklad (nebo získat jiný) o tom, že pobírám rodičovský příspěvek
Tak to bych spíš řesila na pracáku, ne?
Normalne na úřadu práce odbor socialni v místě trvalého bydliště tam ti ho normálně vydají znovu. Možná tam zkusit zavolat třeba ti ho i pošlou..
@Russet @welovefashion vůbec se v tom právě nevyznám, v úřadech mám zmatek
děkuji za radu, zkusím tam zavolat, kdyžtak tam zajdu ![]()
@Evca.St hlavne nemluv o mateřské, je to rodičovská, mateřská je jen tech prvních 28 týdnů, takže tu už určitě nepobiras
@Evca.St píše:
@Russet @welovefashion vůbec se v tom právě nevyznám, v úřadech mám zmatek![]()
děkuji za radu, zkusím tam zavolat, kdyžtak tam zajdu
Já jsem v tom před porodem taky měla zmatek. Stačilo na internetu kliknout a najít si ten rozdíl. Lidi to většinou hromadně nazývají mateřskou, no
Myslím, že by ti duplikát dopisu mohli poslat, abys tam nemusela. My to máme blízko, tak bych si tam radši zaběhla, pošta by ti vyřizovala týden ![]()
@Evca.St píše:
@welovefashion myslela jsem mateřskou dovolenou
Chtěla jsem ti to vysvětlit ale celé se mi to ztratilo i s internetovým připojením takže pokud je holce rok a pul určitě pobiras rodicak a ne PPM=mateřská, takže určitě ten úřad práce odbor sociální…
Budeš muset osobně, taky jsem tam šla kvůli zdravotní pojišťovně. Dají ti to pouze na občanku. A už to nebude potvrzení o pobírání RP, ale přehled vyplácených dávek.
Mockrát všem děkuji za rady a vysvětlení, už mám vyřízeno. Vytiskli mi to na pracáku ![]()