Jak poznám že už se mimi klube na svět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3395
30.6.14 17:03
@Menora píše:
Ono záleží, na jaké osazenstvo sanitky narazíš. Někteří přítele vezmou, jiní ne. Samozřejmě, že to není taxík, takže je to na jejich „dobré vůli“.

Presne tak jde o to kdo je v te sanite a jak je ochotny. Me treba po navratu z nemocnice nechteli maleho vzit do sanity, ze pry nemame autosedacku a tak ho vzit nemuzou!! :cert: (mela jsem nejaky problem a volali jsme malemu byli 3 dny) a rekli mi ze ho nemuzou vzit semnou!! Nakonec ho vzali i s pritelem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
30.6.14 18:28

@lmohy krásná holčička v profilu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
30.6.14 18:41
@veronika6913 píše:
Presne tak jde o to kdo je v te sanite a jak je ochotny. Me treba po navratu z nemocnice nechteli maleho vzit do sanity, ze pry nemame autosedacku a tak ho vzit nemuzou!! :cert: (mela jsem nejaky problem a volali jsme malemu byli 3 dny) a rekli mi ze ho nemuzou vzit semnou!! Nakonec ho vzali i s pritelem :roll:

A kam by tu sedačku chtěli připnout, dopředu k řidiči? :roll: Tak hlavně, že všechno dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
30.6.14 18:48

@kaarcuulkaa to sem taky nepochopila a jako kdyby nedej boze bylo neco s malym a volala bych sanitku tak by mi taky jako rekli ze ho nevezmou, protoze nemam autosedacku?? Jako to jsem tenkrat vazne nepochopila a oni byli vubec neschopny odvezli nas do spatny nemocnice atd no jako byl to teda vazne mazec, celkem jsme s pritelem žasli.. :roll: uz nikdy vic!! Kdyz si na to vzpomenu mam zas akorat vztek :-D ale vse dobre dopadlo tak aspon ze tak no.. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
30.6.14 19:03

@amazon Jééé děkuji moc :oops: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
30.6.14 19:59
@veronika6913 píše:
@Xiraxinek vezmou, pritele vzali! Asi jak.kde a jak kdo :nevim:

Aha, tak to je možné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
1.7.14 11:15

Moc vám děkuji za uklidnění už se na malou moc těším :) Ikdyž se bojím jak to vše budu zvládat snad budeme dobří rodiče :) měj te se krásně papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
5.7.14 12:58

Já má termín 17.7.bolesti mívám často, zrovna dneska v noci a dost bolestivý. Myslela jsen si, že už to začalo a stále nic. V porodnici mě řekli, že jsem uzavřená, ale může se to každou chvíli změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
2.8.14 21:27

Ahoj holky, já jsem tady na poradně nová a mimi teprve plánujeme. Hrozně mě ale všechno zajímá a ráda si zjišťuju a pročítám, co mě čeká. Od začátku až po porod :) napadá mě, když zjistím, že začíná porod, kolik je času dopravit se do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
2.8.14 21:31
@Barcicanda píše:
Ahoj holky, já jsem tady na poradně nová a mimi teprve plánujeme. Hrozně mě ale všechno zajímá a ráda si zjišťuju a pročítám, co mě čeká. Od začátku až po porod :) napadá mě, když zjistím, že začíná porod, kolik je času dopravit se do porodnice?

Hodinu, nebo týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
2.8.14 22:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
2.8.14 22:08
@boball píše:
@blecha72 :mrgreen:

ta to nejak zna, vid? :think: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
2.8.14 22:11

@AniNevim zasmála jsem se, no ale v podstatě má pravdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
2.8.14 22:12
@Lane píše: :mrgreen: ja kdybych nevedela, ze jsem tehotna, tak bych si myslela, ze umiram :jazyk:
Takze to urcite poznas :lol:

Naprostý souhlas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
3.8.14 09:08

:mrgreen: Takže jako všechno… individuální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek