Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Menora píše:
Ono záleží, na jaké osazenstvo sanitky narazíš. Někteří přítele vezmou, jiní ne. Samozřejmě, že to není taxík, takže je to na jejich „dobré vůli“.
Presne tak jde o to kdo je v te sanite a jak je ochotny. Me treba po navratu z nemocnice nechteli maleho vzit do sanity, ze pry nemame autosedacku a tak ho vzit nemuzou!!
(mela jsem nejaky problem a volali jsme malemu byli 3 dny) a rekli mi ze ho nemuzou vzit semnou!! Nakonec ho vzali i s pritelem ![]()
@veronika6913 píše:
Presne tak jde o to kdo je v te sanite a jak je ochotny. Me treba po navratu z nemocnice nechteli maleho vzit do sanity, ze pry nemame autosedacku a tak ho vzit nemuzou!!(mela jsem nejaky problem a volali jsme malemu byli 3 dny) a rekli mi ze ho nemuzou vzit semnou!! Nakonec ho vzali i s pritelem
A kam by tu sedačku chtěli připnout, dopředu k řidiči?
Tak hlavně, že všechno dobře dopadlo.
@kaarcuulkaa to sem taky nepochopila a jako kdyby nedej boze bylo neco s malym a volala bych sanitku tak by mi taky jako rekli ze ho nevezmou, protoze nemam autosedacku?? Jako to jsem tenkrat vazne nepochopila a oni byli vubec neschopny odvezli nas do spatny nemocnice atd no jako byl to teda vazne mazec, celkem jsme s pritelem žasli..
uz nikdy vic!! Kdyz si na to vzpomenu mam zas akorat vztek
ale vse dobre dopadlo tak aspon ze tak no.. ![]()
@veronika6913 píše:
@Xiraxinek vezmou, pritele vzali! Asi jak.kde a jak kdo
Aha, tak to je možné ![]()
Moc vám děkuji za uklidnění už se na malou moc těším
Ikdyž se bojím jak to vše budu zvládat snad budeme dobří rodiče
měj te se krásně papa
Já má termín 17.7.bolesti mívám často, zrovna dneska v noci a dost bolestivý. Myslela jsen si, že už to začalo a stále nic. V porodnici mě řekli, že jsem uzavřená, ale může se to každou chvíli změnit.
Ahoj holky, já jsem tady na poradně nová a mimi teprve plánujeme. Hrozně mě ale všechno zajímá a ráda si zjišťuju a pročítám, co mě čeká. Od začátku až po porod
napadá mě, když zjistím, že začíná porod, kolik je času dopravit se do porodnice?
@Barcicanda píše:
Ahoj holky, já jsem tady na poradně nová a mimi teprve plánujeme. Hrozně mě ale všechno zajímá a ráda si zjišťuju a pročítám, co mě čeká. Od začátku až po porodnapadá mě, když zjistím, že začíná porod, kolik je času dopravit se do porodnice?
Hodinu, nebo týden
@Lane píše:ja kdybych nevedela, ze jsem tehotna, tak bych si myslela, ze umiram
Takze to urcite poznas
Naprostý souhlas ![]()