Jak poznám první příznaky těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6061
20.9.21 19:31

Zakladatelko,

těhotenský test má smysl dělat 14 dní po oplození, to už má slušnou vypovídající hodnotu, od 10-11 dne je to pouze pro lovkyně duchů. Do té doby nemá absolutně žádný smysl testovat, test bude negativní i v případě těhotenství.

Druhá věc - úplně ty nejdřívější příznaky těhotenství se prakticky shodují s PMS, takže tím si taky nepomůžeš.

Doufej, že Postinor odvedl svou práci a příště nenech kdejakého blbce se do tebe vystříkat nebo si pořiď antinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
20.9.21 19:31
@lachtanice86 píše:
Sis dělala těhotenský test v den sexu, hodinu po požití antikoncepce po? To snad ne.

Ale anoo, protože byla ve stresu. Tohle právě překonalo všechny ty duchy zde :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
20.9.21 19:32
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi 17 a s pritelem jsme se opili (20 let) no a jak to tak bývá tak se stalo to, ze jsme oba dva nepremysleli nad tím co by bylo dal.. měli jsme spolu sex abych to řekla doslova, protože ja mluvím ciste upřímně 😅 no a říkal, ze se do mě udělal.. od této soboty co byla.. v ten den jsem ze stresu snedla prášek něco jako rychlá antikoncepce.. pak si po hodině udělala test a byl negativní, další ramo asi v 6 rano jsem si udělala z nové a ciste moči udělala test a byl negativní.. chci jít zítra ke gynekoložce, ale ona o mně jste neví, ze přijdu.. po pravdě ani nevím jestli ji mám volat a jak ji to mám říct.. takovej pruser se mi ještě nestal..včera večer mě bolel podbrisek, netuším zda to má něco společného s tím těhoten :zed: stvím 😅..

Test po hodině, asi rekord tady :mrgreen: test si udělej po 2 týdnech, dřív to nemá smysl
K Dr se normálně objednej, ale k té to nemá smysl dřív jak 3 týdny po tom styku, jinak stejně nic nepozná. Nezbývá ti než čekat, jestli dojde ms, chodit někam hned je zbytečné.

Příspěvek upraven 20.09.21 v 19:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
20.9.21 19:33
@gabriellh píše:
"https://www.emimino.cz/profil/eviek/ hele ptám se tady ja.. zajímavé jak můžete odpovídat na dóžat dotazem..

Ptát se tady může kdokoliv, tak nevyskakuj. Jestli nevíš, kdy ti má přijít menstruace, udělej si těhotenský test 14 dní po styku. Do té doby případné těhotenství nepoznáš. Na gynekologii jdi až tehdy, pokud bys měla pozitivní těhotenský test. Předtím by tam doktor stejně nic neviděl, tak bys šla zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.9.21 19:33

@lachtanice86 STRES..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.9.21 19:34

@annali ptat se na otázku otázkou??? Tohle mi přijde nelogické..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.9.21 19:35

Číst evidentně umíš, takže kdyby sis přečetla příbalový leták tomu testu, tak víš, že máš testovat až ti vynechá menzes nebo 14 dní po styku. Dělat test v den styku, je lehce řečeno nemoudré. K lékaři se chodí až měsíc po styku, dřív na ultrazvuku nic neuvidí.

• Citovat
  • Upravit
Janli
20.9.21 19:37
@gabriellh píše:

Ty se tady odkazuješ na logiku? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2424
20.9.21 19:37
@gabriellh píše:

Tak existujou i doplňující otázky, které slouží k lepšímu pochopení původního dotazu nebo k ověření, že jsem rozuměla správně… V diskusích tady je to úplně běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
20.9.21 19:44
@gabriellh píše:
@lachtanice86 STRES..

Tohle neomluví ani stres, ty nejsi nejostřejší tužka v penále, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
20.9.21 19:47

Test ti ukáže cca NEJDŘÍVE 10dní od početí, ani gynekolog tě momentálně nespasí. Vyčkej času..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
20.9.21 19:50
@gabriellh píše:

Nelogické je si dělat test v den styku. A když už, prvně jsem si myslela, že se zakladatelka fakt spletla a dělala si test mnohem později. Proto ta otázka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
20.9.21 20:03

Zakladatelko, to že sis dělala test v den styku by snad ještě možná, asi, pravděpodobně šlo přejít jako chvilkovej zkrat, ale jak si neskutečně drzá až agresivní, tak seš s prominutím vážne arogantní bl.bka a doufám, že těhotná nejsi, už kvůli dítěti, protože aby ho vychovával tak arogantní člověk, no potěš. Dítě si udělej, až dozraješ a trochu pokory by neuškodilo. Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2995
20.9.21 21:39

Holka asi bude jednodussi :mrgreen:, nebo fakt mimo a blba. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
21.9.21 07:17

Už kvůli tou dítěti doufám, že těhotná nejsi.
Testuj po vynechání MS.
Do té doby si přečti pár knížek a studuj. Třeba o tom, jak funguje ženské tělo, antikoncepce, jak fungují těhotenské testy atd. Být tebou, zkusila bych i nějakou knihu o slušném vychování a etiketě.
(I když v 17 (a sexuálně aktivní) bys takové věci už měla vědět… :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí