Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ne, nic neprohmatal
tak snad to bude ok, mě začaly ty nohy bolet až teď ve poslední 4 dny, jinak předtím nic.
A unavená..starám se o 2,5letou holčičku, takže pomyšlení na unavenost ani nemůžu mít
ještě jsem přemýšlela-u špatné funkci by mě pálila žáha, ne?
@M+M+S píše:Žáha tě může pálit i vlivem těhotenství. Já to na sobě poznala sama-měla jsem strumu na krku, byla jsem unavená, trávení nebylo zřejmě takové jak mělo být-špatné vstřebávání vitamínů se projevilo praskáním rtů. Měla jsem depku. Zašla jsem si k obvoďákovi na krev-byla jsem 4 měsíce po porodu.
Ne, nic neprohmataltak snad to bude ok, mě začaly ty nohy bolet až teď ve poslední 4 dny, jinak předtím nic.
A unavená..starám se o 2,5letou holčičku, takže pomyšlení na unavenost ani nemůžu mítještě jsem přemýšlela-u špatné funkci by mě pálila žáha, ne?
@baaruunkaa píše: Žáha tě může pálit i vlivem těhotenství. Já to na sobě poznala sama-měla jsem strumu na krku, byla jsem unavená, trávení nebylo zřejmě takové jak mělo být-špatné vstřebávání vitamínů se projevilo praskáním rtů. Měla jsem depku. Zašla jsem si k obvoďákovi na krev-byla jsem 4 měsíce po porodu.
takže tobě zjistili špatnou funkci štítné žlázy po porodu?
Jojo-mě se to objevilo po porodu, v těhotenství bylo vše ok-muj gynďák bere dvakrát krev. Začala jsem chodit na endokrinologii-během půl roku jsem měla nastavenou vhodnou dávku hormonu a teď čekáme druhé-co dva měsíce chodím na odběry a na kontroly.