Jak poznám špatnou funkci štítné žlázy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
775
6.3.13 16:05

Ne, nic neprohmatal :( tak snad to bude ok, mě začaly ty nohy bolet až teď ve poslední 4 dny, jinak předtím nic.
A unavená..starám se o 2,5letou holčičku, takže pomyšlení na unavenost ani nemůžu mít :think: ještě jsem přemýšlela-u špatné funkci by mě pálila žáha, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
6.3.13 16:27
@M+M+S píše:
Ne, nic neprohmatal :( tak snad to bude ok, mě začaly ty nohy bolet až teď ve poslední 4 dny, jinak předtím nic.
A unavená..starám se o 2,5letou holčičku, takže pomyšlení na unavenost ani nemůžu mít :think: ještě jsem přemýšlela-u špatné funkci by mě pálila žáha, ne?
Žáha tě může pálit i vlivem těhotenství. Já to na sobě poznala sama-měla jsem strumu na krku, byla jsem unavená, trávení nebylo zřejmě takové jak mělo být-špatné vstřebávání vitamínů se projevilo praskáním rtů. Měla jsem depku. Zašla jsem si k obvoďákovi na krev-byla jsem 4 měsíce po porodu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
6.3.13 16:34
@baaruunkaa píše: Žáha tě může pálit i vlivem těhotenství. Já to na sobě poznala sama-měla jsem strumu na krku, byla jsem unavená, trávení nebylo zřejmě takové jak mělo být-špatné vstřebávání vitamínů se projevilo praskáním rtů. Měla jsem depku. Zašla jsem si k obvoďákovi na krev-byla jsem 4 měsíce po porodu.

takže tobě zjistili špatnou funkci štítné žlázy po porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
6.3.13 16:50

Jojo-mě se to objevilo po porodu, v těhotenství bylo vše ok-muj gynďák bere dvakrát krev. Začala jsem chodit na endokrinologii-během půl roku jsem měla nastavenou vhodnou dávku hormonu a teď čekáme druhé-co dva měsíce chodím na odběry a na kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí