Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Buď je to teprve uhnízďování, nebo se ti pomalu spouští ms, nebo to může být i ta cysta. Ještě bych pár dní počkala a když se ms nerozjede a test stale negativní tak bych šla k dr.
@miamia142 co máte všichni s tím uhnizdovani já trhu vůbec neolanuji, ovulace byla 27.8. tohle já vůbec neřeším těhotenství, mě zaráží jen to rádoby krvácení
@Anonymní píše: Více
Aha, hlavně že se bojíš mimoděložního, ale těhotenství vůbec neřešíš. My jsme se ti tady snažili poradit, co by to mohlo být. Když to chceš vědět, tak proč si nezajdeš k doktorovi? My nemáme věštící kouli.
Cysta se řeší podle velikosti, buď sleduje nebo operuje.
Ale to teď neřeš, vždyť ani nevíš, jestli nějakou cystu máš. Počkej, co ti řekne doktor a pak se na vše vyptej jeho. Jestli tě nic nebolí, středa je krásný brzký termín.
Příspěvek upraven 15.09.25 v 15:09
Tak proč se ptáš na mimoděložní otěhotnění když neřešíš těhotenství?
Pokud bys měla taky cystu, tak to pozná doktor na utz a podle velikosti se rozhodne co s tím a jestli vůbec něco. Osobně mi nevadilo, že mám takhle slabou menstruaci, takže já jsem z toho žádný drama nedělala.
Jinak nějaký trochu jiný krvácení - např. předtím se špiněním či jiné než normálně zažije snad každá žena.
Najednou, předtím jsi psala, ze nevis, kdy byla ovulace, ze nejsi lovec a najednou mas datum? ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Psala tu uz vcera, ovulaci ma podle aplikace.
Teoreticky pri mimodeloznim spineni byt muze, ale test by byl pozitivni. Ja bych to brala proste jako slabou MS a neresila, minimalne do dalsiho mesice, pokud testy jsou negativni.