Jak poznat nevěru?

Anonymní
23.1.23 14:28

Jak poznat nevěru

Mám podezření, že mě partner podvádí. Po zkušenostech je dost možné, že jsem jen paranoidní ale nedá mi to. Jedním z důvodů je, že partner už dlouho neinicioval sex. Jsme spolu několik let ale tohle se nikdy nedělo. Poslední dobou to začínám já. Sice spolu spíme ale když na něj nesáhnu, tak by asi ani nic neproběhlo. Dříve si mě přítahl a na nic nečekal, teď je to prostě jenom na mě. Naposledy se dokonce stalo, že jsem se ho dotýkala a nic. Prostě se nic nestalo. Až když se začal dotýkat i on ale moje doteky ho nijak nevzrušili. Navíc jsem si všimla, že je neustále aktivní na whatsappu ale přitom když jsme spolu, žádné upozornění mu z tama nechodí a ani ho v mé přítomnosti nezapíná. Vím, že jinak tam má skupinu se sourozenci ale je tam furt opakovaně a pochybuji, že by si tam dokola dopisovali. Asi jsem jen hloupá ale moje zkušenosti jsou nehezké a tak si připouštím to nejhorší. :( :( byla bych ráda za nějakou radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1000
23.1.23 14:37

Hlavně si vyřeš, co bys dělala, pokud opravdu je. Odpustíš mu? Pak nepátrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
23.1.23 15:07

Přesně, kdyby byl tak co?
Nebo na to jen mysli, ale podle toho co pises… jsme nepovedený druh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36125
23.1.23 15:07
@Anonymní píše:
Mám podezření, že mě partner podvádí. Po zkušenostech je dost možné, že jsem jen paranoidní ale nedá mi to. Jedním z důvodů je, že partner už dlouho neinicioval sex. Jsme spolu několik let ale tohle se nikdy nedělo. Poslední dobou to začínám já. Sice spolu spíme ale když na něj nesáhnu, tak by asi ani nic neproběhlo. Dříve si mě přítahl a na nic nečekal, teď je to prostě jenom na mě. Naposledy se dokonce stalo, že jsem se ho dotýkala a nic. Prostě se nic nestalo. Až když se začal dotýkat i on ale moje doteky ho nijak nevzrušili. Navíc jsem si všimla, že je neustále aktivní na whatsappu ale přitom když jsme spolu, žádné upozornění mu z tama nechodí a ani ho v mé přítomnosti nezapíná. Vím, že jinak tam má skupinu se sourozenci ale je tam furt opakovaně a pochybuji, že by si tam dokola dopisovali. Asi jsem jen hloupá ale moje zkušenosti jsou nehezké a tak si připouštím to nejhorší. :( :( byla bych ráda za nějakou radu.

Tak nejdřív bych se ho zeptala co se děje, že nechce sex.
To, že někde svítí že je aktivní bych úplně nepovažovala za důkaz. Taky mi Messenger kolikrát ukazuje že je manžel online a on sedí vedle mě a mobil v ruce nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14174
23.1.23 15:15

Na pochybnosti to možná stačí, ale chtělo by to ještě něco :think:
Posun v názorech, změn témat o kterých mluví, nové příhody…
Na smilnění taky bude potřebovat čas.

Pokud ho si nechceš vynutit přiznání lehkou torturou (což není moc legální), bude asi nejlepší s ním promluvit.
Ne stylem „ty máš určitě jinou“, ale „co tě žere, protože se poslední dobou chováš jinak - divně“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
23.1.23 20:46

Pokud to chceš vědět, podívej se všude kde to jde, ale buď připravena na možnost, že je ti nevěrný. Rozmysli si co bys dělala. Opustila bys ho? Zůstala? Zlomilo by tě to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.23 22:06

Dle svých zkušenosti, se vše dříve nebo později provalí. Vyčkala bych ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
31.1.23 22:23

Přidám svoji zkušenost. Vždycky, když mi moje intuice velela, že je partner nevěrný, tak byl. Stačilo se začít lépe dívat a sledovat signály. Vyčkávala jsem a pak si mě ten okamžik prozrazení vyhledal sám. Ale to jako člověk musí vědět, že to je intuice a pozorovací talent a ne že má sklony bejt úzkostnej, chorobně žárlivej, závislej na partnerovi, nezdravě nejistej.

Znáš ho líp než my, sama sebe se zeptej, co se změnilo. Nejdřív bych si s ním promluvila o tom, jestli se mu něco neděje, třeba ti to řekne. Když neřekne, jen sleduj, hlavně bych nedělala žádné scény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.23 13:58

Ahoj zakladatelko, souhlasím s Cheetaah. Věř své intuici a nikdy ji nepodceňuj. Mě manžel podváděl rok. Vypátrala bych to daleko dříve, kdybych nezavrhla svou intuici, že něco není v pořádku. My ženy to prostě vycítíme. Já si prvně říkala, že si asi něco namlouvám, že to tak určitě není. Také byl neustále online na whats upu, až moc a telefon nepípal. To bylo nejvíce podezřelé, pak i chování, nezájem o sex, chladný přístup. chtěla jsem vidět jeho telefon, který mi ukázal a já se na chvíli uklidnila a to jsem neměla dělat.
Přestala jsem na další cca 2 měsíce sledovat, jak často je online, že mu prostě budu věřit. Pak se to samozřejmě doma stále zhoršovalo. Sex ještě míň, chlad, prostě to nejde popsat, ale změnu poznáš. Nakonec jsem opět měla brutální pocit, intuici a tu jsem už nepodcenila. Začala jsem pátrat a teď žijeme odděleně a budeme se po 16 letech rozvádět. Moje rada zní, že pokud chceš znát pravdu pátrej a nepodceňuj intuici, ale pokud ne, tak to nech být. Musíš se rozhodnout, co uděláš, pokud zjistíš že je nevěrný. Já měla jasno. Bylo to totiž podruhé za naše manželství. Pro mě nebylo cesty zpět.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.2.23 14:32

Nevěrnej chlap je průhlednej, většina naprosto okatě změní chování, což je školácká chyba a to už je pak jen krůček k odhalení. Chlapi neumí podvádět tak, aby na to ženská dříve, či později nepřišla. Moc vynalézavosti v tomhle nepobrali. Čili má - li žena tušení, obvykle se nemýlí.

• Citovat
  • Upravit
38
2.2.23 14:48

A jak poznám nevěru u ženy? Je taky průhledná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
2.2.23 20:14
@Anonymní píše:
Ahoj zakladatelko, souhlasím s Cheetaah. Věř své intuici a nikdy ji nepodceňuj. Mě manžel podváděl rok. Vypátrala bych to daleko dříve, kdybych nezavrhla svou intuici, že něco není v pořádku. My ženy to prostě vycítíme. Já si prvně říkala, že si asi něco namlouvám, že to tak určitě není. Také byl neustále online na whats upu, až moc a telefon nepípal. To bylo nejvíce podezřelé, pak i chování, nezájem o sex, chladný přístup. chtěla jsem vidět jeho telefon, který mi ukázal a já se na chvíli uklidnila a to jsem neměla dělat.
Přestala jsem na další cca 2 měsíce sledovat, jak často je online, že mu prostě budu věřit. Pak se to samozřejmě doma stále zhoršovalo. Sex ještě míň, chlad, prostě to nejde popsat, ale změnu poznáš. Nakonec jsem opět měla brutální pocit, intuici a tu jsem už nepodcenila. Začala jsem pátrat a teď žijeme odděleně a budeme se po 16 letech rozvádět. Moje rada zní, že pokud chceš znát pravdu pátrej a nepodceňuj intuici, ale pokud ne, tak to nech být. Musíš se rozhodnout, co uděláš, pokud zjistíš že je nevěrný. Já měla jasno. Bylo to totiž podruhé za naše manželství. Pro mě nebylo cesty zpět.

Ono to platí i obráceně taky jsem ignoroval intuici a další signály no prostě jsem si to nechtěl připustit, že je žena nevěrná. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.23 20:39

@T.R.7
Jj, je těžké si připustit, že jeden z nejbližších lidí a člověk, který tě má milovat tě zradí. Myslím si, že pokud partner opravdu miluje a váží si a respektuje svůj protějšek, nebude úmyslně a cíleně riskovat, že ho ztratí. Já si uvědomila, že mě manžel už nemiloval a rozhodně si mě nevážil. Byla jsem vždy dobrou ženou, rozkrajela bych se pro něho, vždy u mě byly jeho potřeby na1. místě a nestačilo to. Tu chybu už neudělám, musím začít mít ráda sama sebe.

• Citovat
  • Upravit
243
3.2.23 11:39
@Anonymní píše:
@T.R.7
Jj, je těžké si připustit, že jeden z nejbližších lidí a člověk, který tě má milovat tě zradí. Myslím si, že pokud partner opravdu miluje a váží si a respektuje svůj protějšek, nebude úmyslně a cíleně riskovat, že ho ztratí. Já si uvědomila, že mě manžel už nemiloval a rozhodně si mě nevážil. Byla jsem vždy dobrou ženou, rozkrajela bych se pro něho, vždy u mě byly jeho potřeby na1. místě a nestačilo to. Tu chybu už neudělám, musím začít mít ráda sama sebe.

Se zvýrazněným souhlas :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria