Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Havlova začala jsem, není to tou štítnou? Já furt věžím v tom že jsem mám nějakou nemoc tím nemyslím psychiatrickou
Tak by mě to zajímalo pořád mě někde brni, trne, pálí, i jazyk, jestli to je nedostatek hořčíku,(tetanie) i když na endu mi odebírala krev i na hořčík a nic neříkala)..nebo fakt ta psychika?
@ElissHook píše:
Pomůžou mi prášky? Bez psychoterapie?
A kdy jsi s těma práškama začala?
@Moringa včera večer, mám i pocity jako mimo realitu úplně divné stavy je to taky z té psychiky?
@ElissHook píše:
@Moringa včera večer, mám i pocity jako mimo realitu úplně divné stavy je to taky z té psychiky?
Tak psychika umí být pěkná mrcha… dokáže fakt cokoli…
@Moringa ty jo to mě docela děsí je to takové trnutí v obličeji lekhe motání hlavy… Je to divné…snad ty AD to vyléčí
@ElissHook Musíš tomu dát čas, no… chvíli potrvá, než ty AD zaberou…
@Moringa co ta tetanie? Myslíš že by to už na té neurologii zjistili? Mě právě stačí když se mě někdo tokne tváře tak ji dlouho cítím nebo okolo úst, mám takové divné tuhnutí svalů mravenčení
@ElissHook Tak pokud jsi jim popsala své problémy, tak asi ano…
Já když mám častěji křeče nebo nějaké mravenčení, tak prostě nasadím hořčík a zase mám nějakou dobu klid ![]()
@Moringa já jsem ji na to ptala ona mi řekla ať si Zajdu k obvodnímu, tak nevím asi by věděla co má dělat kdyby to byla tetanie