Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dojdo k novému doktorovi a on si vyžádá kartu u starého. Zas si nemysli, že jsi pro starého doktora tak důležitá, aby měl potřebu spolu s kartou poslat i svůj posudek na tebe
Pacienti přicházejí a odcházejí, fakt je malá pravděpodobnost, že by starý volal novému, aby mu pověděl, jak jsi nemožná, či co si myslíš, že si o tobě myslí…
Taky si myslím, že mu jsi úplně šumák, stejně tak novému doktorovi, kdyby si takhle posílali posudky na pacienty, tak by se z toho zbláznili
Jako v každé profesi je klient/pacient/případ atd. jen kusovka, co ti v práci projde pod rukama, uděláš co musíš a tím to hasne. A teď k věci, třeba můj doktor si ani mou starou kartu nevyžádal, ani se mě neptal, kam jsem chodila dřív. Nebo teda se zeptal, ale nikam si to nepsala řekl, že si zavede svou novou kartu a tím to haslo. Ale je teda fakt, že jsem tam byla jako netěhotná, takže jiný případ.
@JayLee píše:
pokud jses tehule tak pochybuju ze te někdo vezme jako tehotnou ale mozny to je - u nas by to byl docela problém kazdopadne jinak mas nárok si vzit svoji kartu a nemusíš vůbec rikat ke komu odcházíš a proc
nemá, karta se bere jako součást ordinace lékaře, on jí ji dát může, pokud bude mít dobrou vůli, ale nemusí - i kvůli kontrolám z pojišťovny zpětně co na dotyčnou vykazoval za úkony, ale může požádat o výpis z karty, to lze
Teď jsem řešila to samé, spokojenost s peci lékaře ne uplne 100% ale veliký problém mám se sestrickou… Šla jsem k novému lékaři, jsemza polovinou těhotenství a ten mě vzal i přesto, že jsem na neschopence, jen jsem musela ke svemu lékaři pro 5.díl a výpis z karty..ale řekla jsem si, že když budou kecy tak je nějak utru a už se s nima neuvidim…A proběhlo to úplně bez problémů..