Jak přemluvit rodiče, aby mi dovolily morče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
153
7.5.13 16:32

@Tapa

jo, dobrý akorát je plachý ale to se dalo čekat =*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka Šebestová
13.7.13 22:02

morče

Mně pomohlo že když jsem šla v tesku do zverimexu :D tak hnedka sseemm začala mluvit smutně a tvářit se smutně a mamka řekla že mi to koupí ale až na konci letních prázdnin takže já ho dostan až v srpnu a pak jsem udělala ještě na králíká snídani no a povolila tak nwm dufám že pomohlo :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
3.5.15 13:55

Miniprasátko

Ahoj, už skoro dva roky se snažím přesvědčit rodiče aby mi pořídili mini prasátko. Rok jsem se o mini prasátkách učila-vím už o nich všechno! Máme dostatek prostoru a všechno jde z mojí peněženky. Už jsem měla dva morčata. Musela jsem je dát kamarádce- měla jsem hroznou alergii na piliny. Hrozně ráda se starám o zvířata. Vždy se o moje zvířata starám jen já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.5.15 16:53

Ahoj všichni já jsem taky chtěla jednou morče ale mamka mi ho nedovolila ale to jsem ještě nevěděla že můžu s mojí mamkou udělat obchod :D Tak jsem se jednoduše zeptala po pár dnech a odpověděla že neví a že si to rozmyslí a tak jsem mamce navrhla že domů budu nosit jedničky, a mamka říkala že jo klidně ale jestli to vzládnu nosit domů jedničky a tak po pár dnech jsem měla jedničky mamka na mě byla hrdá tak mi morče povolila a bum za vysvědčení ho dostanu tento obchod je velice chytrý vyzkoušejte to také teda aspoň u mě účiné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.16 12:58
@K2007 píše:
Nene nikdo nemá alergii ale mamka si myslí že to smrdí přítom ona jako malá měla 3 kočky a králíka

jo no ale to morče nebo křečka přitáhni bez dovolení já jsem to udělal s mámou a schovali jsme to morče k dědovi a když táta není doma tak ho dáme k nám ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.16 13:00
@Lucka Šebestová píše:
Mně pomohlo že když jsem šla v tesku do zverimexu :D tak hnedka sseemm začala mluvit smutně a tvářit se smutně a mamka řekla že mi to koupí ale až na konci letních prázdnin takže já ho dostan až v srpnu a pak jsem udělala ještě na králíká snídani no a povolila tak nwm dufám že pomohlo :jazyk:

my jsme jeli do Chebu do teska do zverimexu zrovna jim přišli nové ale mi to staré :mrgreen: ale tátas na to :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
8.5.16 13:37
@TondaMilovnikMorčat píše:
jo no ale to morče nebo křečka přitáhni bez dovolení já jsem to udělal s mámou a schovali jsme to morče k dědovi a když táta není doma tak ho dáme k nám ;) :D

Kolik ti je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.21 11:38

Ahoj, moc bych si přála morčátko, ale mamka s tatkem nechtějí, že prej to smrdí ale pravda to není. Četla jsem vaše komentáře že jste je koupili a nikdo s tím už nic nenadělal. Ale co když to morče vyhodí z domu, co budu dělat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59407
17.1.21 12:31

@Nela Zpěváčková13 to nedělej. Navíc samotná klec moc levná není ;) Chce to probrat nebo se domluvit jaké zvíře by bylo vyhovující pro všechny ;) Já jako dítě zase strašně chtěla menšího psa a prostě ne. Hlodavců jsme měla dost, ale pro mne byla priorita pes. Malý nešel a pak si koupili NO ven 8o Tak jsem si prvního psa koupila až jako dospělá :mrgreen: Zkus navrhnout hada, ten nesmrdí a třeba jim pak morče přijde jako super nápad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.11.21 08:04

Já bych být tebou rodiče nepřemlouvala proti jejich vůli. Pokud do nich budeš pořád takhle hučet pořád to samé, rodiče tím akorát odradíš. Skus počkat měsíc, dva, aby si od tebe rodiče trochu odpočinuli. Mezi tím si něco o morčeti nastuduj, a až budou rodiče v dobré náladě, můžeš začít o morčeti mluvit, říct jim svoje vědomosti a v klidu se dohodnout, jak to udělat. Skus taky rodičům naslouchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
17.11.21 08:21
@MAKAMALA píše:
Já bych být tebou rodiče nepřemlouvala proti jejich vůli. Pokud do nich budeš pořád takhle hučet pořád to samé, rodiče tím akorát odradíš. Skus počkat měsíc, dva, aby si od tebe rodiče trochu odpočinuli. Mezi tím si něco o morčeti nastuduj a až budou rodiče v dobré náladě, můžeš začít o morčeti mluvit, říct jim svoje vědomosti a v klidu se dohodnout, jak to udělat. Skus taky rodičům naslouchat.

Příspěvek je starý. Místo rad, se nauč česky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný