Jak přestat kojit - tipy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15219
2.4.17 08:32
@Anonymní píše:
Strašně mě bolí prsa, leduju, pila jsem šalvějový čaj, musela jsem odstříkat. Je mi celkově blbě. :( :nevim: Nejradši bych prckovi dala prso a bylo by mi hned dobře.
Včera jsem si uvědomila, že jsem si vlastně při posledním kojení neuvědomila, že je poslední - protože jsem to nevěděla. Bylo to tak krásný, když mě u toho hladil.

Chápu tvé pocity, asi proto kojim už 2,5roku… :oops: Holt musíš vydržet, až bude definitivně po kojení, určitě ty negativní pocity zmizí a budeš ráda, že už nekojíš, mazlení si užijete i bez toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.17 07:23

@Modesta O bolesti prsou toho vim vic nez dost. Te bolesti, co jsem zažila. :( Všichni mi radili, ať kojení vzdám. Nejdrive to nešlo a teď zase nejde přestat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.17 13:07

@kristynava Momentálně mě teda placa. Hladit už mě asi tak, jak to dělával, nebude.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.17 13:10
@Alušáček píše:
Chápu tvé pocity, asi proto kojim už 2,5roku… :oops: Holt musíš vydržet, až bude definitivně po kojení, určitě ty negativní pocity zmizí a budeš ráda, že už nekojíš, mazlení si užijete i bez toho.

To máš teda výdrž. Já to teď už nevzdám, ale je to náročné. Pláče a ja vím, jak by ho šlo lehce utišit, ale už to nejde. Bolí mě to, když place. Spí ted strašně málo. V noci se budí a breci. Ji taky strašně málo a skoro nepije.

• Citovat
  • Upravit
85355
3.4.17 18:17
@Anonymní píše:
To máš teda výdrž. Já to teď už nevzdám, ale je to náročné. Pláče a ja vím, jak by ho šlo lehce utišit, ale už to nejde. Bolí mě to, když place. Spí ted strašně málo. V noci se budí a breci. Ji taky strašně málo a skoro nepije.

Chudacci. Toho jsem se bala, nevydrzela bych. Ale u nas bez problemu nastesti. To mazleni mi taky chybelo chvili, po par dnech to preslo. Mazlime se jinak i bez kojeni. U nas staci, ze si polozi hlavu na me a spi dal, kdyz se probudi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15219
4.4.17 07:59
@Anonymní píše:

Mě kojení neobtěžuje, do dvou let byla moje dcera taky pěkný závisláček, ale pak to nějak začalo ustupovat, teď už je to jen takový rituál před spaním, po probuzení a výjmečně někdy navíc. Mě nic nenutí s kojením skončit, asi to nechám do samoodstavu. Ty jsi v jiné situaci, kojit už nemůžeš, já bych to takhle nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6033
4.4.17 09:22
@Anonymní píše:

tak co, jak pokračujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.17 11:41
@Modesta píše:
tak co, jak pokračujete?

Nastesti jsem vcera neuspavala ja. Jen zjistil, ze odejdu, tak byl hrozný pláč. Byl hodně unavený, tak usnul asi brzo. Ale pořád se kroutil, celou noc. K ránu chtěl ham, takže to znamená vstávání. Chvilku byl naštvaný. Horší je, když se v noci probere, to prostě je na dlouho a nevydrží v posteli. Nevím, jak dlouho bude trvat tahle fáze, než si zvykne, že už nebude. :( Uspat ho přes den je taky hrozně těžký.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.17 13:52

Jak dlouho bude trvat, než se mi přestane tvořit mlíko? Jaká nejkratší doba to může být???

• Citovat
  • Upravit
85355
5.4.17 15:49
@Anonymní píše:
Jak dlouho bude trvat, než se mi přestane tvořit mlíko? Jaká nejkratší doba to může být???

Po 2 letm kojeni jsem mela problemy 14 dni. Pij hodne matovy caj nebo salvej, zastavuje laktaci. Anebo homeopatika na ukonceni kojeni. Je to lepsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.17 16:54

@blumen Je to mnohem lepsí, mám jakoby malé uzlicky, ale bolí to už jen trochu. Včera večer jsem chtěla zkusit odsát. Vždycky to šlo hned a včera ne, tak jsem se na to vykašlala a masírovala a chladila. Celkove se necítím vůbec dobře, porad mě bolí hlava.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.17 07:17

Naivně jsem si myslela, že už se mi mléko tvořit nebude. Bohužel tvoří. Z jednoho prsa jsem 2 dny neodsávala. Bylo to v pohodě, žádná bolest, bouličky a třetí den boule a bolest. Včera na druhém. Předtím mi to nešlo odsát, bolelo to a teď to jde hned. :nevim: Prcek včera ani nebrečel, když měl jít spát - bylo teda strašně moc hodin, tak byl fakt unavený. Jinak pořád plakal.

• Citovat
  • Upravit
15219
8.4.17 13:26

Máš s tím teda trápení… Co zajít ke gynekologovi a nechat si napsat prášky na zastavení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.17 23:32

Před každým spaním prcek dlouho brečí, dva dny to je šílené. Jednou jsem to musela vzdát. Slzy jako hrachy. Byl unavený, ale prostě neusnul, protože brečel. Nevím, co s tím. Je mi ho tak líto. Nechce mě, odstrkává, vzteká se. Nesmím ho obejmout, pochovat, pohladit, nesmím zpívat ani číst ani vyprávět. :,(

• Citovat
  • Upravit
15219
19.4.17 13:25
@Anonymní píše:
Před každým spaním prcek dlouho brečí, dva dny to je šílené. Jednou jsem to musela vzdát. Slzy jako hrachy. Byl unavený, ale prostě neusnul, protože brečel. Nevím, co s tím. Je mi ho tak líto. Nechce mě, odstrkává, vzteká se. Nesmím ho obejmout, pochovat, pohladit, nesmím zpívat ani číst ani vyprávět. :,(

Chudáček malej, evidentně na ten odstav nebyl připravený :nevim: Snad se s tím brzy smíří :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí