Nemůžu skončit. Máte rady, jak přestat kouřit?

Anonymní
5.8.25 21:21

Jak přestat kouřit rady

Ahoj už několik let mě to moc trápí a potřebuju přestat. Jenže se mi to nedaří od 11 let normální cigarety do dvaceti let a teď jsem přešla na elektrickou a tu už kouřím dva roky. Nevím jak přestat nemam na to silnou vůli. Co pomohlo vám prosím

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.8.25 21:23

Podotýkám že jsem byla závislá na pervitinu 3 roky a 7 let na marihuaně a s tím problém nebyl vůbec žádný přestat ze dne na den ale ty cigára je mi úplně špatně když vím že mi dochází vapo a nemám nové u sebe

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.25 21:25

Jako napadá mě vrátit se k marihuaně a zkusit to přes to. Ale potřebuju řídit takže to není řešení kdyby to někoho napadlo

• Citovat
  • Upravit
1105
5.8.25 21:37

Poradna pro odvykání kouření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28870
5.8.25 21:43

Zahoď a hotovo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
5.8.25 21:43

Kup si Defumoxan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.25 21:52

To je rada nad zlato zahoď to a hotovo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.25 21:53

Díky zkusím ten fefumoxan

• Citovat
  • Upravit
230
5.8.25 21:57

Já také roky kouřila Iqos a co mi pomohlo by to, že jsem si uvědomila, že velká část ze „zapálených“ cigaret jsem kouřila jen ze zvyku. Například při ranní kávě, při cestě na MHD, při venčení atd.
Co je asi nejvíc důležité, je mít důvod proč chceš nyní přestat :-)
Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
6.8.25 00:26
@Anonymní píše: Více

On je to ale ten nejjednodušší a nejlevnější způsob. Ostatní způsoby nemusí vést ke zdárnému cíli. Je to jen v hlavě, nic víc.

• Citovat
  • Upravit
650
6.8.25 06:41

No a co je ten důvod, že chceš přestat? podle mě jen nemáš dost silnou motivaci. musíš si to srovnat v hlavě, že fakt chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.25 06:52

Měla jsem angínu a zdražili cigarety. Po uzdravení jsem si už nikdy nezapalila. A asi víc mě dorazila ta cena. Uvědomila jsem si, že vyhazují peníze z okna a ničím si zdraví. Přestala jsem i pít alkohol a zjistila jsem, že je mi o mnoho lépe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.25 07:23

U mě to právě nejsou peníze ja měla vždycky peněz dost zdědila jsem obrovské majetky v zahraničí co mi generují zisk a to je můj zásadní problém. Ja nemam ani práci nic jiného co bych dělala proste jen sedím doma a nudím se tak to zaháním kouřením asi. Zkoušel někdo tu poradnu proti kouření ma to smysl?

• Citovat
  • Upravit
33682
6.8.25 07:30
@Anonymní píše: Více

A proč tedy jen sedíš doma a nudíš se? Tak něco dělej, zaměstnej si mozek ať nemáš myšlenky na kouření. A ano, je to opravdu jen v hlavě a jestli chceš opravdu přestat, tak ze dne na den, žádný berličky atd, to pak na to budeš pořád jen opět myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková