Jak přežít poslední týdny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7907
21.5.12 20:56

@CokeLady Ahoj.Jsem doma sama partner je na cestách.Takže jzdím deně do školky ,školy nakupovat.Uklízím vařím ,,,ven chodím.na kroužky lítám.Nepřemýšlím.praskne,?praskne… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
21.5.12 20:57

@Teruška tak to nám termín porodu vychází nastejno..já jsem 13tt :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.5.12 21:03

Já fungovala i skoro dva týdny po termínu - rodila jsem vyvolávaně ve 41+6.. Chodila jsem ven, na nákupy, obden busem (cca. 15 min) do porodnice na ozvy. Ale já neměla žádný poslíčky, skoro žádný tvrdnutí, nebyla jsem oteklá a neměla jsem velký bříško, bylo mi prostě dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
21.5.12 21:07

@gabriela82 Tak to ti zas závidím já :P :mrgreen: posluju tvrdnu…ale lítáám.Musím a doma by mně to zabilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.5.12 21:12

@Petra2829 Já si zas připadám ochuzená, mě nic nebylo ani po tý vyvolávací tabletě :lol: Já šla na sál úplně v pohodě, pak prdli vodu, pak to začalo bolet, všechna předsevzetí šla stranou nechala jsem si píchnout epidurál a pak už byla malá na světě - trvalo to ani ne tři hodiny.. Někdy si říkám, že už jiný dítě nechci, že napodruhý si to určitě vyžeru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
21.5.12 21:19

Ja jsem myslim byla celkem akcni, 14. dni pred terminem jsem se jeste fotila na Alexandrplatzu a prohlizela jako turista mesto, ale ne sama, to bych si netroufla, kdyby nahodou neco. Ale citila jsem se dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
21.5.12 21:20

dělala jsem všecko normálně před termínem :think: i po termínu :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
21.5.12 21:22

Já teda na nic takovýho, jako celodenní nákupy, neměla vůbec náladu… ale nijak jsem to neřešila, jako kde by mi mohla prasknout voda. pamatuju si, že v prvním těhotenství jsem s sebou tahala i vložky, kdyby k tomu došlo někde v terénu. Podruhé jsem tahala náhradní oblečení a svačinu pro prvního syna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
21.5.12 21:23

@gabriela82 já to mám 2 za sebou a pohoda…jsem tu pořád :mrgreen: a po 3 se těším.Ale je fakt že to 3 těhotenství je uplně jiné.Tak snad porod bude pohodový ,jako ty dva..Jeden šel KP a malá byla za 2,5 hod venku…tak snad i to 3 bude pohodaaaa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
21.5.12 22:01

já se nijak moc neomezuju, ale rozhodně bych nejela MHD, vlakem nebo tak něco, pokud to není kousíček pěšky, tak si vždycky beru auto :nevim: .. myslím, že když mi v nákupním centru praskne voda, tak bude asi celkem jedno, zda jsem tam sama nebo s manželem, ale pravda je, že domů to není nikterak daleko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
21.5.12 22:18

Ahoj tak dělala jsem uplně všechno dokonce tyden po terminu skakala po štaflich a malovala děcak ten muj chlap ma totiž na všechno moooře času a ja jsem docela stresmen :zed: a maly se narodil stejně až za dalši tyden :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
21.5.12 22:35

@zikado
Ten můj je to samé, všechno má čas, ale do porodu chci mít obloženou kuchyň, vymalovanou ložnici, chodbu a zbytek kuchyně… vypadá to, že si to budu muset udělat sama, tak snad mi to i pomůže k porodu do první půlky července :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
21.5.12 22:47

Ja delam taky uplne vsechno jako pred tehu, mame dve dalsi deti 7 a skoro 2 roky, takze mi ani nic jineho nezbyva. Do toho uklid, nakupy, vareni, proste bezne starosti. Manzel sice hodne pomaha, ale porad doma taky neni. BOhuzel ani cestovani MHD se nemuzu vyhnout, komentovat spolucestujici je uplne zbytecne, civi na me jako bych byla nejaky exot a o tom, ze by me treba pustil nekdo sednout, si muzu nechat jen zdat a to podotykam, ze mam opravdu dost velke bricho, takze to neni tim, ze by to treba nekdo prehlidl:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
21.5.12 22:50

@Gabulle No tak to maš co dělat to ti fakt nezavidim jestli to tvuj manžel bude dělat jak ten muj maloval naši malinkatou ložničku skoro 5 dni ja jsem čekala že tam bude vymalovana za tu dobu aspon muchova slovanska epochej :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
13.2.14 19:44

Musím oživit diskusi. Právě jsem vstoupila do 37. týdnu a mám pocit, že pokud se neodstěhuju někam jinam, náš byt brzo lehne popelem. Nutno podotknout, že jsme si 6 let žili bez jakýchkoliv havárek..Ale za poslední týden se mi podařilo: naprosto zdemolovat náš odpadkový koš, pod rukama mi doslova vyhořela mikrovlnka, utrhla jsem kohoutek v koupelně a dneska zničila víko od rychlovarné konvice. Už jsem v koncích. Tohle se mi nikdy nedělo. Máte někdo podobnou zkušenost? Místo abych měla deprese z porodu tak řeším, jak vůbec „přežít“. Začínám být fakt nebezpečná :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky