Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@verulicek
jj, mikrovlnku jsem odrovnala včera - skoro jsme vyhořeli. Kočky přede mnou utíkají, nevím, jak to dělám, ale vždy je zašlápnu. Starší syn, nachází-li se ve stejné místnosti jako já, bývá smeten na stranu bez ohledu na to, jak daleko stojí. Padám na horká kamna - zatím jsem vždy nějak minula. Při couvání v autě ztrácím odhad vzdálenosti a dvakrát jsem škrábla sloupek garáže (normálně se mi to nestalo tak 15 let). Padají mi z ruky všechny předměty - tím častěji, čím je těžší se pro ně „potopit“. Atd. Prostě slon v porcelánu
![]()
@verulicek čekala jsem srdceryvný příspěvek o bolesti zad, oteklých nohách, probdělých nocích a nočních můrách o porodu
na tohle je jediná rada - zalez k filmu/knížce a nic nedělej
…a užívej si to, páč to bude na delší dobu naposled ![]()
a ja jsem si myslela ze jsem nemehlo. Ale ted vim ze muze byt i hur
![]()
@Abilka Jo, co mi někdo dal tu zem tak zatr* daleko, tak mi všechno padá z rukou, čert aby to vzal
Naštěstí jsem schopna brát to s humorem, protože jinak bych snad šla škemrat do porodnice, aby mne odrodili dřív ![]()
@nikol.ondrášovka myslím, že zaměstnaná jsem hodně. Jsem naštěstí dost fit, moc jsem nepřibrala ani nemám žádné problémy, takže chodím na balóny, plavat, s holkama se scházíme a podnikáme společně různé aktivity..chystám se na koncert a stále chodím na zkoušky s muzikou (hraju na cimbál) a občas hrajem i večer někde zábavu..takže z nudy se mi to rozhodně neděje ![]()
@verulicek píše:
@nikol.ondrášovka myslím, že zaměstnaná jsem hodně. Jsem naštěstí dost fit, moc jsem nepřibrala ani nemám žádné problémy, takže chodím na balóny, plavat, s holkama se scházíme a podnikáme společně různé aktivity..chystám se na koncert a stále chodím na zkoušky s muzikou (hraju na cimbál) a občas hrajem i večer někde zábavu..takže z nudy se mi to rozhodně neděje
Tak se to asi deje tim ze to moc resis. ![]()
@marrlinka píše:
@verulicek čekala jsem srdceryvný příspěvek o bolesti zad, oteklých nohách, probdělých nocích a nočních můrách o poroduna tohle je jediná rada - zalez k filmu/knížce a nic nedělej
…a užívej si to, páč to bude na delší dobu naposled
no jo no..nic nedělej
ale právě když se člověk válí, tak ho najednou tady pobolívá, tam popichuje, nemůže najít polohu..však to znáte ![]()
@Sker no ono se to řekne, brát s humorem..nějak se začínám ale obávat, že nabourávám náš rodinný rozpočet ![]()
@verulicek Ale to nejsi ty, ale kurvítkové období!
A to prostě někdy přijde do každé domácnosti ![]()
@verulicek
ono se dá spadnout i z toho gauče a lovit pod pod gaučem ovladač… ![]()
@verulicek lehni si, na nic nesahej a bude to dobrý.. já jsem taky katastrofik
někdy fakt nezbývá nic jiného, než se na vše vykašlat a nic nedělat
![]()
@verulicek píše:
no jo no..nic nedělejale právě když se člověk válí, tak ho najednou tady pobolívá, tam popichuje, nemůže najít polohu..však to znáte
neboj, já si to pamatuju
a právě proto si říkám, že jsem byla blbá, že jsem se víc neválela a nespala do zásoby atp.
a navíc ty si to můžeš odůvodnit: nesmím nic dělat, jinak zkrachujeme ![]()
Super rada! Taky to použiju : „Nesmím nic dělat, jinak zkrachujeme…“ to je dobrýýý
holky dík za uklidnění. prostě si připadám jak nemehlo už ![]()
Najdi si konicek. Treba cuc na telku