Jak přežít poslední týdny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
13.2.14 19:52
@verulicek píše:
Musím oživit diskusi. Právě jsem vstoupila do 37. týdnu a mám pocit, že pokud se neodstěhuju někam jinam, náš byt brzo lehne popelem. Nutno podotknout, že jsme si 6 let žili bez jakýchkoliv havárek..Ale za poslední týden se mi podařilo: naprosto zdemolovat náš odpadkový koš, pod rukama mi doslova vyhořela mikrovlnka, utrhla jsem kohoutek v koupelně a dneska zničila víko od rychlovarné konvice. Už jsem v koncích. Tohle se mi nikdy nedělo. Máte někdo podobnou zkušenost? Místo abych měla deprese z porodu tak řeším, jak vůbec „přežít“. Začínám být fakt nebezpečná :zed:

Najdi si konicek. Treba cuc na telku

• Citovat
  • Upravit
1142
13.2.14 19:57

@verulicek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jj, mikrovlnku jsem odrovnala včera - skoro jsme vyhořeli. Kočky přede mnou utíkají, nevím, jak to dělám, ale vždy je zašlápnu. Starší syn, nachází-li se ve stejné místnosti jako já, bývá smeten na stranu bez ohledu na to, jak daleko stojí. Padám na horká kamna - zatím jsem vždy nějak minula. Při couvání v autě ztrácím odhad vzdálenosti a dvakrát jsem škrábla sloupek garáže (normálně se mi to nestalo tak 15 let). Padají mi z ruky všechny předměty - tím častěji, čím je těžší se pro ně „potopit“. Atd. Prostě slon v porcelánu :roll: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
13.2.14 20:01

@verulicek čekala jsem srdceryvný příspěvek o bolesti zad, oteklých nohách, probdělých nocích a nočních můrách o porodu :D na tohle je jediná rada - zalez k filmu/knížce a nic nedělej :mrgreen:…a užívej si to, páč to bude na delší dobu naposled :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
13.2.14 20:02

:mrgreen: :mrgreen: a ja jsem si myslela ze jsem nemehlo. Ale ted vim ze muze byt i hur :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
13.2.14 20:02

@Abilka Jo, co mi někdo dal tu zem tak zatr* daleko, tak mi všechno padá z rukou, čert aby to vzal :) Naštěstí jsem schopna brát to s humorem, protože jinak bych snad šla škemrat do porodnice, aby mne odrodili dřív :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
13.2.14 20:03

@nikol.ondrášovka myslím, že zaměstnaná jsem hodně. Jsem naštěstí dost fit, moc jsem nepřibrala ani nemám žádné problémy, takže chodím na balóny, plavat, s holkama se scházíme a podnikáme společně různé aktivity..chystám se na koncert a stále chodím na zkoušky s muzikou (hraju na cimbál) a občas hrajem i večer někde zábavu..takže z nudy se mi to rozhodně neděje :roll:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
13.2.14 20:04
@verulicek píše:
@nikol.ondrášovka myslím, že zaměstnaná jsem hodně. Jsem naštěstí dost fit, moc jsem nepřibrala ani nemám žádné problémy, takže chodím na balóny, plavat, s holkama se scházíme a podnikáme společně různé aktivity..chystám se na koncert a stále chodím na zkoušky s muzikou (hraju na cimbál) a občas hrajem i večer někde zábavu..takže z nudy se mi to rozhodně neděje :roll:

Tak se to asi deje tim ze to moc resis. :)

• Citovat
  • Upravit
verulicek
13.2.14 20:05
@marrlinka píše:
@verulicek čekala jsem srdceryvný příspěvek o bolesti zad, oteklých nohách, probdělých nocích a nočních můrách o porodu :D na tohle je jediná rada - zalez k filmu/knížce a nic nedělej :mrgreen:…a užívej si to, páč to bude na delší dobu naposled :lol:

no jo no..nic nedělej :-D ale právě když se člověk válí, tak ho najednou tady pobolívá, tam popichuje, nemůže najít polohu..však to znáte :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
13.2.14 20:06

@Sker no ono se to řekne, brát s humorem..nějak se začínám ale obávat, že nabourávám náš rodinný rozpočet :lol:

• Citovat
  • Upravit
90
13.2.14 20:11

@verulicek Ale to nejsi ty, ale kurvítkové období! :D A to prostě někdy přijde do každé domácnosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
13.2.14 20:16

@verulicek :mrgreen: ono se dá spadnout i z toho gauče a lovit pod pod gaučem ovladač… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.2.14 20:18

@verulicek lehni si, na nic nesahej a bude to dobrý.. já jsem taky katastrofik :mrgreen: někdy fakt nezbývá nic jiného, než se na vše vykašlat a nic nedělat :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
13.2.14 20:21
@verulicek píše:
no jo no..nic nedělej :-D ale právě když se člověk válí, tak ho najednou tady pobolívá, tam popichuje, nemůže najít polohu..však to znáte :mrgreen:

neboj, já si to pamatuju :D a právě proto si říkám, že jsem byla blbá, že jsem se víc neválela a nespala do zásoby atp. :lol: a navíc ty si to můžeš odůvodnit: nesmím nic dělat, jinak zkrachujeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
13.2.14 20:22

:mrgreen: hezké…to brzy použiju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
13.2.14 20:29

Super rada! Taky to použiju : „Nesmím nic dělat, jinak zkrachujeme…“ to je dobrýýý :potlesk: holky dík za uklidnění. prostě si připadám jak nemehlo už :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky