Jak přežít poslední týdny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
481
16.4.18 18:54

@Kuliočka
Vše je v naprostém pořádku :-). Doktoři jsou u nás machři na nedonošeňátka. Prostě to člověk musí brát, tak jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
16.4.18 18:59

@Kuliočka ono s tím druhym jsem nejak nemela cas se litovat a sport mi aspon pomaha, aby bylo líp. Ale uz chci, aby maly vylezl, nerikam, ze ne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.4.18 22:29

@Bella13 tak to je krasne. Hlavne ze to dobre dopadlo a prdousum se dobre dari, urcite vsechno dohnali :dance:

@modrasek13 taky uz uvazuju, ze se dam snad na modleni, aby se malemu uz zachtelo na svet :lol: ne ze by mi neco extra bylo, ale jsem zvykla byt taky porad v pohybu a neco vyvadet a s tim velkym pupajzem uz to holt tak nejde a pak jsem nastvana sama na sebe, ze nezvladnu, co bych zvladnout chtela :zed: :lol: teda ne asi v takove mire jako ty, ze bych mela myslenky na sport :lol: to proste fakt obdivuju :mrgreen:

Jinak jsem rada, ze tu vidim pozitivni mamče :dance:

A pro zasmani… s pritelem se smejeme, ze tim pupajzem porad nekde narazim a nejsem schopna si zvyknout na nove prostorove rozlozeni. Obcas si pripadam jako ten automaticky domaci vysavac, co jezdi po byte… narazim, otocim se, popojdu, zase narazim, otocim se… :lol: no co dodat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
16.4.18 22:34

@Kuliočka Tak pupajze se za chvilku zbavíš, ale já takhle narážím zadkem :roll:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.4.18 22:36

@Makito :lol: teď jsi mě rozesmála :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
17.4.18 05:59
@Makito píše:
@Kuliočka Tak pupajze se za chvilku zbavíš, ale já takhle narážím zadkem :roll: :mavam:

Hele přesně jako ja. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky