Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Brácha má k taťkovi vyživovací povinnost (stejně jako ty). Takže teoreticky by to mělo jít nějak zařídit.
ANO, TED JE V ZAKONE NEJAKA NOVINKA, DRIV JSI SE MOHLA OBRATIT NA SOUD I SAMA.BEZ OTCE, TED MYSLIM, ZE UZ BY MUSEL JEN VAS TATA…A TEN TO Z HRDOSTI ASI NEUDELA…CO RADI OSTATNI? FAKT NEVIM
MOZNA BYCH SE OBRATILA NA ADVOKATA, AT MU ASPON NAPISE DOPIS…ALE BRACHA HO ASI STEJNE HODI DO KOSE ![]()
Brácha by si zasloužil pár facek, zajela bych za ním klidně do práce a udělala bych mu ostudu jakou ještě nezažil
![]()
Jedině přes soud. Mám kamarádky, řešily podobné problémy, nemocné, nebo v trablech, prosily o pomoc děti. Synáčci se od nich odvrátili (často na radu svých manželek), dcery, co žijí za mnohem míň, pomohly. A u nich to bylo ještě smutnější v tom, že ti synové byli vždycky od maminky protěžovaní, holky musely doma pomáhat, makat, synáčci full servis, aby je neofouklo, aby měli úžasné podmínky…
Vyživovací povinnost má, jen pokud soud uzná, že je to nutné. A to fakt málokdo udělá, že by zažaloval svoje dítě.
A kam se podeje tech 7 tis, kdyz platis energie, obleceni…? Omlouvam se, ale zaujalo me to, protoze to je kolikrat rozpocet na jidlo pro ctyrclennou rodinu a tady ji vyuziva jeden stary pan se zaplacenym bydlenim a je hned fuc?
Tvůj bratr je teda charakter!!
Takoví lidi by měli ve stáří zůstat samy a bez koruny. Nevim co poradit ale nedalo mi to nenapsat. Neřeknu kdyby si to nemohl dovolit!!
@Bibi239 MOJE BABI DAVA JEN ZA LEKY 2000 MESICNE, PLUS DOKTORI, ZUBAR, NEJAKA DROGERIE, NORMALNI SENIOR SI ASPON OBCAS KOUPI KNIZKU, NOVINY, NECO NA ZUB, NO ROZZHODNE MI NA ROZDIL OD TEBE NEPRIPADA SEDM TISIC MOC.TAKY SI MUSI TEN PAN NASPORIT PAR KORUN, ZAKLADATELKA PISE, NA ZUBY, PRIPADNE ZDR. PROBLEMY…NEMUZES TO POSUZOVAT PODLE MLADSIHO CLOVEKA, U STARSICH JSOU VYDAJE NA ZDRAVI, ZDRAVOTNI POMUCKY ATD.
Ne že by brácha neměl přispívat.
Ale za co utratí tvůj otec těch 7000, když mu platíš bydlení, oblečení, léky a složenky.
Seatis @yourlady zakladatelka ale píše že ho obstarává, obléká, platí mu složenky, bydlí u ní zdarma. Takže tatínek má 7tis jako kapesné??
Nechci teď zakladatelku nijak očernit ale pokud schrábne tatínkovo důchod, nic mu nenechá a třeba mu ani nic nedá tak na druhou stranu být bráchou nedám jí taky nic. Zakladatelko neber to osobně- to je jen zkušenost z mé rodiny. Také nemylé. U nás
@yourlady ja pokud dobre ctu, tak i leky plati zakladatelka. Prave proto se ptam, ze miprijde, ze to ma tatinek vyslovene jen na jidlo a zabavu a ani na ty zuby nema nasetreno. Tim netvrdim, ze bratr neni hnusna drzgresle, jen me to zarazilo
Mit takoveho bratra, tak mu udelam ostudu v praci… zasla bych za sekretarkou a zkusila se s ni domluvit aby mu napr. navrhla, ze pristi odmeny posle tatinkovi.. nebo tak neco, nechala bych ji tam cislo tatinkova uctu. Kdyby to nepomohlo, postarala bych se aby to aspon vsichni vedeli, v nejhorsim bych se obratila i na bratrova sefa s zadosti o pomoc… Jako krajni reseni bych to medializovala, s predchozim varovanim jemu. Nekdo kdo bere takove penize by mohl zajimat bulvar… Hajzel zas.anej… ![]()
@Vrtul ONA PISE, ZE MU PLATI JEN CAST, NE VSECHNO. NAVIC NEJDE JEN O PENIZE, ALE I O TO, ZE JEJICH OTEC MA I SYNA…PROC BY HO SYN NEMEL NEKAM ODVEZT, NECO PRO TATU VYRIDIT, NEBO SI HO VZOT K SOBE. NIKDE TAKY NEVIDIM, ZE BY PSALA, ZE SEBERE OTCI DUCHOD, TO MI PRIPADA DOST KRUTE TOHLE TVRDIT!!!PISE, ZE MU NAKOUPILA I NABYTEK ATD.-NEVIDIM DUVOD, PROC BY NEMOHL PRISPET I 2.SOUROZENEC.7 TISIC MI ROZHODNE NEPRIPADA MOC, ZVLAST JESTLI JE DIABETIK NEBO MA JINE NEMOCI. NEVIM ALE FAKT, ZAKLADATELKO, JAK NA TO, ZKUS NEJAKOU PRAVNE SOCIALNI PORADNU
@Bibi239 ONA PISE VIZ VYSE, ZE NEHRADI VSE, ZE MA SVYCH VYDAJU DOST. NAVIC JDE ASI CELKOVE I O PRISTUP BRATRA, TY POVINNOSTI OBOU DETI BY TAM PODLE MNE MELY BYT TROCHU ROVNOMERNE ROZDELENE, TAK TO MAME I MY DOMA U NAS, STRIDAME SE