Jak připevnit vánoční stromeček

2249
10.12.16 17:34

Jak připevnit vánoční stromeček

Ahoj, máte prosím někdo tip, jak připevnit ke zdi vánoční stromeček? Představovala bych si nějaký háček nebo očko, ke kterému bych provázkem přivázala kmínek, ale nechci vrtat do zdi. Dalo by se na zeď něco nalepit a případně jak (čím)? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1096
10.12.16 17:59

@Martinik
Bojím se že nic nalepeneho neposlouží - v případě zatáhnutí dětmi stromek neudrží. Máme maličký, nenápadný, bílý háček celoročně navrtany ve stropě. Má nosnost snad 25kg. Připevňuji rybářským vlascem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
10.12.16 18:02

Pripevnujrme rybarskym vlascem - nekolika - do ruznych stran pokoje ke garnyzim a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
10.12.16 18:05

@Rezii @Martinik tak mame hacek ve strope a nemuzu si to vynachvalit. Deti nic neshodi, nic neotrhaji a da se pod nim krasne vysat jehlici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.12.16 18:08

@Lenkahusa
Ano je neshoditelny a uklízí se pod ním lépe- bezpecnejj, jen nevím jak to zabráni dětem v otrhani;)já ho dám normálně do stojanu do rohu pod háček a nahoru na háček ho vyvážu. Judita mi otrhává neustále, hlavně kolekci;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
10.12.16 18:19

Holky díky, tak holt budeme asi vrtat, a ten vlasec má takovou nosnost, že by to udržel, kdyby se malý případně na strom pověsil? :mrgreen: A jsem asi pomalejší, ale jak s tím souvisí to luxování? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.12.16 18:22
@Martinik píše:
Holky díky, tak holt budeme asi vrtat, a ten vlasec má takovou nosnost, že by to udržel, kdyby se malý případně na strom pověsil? :mrgreen: A jsem asi pomalejší, ale jak s tím souvisí to luxování? :oops:

Kup vlasec nejsilnější co maj- pak udržel. Kup si světlý háček a nebudes o něm vědět. To luxování a neotrhavani by mě alt taky zajímalo -viz výše;) já jen oceňuji že se nebojím že ho při. luxovani a úklidu kolem shodim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
10.12.16 18:50

@Martinik Myslím,že @Lenkahusa myslela, že ho mají ve vzduchu :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
10.12.16 19:05

@Martinik přivazovali jsme stromek k trubce od topení a patrové posteli. Používali jsme slabý vlasec, ale jak to bylo z dvou směrů, tak to drželo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
10.12.16 19:45

Stačí velký stojan na vodu a strom se ani nehne. https://www.hornbach.cz/…/artikl.html?… Navíc myslím, že děti se jen tak na strom nevěší, většinou se jednou píchnou o jehličí a pak už si dávají pozor :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
10.12.16 20:01

@Monysek8 to je taky možný, že se malý nebude věšet… s takovou variantou jsem zatím nekalkulovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
10.12.16 20:07
@Martinik píše:
@Monysek8 to je taky možný, že se malý nebude věšet… s takovou variantou jsem zatím nekalkulovala :D

Je to spíš pro dobrý pocit a klid. Malá taky není žádný ničitel ale jsem klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
10.12.16 21:10

@Rezii @Martinik @TomyTomy presne tak holky. My mam stromek u stropu na hacku a vlasci ktery ma nosnost kolem 25kg. Pod stromkem je. misto, zense mintam. kluci i postavi. Rikame tomu levitujici vanocni stromek. Je to super reseni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
11.12.16 09:50

@Lenkahusa počkej, jak u stropu??? Jako že fakt visí ve vzduchu? To pak pošli fotku, nějak si to neumím představit… a ten kmínek dole něčím obalíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
11.12.16 10:27

Holky, tak teď čtu na netu, že se to tak dřív dělávalo, že se stromeček věšel ke stropu… zajímavé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný