Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, máte prosím někdo tip, jak připevnit ke zdi vánoční stromeček? Představovala bych si nějaký háček nebo očko, ke kterému bych provázkem přivázala kmínek, ale nechci vrtat do zdi. Dalo by se na zeď něco nalepit a případně jak (čím)? Díky ![]()
@Martinik
Bojím se že nic nalepeneho neposlouží - v případě zatáhnutí dětmi stromek neudrží. Máme maličký, nenápadný, bílý háček celoročně navrtany ve stropě. Má nosnost snad 25kg. Připevňuji rybářským vlascem
Pripevnujrme rybarskym vlascem - nekolika - do ruznych stran pokoje ke garnyzim a tak.
@Rezii @Martinik tak mame hacek ve strope a nemuzu si to vynachvalit. Deti nic neshodi, nic neotrhaji a da se pod nim krasne vysat jehlici
@Lenkahusa
Ano je neshoditelny a uklízí se pod ním lépe- bezpecnejj, jen nevím jak to zabráni dětem v otrhani;)já ho dám normálně do stojanu do rohu pod háček a nahoru na háček ho vyvážu. Judita mi otrhává neustále, hlavně kolekci;)
Holky díky, tak holt budeme asi vrtat, a ten vlasec má takovou nosnost, že by to udržel, kdyby se malý případně na strom pověsil?
A jsem asi pomalejší, ale jak s tím souvisí to luxování? ![]()
@Martinik píše:
Holky díky, tak holt budeme asi vrtat, a ten vlasec má takovou nosnost, že by to udržel, kdyby se malý případně na strom pověsil?A jsem asi pomalejší, ale jak s tím souvisí to luxování?
Kup vlasec nejsilnější co maj- pak udržel. Kup si světlý háček a nebudes o něm vědět. To luxování a neotrhavani by mě alt taky zajímalo -viz výše;) já jen oceňuji že se nebojím že ho při. luxovani a úklidu kolem shodim.
@Martinik Myslím,že @Lenkahusa myslela, že ho mají ve vzduchu
![]()
@Martinik přivazovali jsme stromek k trubce od topení a patrové posteli. Používali jsme slabý vlasec, ale jak to bylo z dvou směrů, tak to drželo dobře.
Stačí velký stojan na vodu a strom se ani nehne. https://www.hornbach.cz/…/artikl.html?… Navíc myslím, že děti se jen tak na strom nevěší, většinou se jednou píchnou o jehličí a pak už si dávají pozor
![]()
@Monysek8 to je taky možný, že se malý nebude věšet… s takovou variantou jsem zatím nekalkulovala ![]()
@Martinik píše:
@Monysek8 to je taky možný, že se malý nebude věšet… s takovou variantou jsem zatím nekalkulovala
Je to spíš pro dobrý pocit a klid. Malá taky není žádný ničitel ale jsem klidnější.
@Rezii @Martinik @TomyTomy presne tak holky. My mam stromek u stropu na hacku a vlasci ktery ma nosnost kolem 25kg. Pod stromkem je. misto, zense mintam. kluci i postavi. Rikame tomu levitujici vanocni stromek. Je to super reseni
@Lenkahusa počkej, jak u stropu??? Jako že fakt visí ve vzduchu? To pak pošli fotku, nějak si to neumím představit… a ten kmínek dole něčím obalíš?
Holky, tak teď čtu na netu, že se to tak dřív dělávalo, že se stromeček věšel ke stropu… zajímavé ![]()