Jak probíhá kontrola na neschopence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65677
18.6.22 12:21
@klarrrinka píše:
@vokishka aby ten papír mohl hodit do schránky

Muze ho poslat oficiálně postou
@Mayaa007 nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.6.22 12:25
@vokishka píše:
Tak pokud to bylo vcera, papir teorve muze prijit. Pokud se nedostali do vchodu, tezko ji neco hodily. A nemaji zadnou povinnost psat sms nebo neco podobneho.

Zaměstnavatel může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.6.22 12:26
@vokishka píše:
Kontrola nema povinnost zvonit po sousedech. Nevim, proc by to mel delat.

Pokud nezvoní zvonek, má tam být informace, na koho se lze dozvonit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
18.6.22 12:39
@Russet píše:
Pokud nezvoní zvonek, má tam být informace, na koho se lze dozvonit.

jednak zvonek zvonil, jednak zakladatelka nepíše o tom, že u zvonku měla nějakou informaci. jednak kontrola opravdu nemá povinnost zvonit na někoho jiného než na toho, koho kontroluje. osobně v tom tak jako tak nevidím smysl - proč bych měla do baráku pouštět někoho, kdo se nedozvoní na osobu, za kterou jde? však přesně kvůli tomu jsou dveře baráku na čip, aby se do nich dostal jenom ten, kdo má v baráku co dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65677
18.6.22 12:39
@Russet píše:
Zaměstnavatel může.

Může, ale nemusi. To byla odpověď k tomu, ze pise sms. Neni to nutnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
18.6.22 12:49

Pokud se ke schránce nedostanou, tak tam ani nic hodit nemůžou. A proč přítel neotevřel? Jak dlouho jsi na neschopence, byla to kontrola od zaměstnavatele nebo ze socialky?
Na těhotné samozřejmě chodí kontroly, protože vůbec nemusí vědět, že dotyčná je těhotná. Vyjedou jim adresy, ne diagnózy. Můžou jít na udání a vzít i všechny okolo, když už tam jedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
18.6.22 13:15
@klarrrinka píše:
@Russet tím se taky uklidňuji že by mi přece něco museli hodit do schránky nebo mě kontaktovat telefonicky. :( Problémový zaměstnanec nejsem.

Nemuseli :lol: existuje i pošta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
18.6.22 13:29

@Lutern Ale chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22295
18.6.22 14:16

Do schránky se nedostali a kde by na tebe při té obchuzce asi vzali telefon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
18.6.22 15:47

Kontrola samozřejmě chodí i na těhotné. Kamarádka měla kontrolu 5×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
18.6.22 19:31

Ja jsem jako těhotná nikdy kontrolu neměla, ale neznamená to rozhodně, že žádná na těhotné nechodí ;) Co jsem slyšela, tak jak tady jedna z diskutujících píše, oni neví s čím je kdo doma. Jim pouze vyjdou adresy, které mají obejít a šmitec.. :palec:

Spíš mi nejde do hlavy, proč přítel neotevře někomu, kdo 2× zvoní.. předpokládám, že neotevíráte jen tak, ale ptáte se v mikrofonu, kdo tam je.. tudíž bych si hlavně trošku podala přítele, že mě vystavil tomu nevědomí.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.23 22:50

Kontola na PN

Mate zkusenost s tim jestli hodne chodi kontroly PN od OSSZ v Praze? Jen se ptam… o svatcich bych chtela zmenit misto PN a nechce se mi hned kvuli tomu volat doktorovi.

• Citovat
  • Upravit
37145
30.3.23 23:09
@Anonymní píše:
Mate zkusenost s tim jestli hodne chodi kontroly PN od OSSZ v Praze? Jen se ptam… o svatcich bych chtela zmenit misto PN a nechce se mi hned kvuli tomu volat doktorovi.

Je to o náhodě, ale ze zkusenosti, čím větší mesto, tím je pravděpodobnější kontrola. Precejenom někam do horní dolní, kde je jeden nemocný v okruhu xx kilometru se hned tak nikdo hnát nebude, ale v Praze mas nemocenskou v každém druhem baráku a když se plánuje trasa, tak je pravděpodobnější, ze na tebe vyjde řada, když už budou kontolovat další lidi ve vasi ulici/ čtvrti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
31.3.23 07:01
@Kriss Tina píše:
Je to o náhodě, ale ze zkusenosti, čím větší mesto, tím je pravděpodobnější kontrola. Precejenom někam do horní dolní, kde je jeden nemocný v okruhu xx kilometru se hned tak nikdo hnát nebude, ale v Praze mas nemocenskou v každém druhem baráku a když se plánuje trasa, tak je pravděpodobnější, ze na tebe vyjde řada, když už budou kontolovat další lidi ve vasi ulici/ čtvrti :D

V Praze se chodí hlavně na udání. Kontroloru malo a nemocných hodně. Na menším městě je to prave horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24868
31.3.23 19:16
@Anonymní píše:

No když se nechce, tak to riskněte. Případní následky si ponesete sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat