Kde sehnat krabice, ve kterých odesílat balíčky

17.6.22 10:40

Kde sehnat krabice, ve kterých odesílat balíčky

Dobrý den,
Rozjíždím esho, potřebovala bych poradit, kde sehnat menší krabice, ve kterých dane veci budu posílat zákazníkům, nemá někdo tip? 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1977
17.6.22 10:45

Pokud bys trvala na nových, jsou různé velkoobchody s obalovým materiálem.
Pokud ne, poptala bych na facebooku v nějaké bezodpadové nebo swapové skupiny, případně v menších obchodech ve tvém okolí. Třeba do drogerie chodí zboží i v menších krabicích a mohla by ses s nimi domluvit na odběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20972
17.6.22 10:45

Google - obalový materiál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
17.6.22 10:48

Tak na menší věci by stačily takové ty obálky s bublinkovou fólií ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36402
17.6.22 10:49

No existují firmy co je vyrabeji tak asi tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
17.6.22 11:10

Poptej velké firmy v okolí, zda krabice nevyhazují. Poslední dobou se mi často stává, že např. kosmetika mi chodí ve „zrecyklovaných“ krabicích od hraček apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
17.6.22 11:10

Můžeš si napsat do nějaké kartonazky, ale nevin jestli by se ti to vyplatilo. V malém množství nejsou ty krabice levné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.6.22 11:26

Domluv si odběr použitých krabic někde v malém obchodě a nech si natisknout samolepky - Z úcty k Zemi recyklujeme obaly - něco něco podobnýho. Pro lepší vzhled to můžeš přebalit do hnědýho papíru a použít přírodní motouz. Pracovala jsem na zásilkovně, dělá to tak už dost firem a lidem je to moc sympatický. Naopak se dost pozastavují nad posíláním malé věci v megakrabici.

• Citovat
  • Upravit
14727
17.6.22 11:27

Obejít obchody a něčí vysomrovat a taky skladovat všechny vlastní krabice. Nebo si můžeš objednávat nákupy z kosiku/rohlíku, tam ti to budou vozit v papírových taskach a mohla bys to balit do nich :lol: omotat fólii a páskou olepit. Krabice jsou strasne drahy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat