Kde sehnat krabice, ve kterých odesílat balíčky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde sehnat krabice, ve kterých odesílat balíčky
Dobrý den,
Rozjíždím esho, potřebovala bych poradit, kde sehnat menší krabice, ve kterých dane veci budu posílat zákazníkům, nemá někdo tip? 😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud bys trvala na nových, jsou různé velkoobchody s obalovým materiálem.
Pokud ne, poptala bych na facebooku v nějaké bezodpadové nebo swapové skupiny, případně v menších obchodech ve tvém okolí. Třeba do drogerie chodí zboží i v menších krabicích a mohla by ses s nimi domluvit na odběru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak na menší věci by stačily takové ty obálky s bublinkovou fólií ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poptej velké firmy v okolí, zda krabice nevyhazují. Poslední dobou se mi často stává, že např. kosmetika mi chodí ve „zrecyklovaných“ krabicích od hraček apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš si napsat do nějaké kartonazky, ale nevin jestli by se ti to vyplatilo. V malém množství nejsou ty krabice levné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Domluv si odběr použitých krabic někde v malém obchodě a nech si natisknout samolepky - Z úcty k Zemi recyklujeme obaly - něco něco podobnýho. Pro lepší vzhled to můžeš přebalit do hnědýho papíru a použít přírodní motouz. Pracovala jsem na zásilkovně, dělá to tak už dost firem a lidem je to moc sympatický. Naopak se dost pozastavují nad posíláním malé věci v megakrabici.
- Citovat
- Upravit
Obejít obchody a něčí vysomrovat a taky skladovat všechny vlastní krabice. Nebo si můžeš objednávat nákupy z kosiku/rohlíku, tam ti to budou vozit v papírových taskach a mohla bys to balit do nich
omotat fólii a páskou olepit. Krabice jsou strasne drahy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit