Jak prodloužit paragraf s dvěma dětmi

542
14.8.16 13:33

Jak prodloužit paragraf s dvěma dětmi

Zdravím, prosím o radu.Deti mají neštovice a za devět dnu nejsou fit. Manzel byl na paragrafu a ten byl napsaný na jedno dítě. Da se prodloužit dalších devět dnu na dítě druhé? Tak aby to bylo zaplacené? Ja na paragraf nemůžu jsem v práci chvilku. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5936
14.8.16 13:46

@santape Může,stačí na 1 den přerušit a napsat 9 dní na druhé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
14.8.16 13:47

Teď může na paragraf na 9 dní s druhým a nebo, jeden den buď do práce nebo dovolenou a muze znovu 9 dní na to první dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
14.8.16 13:48

Pokud půjde na paragraf s druhým. ditetem, nemusí být ten jeden den pauza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
14.8.16 13:56
@Gabulle píše:
Teď může na paragraf na 9 dní s druhým a nebo, jeden den buď do práce nebo dovolenou a muze znovu 9 dní na to první dítko.

To s tim prerusenim neni tak uplne pravda, na jrdnu diagnozu smi byt jen jeden paragraf, ale je fakt, ze se to tak vseobecne toleruje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
14.8.16 14:02

@santape může si bez přerušení nechat napsat paragraf na druhé dítě ;) Placené to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
14.8.16 17:22

Je, tak to je super, já už se bála ze to nejde. a ještě dotaz když v sobotu mu skončil paragraf a v úterý jde na kontrolu, jde to zpětné vystavit od neděle na toho druhého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
14.8.16 18:28

@santape Paragraf neskoncil, pouze ty dalsi dny nebudou placene. A od nedele novy doktor napsat nemuze, pokud manzel v nedeli neplacuje, prvni den musi byt pro nej pracovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
14.8.16 19:02
@j.a.n.i1 píše:
To s tim prerusenim neni tak uplne pravda, na jrdnu diagnozu smi byt jen jeden paragraf, ale je fakt, ze se to tak vseobecne toleruje…

všeobecně asi ne, můj ex měl zaměstnance, který měl jednou se sociálkou kvůli opakovanému paragrafu problém, musel od doktora doložit potvrzení, že se opravdu jedná o nový případ ošetřování. tehdy jsem tak trochu vyzvídala mezi mzdovkama (já sama dělala mzdy jenom pro manžela a jinak jsem oborem úplně mimo) a prý občas sociálka problémy dělá… ale už je to pár let nazpátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101871
14.8.16 19:30

@sagina Jo, obcas jo, ale na to ze je to vlastne dost okate obxhazeni zakona zas ne tak casto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
15.8.16 14:57

Takže holky jde to, dnes jsem mluvila s mudr. Očr -paragraf byl napsán na jednoho syna, který se ukončil v pátek a od ponděla znovu bude brát paragraf manžel na druhého syna (placeny). Tak kdyby někdo v tom tápal, tak jak já ať ví. Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí