Jak reagovat - soukromá školka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12975
4.6.15 22:26

Pokud je syn zimomřivý, je to tvoje vina. Jsi úplně mimo.

Příspěvek upraven 04.06.15 v 22:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651

@medunka23 Já taky od včera ne… Od včera večera. Včera jsem se ještě musela pařit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
@Martik11 píše:
Zrejme jo, mela jsem mu dat kratky rukav a pak neco, ale vim, ze tam i ve vnitrnich prostorach nemaji extra teplo.

Hle, tak aspoň víš pro příště, ono je to dost těžké, taky jsem s prvním dítětem tápala. Teď už prostě nějak obleču, případně další oblečení vezmu do školky do skříňky a domluvím se s učitelkama. Ty, než jdou ven, tak zjišťují jak venku je a podle toho řeknou, co si děti mají obléct, přičemž to pak ještě venku regulují. Takže jim vysvětli, že jste zvyklí na teplo a že je možné, že synovi bude chladněji, tak jestli by na něj mohli víc dohlídnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81489
4.6.15 22:27
@Martik11 píše:
Zrejme jo, mela jsem mu dat kratky rukav a pak neco, ale vim, ze tam i ve vnitrnich prostorach nemaji extra teplo.

vo to je emají extra teplo? školku ve sklepních prostorách bych asi změnila. v nadzemních prostorách snad pod dvacet být nemůže, o maringotku lesní školky se taky zjevně nejedná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.6.15 22:27

jessika

Odpoledne prave nechodi, skolka je jen do 16ti a deti od 13ti spi a pak uz vetsinou ven nejdou, moje decko nespi, tak ho tam nedavam, muzu s nim byt venku i odpoledne, coz mi prijde lepsi.
O tom, ze je zimomrivy jsem jim rikala, ale uz nekdy drive. No je fakt, ze nova skolka od zari by byl asi stres, takze zkusim jim to jeste jednou jasne vysvetlit.
Ze kdyz uz mu bude fakt teplo, tak se svlikne sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81489
4.6.15 22:29

Kolik mu je? proč jim neřekl, že mu je zima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
4.6.15 22:30

@Martik11

řešíš kraviny. nebylo by jednodušší a přínosnější začít kluka trochu otužovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.6.15 22:31

Sany80s

Mimo jsi asi TY, zrejme nevis, ze ruzny lidi to maji ruzne, nekdo je vic teplomilny, nekdo ne. My jsme vsichni celkem hubeni, takze pokud ma nekdo tukove zasoby, tak je mu treba furt vedro… Napriklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81489
4.6.15 22:33
@Martik11 píše:
Mimo jsi asi TY, zrejme nevis, ze ruzny lidi to maji ruzne, nekdo je vic teplomilny, nekdo ne. My jsme vsichni celkem hubeni, takze pokud ma nekdo tukove zasoby, tak je mu treba furt vedro… Napriklad.

no, jasně, že jsou jiní, ale pokud je klukovi více než dva, tak snad řekne, že mu je zima. ikdyby mu bylo rok a půl, tak ježí. to bys viděla, co naše holka udělá za cimbál, když je jí zíííímááááá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
4.6.15 22:37

Já teda musím říct, že naše čtyřletá se spíš svlíkne, než šestiletý :zed: Ten je prostě línej a asi vůbec nemá citlivost ani vúči jednomu. V zimě klidně běh v tričku, ve vedru v mikině a v obou případech bude tvrdit, že je mu akorát :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35447
4.6.15 22:46

A co tvoje dite nosi ve skolce? Prijde mi, ze ho opravdu hrozne moc oblikas. Kolik stupnu mate doma - tj. jaky je vas teplotni komfort?
Kosilku( natelnik) mely moje deti naposled nekdy v unoru (stejne ji vetsinou nechtej), stejne tak puncochace. Trika s dlouhym jsem zasunula dozadu do skrine asi pred mesicem.
Minuly vikend byly deti na vode, spali pod stanem a spinavy meli jen teplaky, leginy, tricka s kratkym a mikiny. Bundy zustaly srolovany tak, jak jsem je slozila. A to prselo. Ale boty mely mokre oboje :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
4.6.15 22:47

Tak to učitelkám řekni, a snad si příště dají pozor. jinak nátělník mi taky přijde v tomhle počasí blbost.

@jessikka píše:
Aha, teď dočítám, že šel domů v 12,30.
No tak mu to před polednem svlékly. Jako jo, u nás to dopoledene na tílko taky nebylo (já ho teda měla, ale bylo mi chladno, foukalo), ale nevidím to jako nějaký zásadní problém. Prostě na to učitelky upozorni a příště ho rozumně oblékni.Ale pořád mi do hlavy nejde, jak se mohl spálit, když u vás byla zima.

a tohle já zase docela chápu, asi před 8 lety jsem byla na Malý Fatře, udělali jsme si hřebenovku od lanovky skoor na Velký Kriváň, svítilo slunko, ale byla zima, i přes rychlý tempo jsem byla zmrzlá jak psí houno, no a na konci cesty jsme zjistila, že jsme úplně spálená, ramena, dokonce i ruce, který jsem měla už opálený, mi šly dočervena..jako říkala jsme si, že to naštve, spálit se, a přitom mrznout..kdybych se při tom aspoň hezky nahřála v teple..no ono houby :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.15 22:48
@Lama Lama píše:
no, jasně, že jsou jiní, ale pokud je klukovi více než dva, tak snad řekne, že mu je zima. ikdyby mu bylo rok a půl, tak ježí. to bys viděla, co naše holka udělá za cimbál, když je jí zíííímááááá.

Muj triletak je schopnej byt v mikine v tomhle vedru, hlavne ze si hraje :-D a ja, jako mala tak strasne moc milovala koupani, ze i kdyz jsem v rybniku drkotala zubama, vsem jsem tvrdila, jaky je me teplo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81489
4.6.15 22:51
@jessikka píše:
Aha, teď dočítám, že šel domů v 12,30.
No tak mu to před polednem svlékly. Jako jo, u nás to dopoledene na tílko taky nebylo (já ho teda měla, ale bylo mi chladno, foukalo), ale nevidím to jako nějaký zásadní problém. Prostě na to učitelky upozorni a příště ho rozumně oblékni.Ale pořád mi do hlavy nejde, jak se mohl spálit, když u vás byla zima.

a to já zas chápu, já měla při -1st puchejř od spálenin ze sluníčka na nose. :nevim:
le tak předpokádám, že v červenci, kdy svítí sluníčko, tak dítě v nátělníku neumrzne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.6.15 22:52

Doma mame kolem 23,5, i 24 C v obyvaku, v loznici samozrejme min. Jasne, ze se da spalit i v zime, vsak na horach mrzne a clovek se muze i spalit. Ja se spalila poprve v 7mi letech a od te doby mam problem na tom miste s pigmentem a se slunecni alergii, jen mistne. Male deti by se spalit holt nemely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin