Jak rychle ubrat na váze?

159
27.9.15 19:51

Jak rychle ubrat na váze?

Ahoj POtřebuji poradit po antidepresivu esoprex jsem přibral za rok na váze 25 Kg strašné už ho dva měsíce neberu a potřeboval bych tu vahu nějak alespon snižit. A nevím jak na to tak si rád poslechnu vaše nazory. Mě napadlo přestat úplně jíst a pít jenom vodu. Byl jsem teď týden na dovolené na Djerbě kde mě ta Tuniska strava moc nechutnala tak jsem jedl jen zeleninu a pečivo a vodu a 5 Kg najednou pryč. a tady u nás jim normálně jedno jidlo denně a váha stejně neubývá, než se uchylím fakt k tomu extremu, že budu pít jen vodu, tak si rád poslechnu názor maminek zde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30422
27.9.15 19:53

Rychle shodíš a rychle nabydeš dvakrát tolik. Rychlý úbytek na váze vyhladověním je fakt velká hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
27.9.15 19:53

Krabickova dieta je super, po prvnim diteti jsem takhle zhubla a doporucuju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.9.15 19:54

@clovicek841 co blbneš jen vodu.jez normálně 5× denně, poslední jídlo lehké a to v 17hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
27.9.15 19:58

Jíst naposledy v 5 je blbost. Nejpozději 2 hodiny před spaním. Lehká jídla. Omezit tuky, cukry. Pokud chceš vyloženě nějakou dietu, můžeš zkusit Dukanovu (taky tu je diskuze) :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
27.9.15 19:59

Já doporučuji kalorické tabulky. A nepít často kávu a teda opravdu hodně pit. Doporučuji vodu s nějakým citrusem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
27.9.15 20:01

Půst jen na vodě je hodně stará a osvědčená metoda na detox, hubnutí a léčbu kde čeho… ale předtím je třeba nastudovat nějakou literaturu. Doporučuju Hladovění pro zdraví od Mudr. Partykové. Taková návratovka je docela kumšt a během hladovění je třeba tělo čistit přes kůži, plíce i střevo (jinak hrozí otrava zplodinami, které se uvolňují z odbourávaných tkání) Není na tom nic šíleného nebo zavrženíhodného, ale opravdu je třeba o tom něco vědět a mít sakra dobrou disciplínu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.9.15 20:03
@serpent píše:
Půst jen na vodě je hodně stará a osvědčená metoda na detox, hubnutí a léčbu kde čeho… ale předtím je třeba nastudovat nějakou literaturu. Doporučuju Hladovění pro zdraví od Mudr. Partykové. Taková návratovka je docela kumšt a během hladovění je třeba tělo čistit přes kůži, plíce i střevo (jinak hrozí otrava zplodinami, které se uvolňují z odbourávaných tkání) Není na tom nic šíleného nebo zavrženíhodného, ale opravdu je třeba o tom něco vědět a mít sakra dobrou disciplínu ;)
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
27.9.15 20:06

Chce to pravidelně jíst a hýbat se :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
27.9.15 20:11

@weyky budu se snažit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
27.9.15 20:12

Ale jako stejně antidepresiva vážně nevím k čemu je to dobré, za ten rok co jsem esoprex bral tak mě to vůbec nepomohlo daleko lepe se citím bez něj a tá váha na víc to je jako bonus :,( a to ještě když někoho potkám kdo mě dlouho neviděl tak mě řikaji Ty se musíš mít fakt dobře jak jsi přibral :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
27.9.15 20:13

@clovicek841 a to je základ :palec: mělo by se jíst 5× denně, zahrnout co nejvíce zeleniny, ovoce jen dopoledne, žádné smažené a ne moc sladkého, přidat trochu pohybu a půjde to samo.Taky jsem shodila 20kg, dá se to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
27.9.15 20:16

Budu držet palce. Zkus cvičení s Cassey ho nebo Jillian

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
27.9.15 20:17

Jooo a klidně si udělej detox, ale dlouhodobým hladověním si zaděláš akorát na vředy a jo-jo efekt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
27.9.15 20:20

@weyky jasně mě taky doma říkají že, tou vodou je to blbost, budu muset jíst častějí, já se přiznám, že třeba ani nesnídám, protože bych ráno musel vstávat o 20 minut dříve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková