Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj!
Vcera jsem zacala cvicit Body Revolution od Jillian Michaels. Cviceni je rozlozeno na tri faze a trva tri mesice. Je tu nekdo, kdo by se rad pridal?
Potrebuju shodit okolo 5 kilo a hlavne pekne zformovat nohy. Sice jsem zvykla behat i 15 kilometru, ale bohuzel se to na me postave moc nepodepisuje. Telo si uz asi zvyklo.
Pokud nas bude vic, muzeme si i zalozit skupinu ![]()
Téééda idu do toho mam 30day a 6 wek 6 pak. Pak mě začlo bolet koleno a skončila jsem tak snad už to bude ok
vypadá to na dobrou výzvu
![]()
Ahoj holky mám za sebou 30day shred, riped in a 6 weks six pack zhubla jsem za rok a půl 17kg
body revolution jsem necvičila nevim kde ho stáhnout ![]()
@Marca 1 ja to stahla na http://www.hellspy.cz/ dneska večer uvidíme
![]()
Ahoj! To jsem rada, ze se nekdo chce pridat
ja vcera zacala Workout 1 a dneska dost citim ruce a zada, ale nepripadalo mi to az tak hrozne. Ja u cviceni vzdycky posloucham hudbu, tak se mi hned cvici lip
napiste, jak jste zvladli W1 a jestli mate nejaky cil, ktereho chcete dosahnout na konci 3 mesice. Ja mam 60kg na 160 cm a prala bych si zhubnu zhruba tak na 57-55 kilo. Potrebuju hlavne vytvarovat nohy a zhubnout brisko, prsa a zadek bych si klidne nechala takove, jake jsou ted ![]()
Já mám taky dnes hotovo 4 km běhu level jedna 1 den. Doufám že se zpevnim a dam dolů těch posledních 10 kg a byla zpět postavicka jako před tehotenstvima ![]()
@Ververka77 držím palce to dáme
![]()
Paráda!
jak se ti líbil Workout 1? Já dneska odcvičila Workout 2 a zatím se mi oba velmi líbily, docela jsem se zapotila, ale cviky nebyly nepříjemné. Dodržuješ i nějakou speciální stravu?
Akorát jsem omezila to sladke a přidala jsem zeleninku
ještě kojím takže to neženu nějak do extremu ![]()
@Petulanka Tak jak sis dneska zacvičila? Já byla večer už úplně vyčerpaná z celého týdne, ale nakonec jsem našla sílu si zacvičit Cardio 1 a jsem moc ráda, že trvá jenom 20 minut
jinak já úplně vynechávám sladké a čipsy. Ráno si vždy dám ovoce s jogurtem, dopoledne chřoupu mrkev nebo hrozny, pak oběď často zelenina s rýží nebo kuskusem a odpoledne salát a večer někdy rýže s kuřetem nebo tuňák. Mojí největší slabostí je teda káva, piju ji s mandlovým mlékem, ale vynechávám cukr. A včera jsem si dala koktejl, ajaj ![]()
@Ververka77 jee a nejiš nejak málo? ja bych teda umřela hlady
Ja taky kafuju ač kojím tak 3 kafe denne dám ![]()
Ahoj zeny rada bych se taky pridala.. ale nevim jestli me ti raubiri nechaji cvicit kazdy den
. potrebuju 7kg dolu, 57kg a 158 cm ale mam to vsechno v pupku a zadku
![]()
Tak jak se vám pokračuje, holky?
já dneska dokončila první týden a zítra si dám den volna. Musím říct, že každé cvičení se mi cvičilo moc dobře, nejvíc jsem se tedy zapotila u W2 a u W1 nesnáším kliky, protože mám slabé ruce
ale konečně jsem si koupila činky, koupila jsem si 2,2 kilo (pět liber). Sice jsou těžší pro mě, ale snad mi to pomůže posílit ruce. S jakými činkami cvičíte vy?
Taky jsem si konečně koupila váhu, takže už vím, kolik vážím. 60, 7 kilo, 26 procent tuku a 34 procent svalů. Tak doufám, že ta procenta se v průběhu příštích týdnů ještě promění ![]()
@Ververka77 jeste ne nechavam si to na utery.. dneska jsme meli dvouhodinovou prochazku na s croozrem na hriby.. a celkove o vikendu neni cas cvicit a pred manzelem cvicit nechcu
![]()