Jillian Michaels Body Revolution - kdo jde do toho se mnou?

341
24.9.15 00:22

Jillian Michaels Body Revolution - kdo jde do toho se mnou?

Ahoj!

Vcera jsem zacala cvicit Body Revolution od Jillian Michaels. Cviceni je rozlozeno na tri faze a trva tri mesice. Je tu nekdo, kdo by se rad pridal? :) Potrebuju shodit okolo 5 kilo a hlavne pekne zformovat nohy. Sice jsem zvykla behat i 15 kilometru, ale bohuzel se to na me postave moc nepodepisuje. Telo si uz asi zvyklo.

Pokud nas bude vic, muzeme si i zalozit skupinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
256
24.9.15 07:10

Téééda idu do toho mam 30day a 6 wek 6 pak. Pak mě začlo bolet koleno a skončila jsem tak snad už to bude ok :palec: vypadá to na dobrou výzvu :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.15 08:28

Taky do toho půjdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3726
24.9.15 11:02

Ahoj holky mám za sebou 30day shred, riped in a 6 weks six pack zhubla jsem za rok a půl 17kg :D body revolution jsem necvičila nevim kde ho stáhnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
24.9.15 12:06

@Marca 1 ja to stahla na http://www.hellspy.cz/ dneska večer uvidíme :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
24.9.15 13:02

Ahoj! To jsem rada, ze se nekdo chce pridat :) ja vcera zacala Workout 1 a dneska dost citim ruce a zada, ale nepripadalo mi to az tak hrozne. Ja u cviceni vzdycky posloucham hudbu, tak se mi hned cvici lip :) napiste, jak jste zvladli W1 a jestli mate nejaky cil, ktereho chcete dosahnout na konci 3 mesice. Ja mam 60kg na 160 cm a prala bych si zhubnu zhruba tak na 57-55 kilo. Potrebuju hlavne vytvarovat nohy a zhubnout brisko, prsa a zadek bych si klidne nechala takove, jake jsou ted :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
24.9.15 22:04

Já mám taky dnes hotovo 4 km běhu level jedna 1 den. Doufám že se zpevnim a dam dolů těch posledních 10 kg a byla zpět postavicka jako před tehotenstvima ;)
@Ververka77 držím palce to dáme :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
24.9.15 22:15

Paráda! :) jak se ti líbil Workout 1? Já dneska odcvičila Workout 2 a zatím se mi oba velmi líbily, docela jsem se zapotila, ale cviky nebyly nepříjemné. Dodržuješ i nějakou speciální stravu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
25.9.15 07:21

Akorát jsem omezila to sladke a přidala jsem zeleninku :) ještě kojím takže to neženu nějak do extremu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
26.9.15 01:33

@Petulanka Tak jak sis dneska zacvičila? Já byla večer už úplně vyčerpaná z celého týdne, ale nakonec jsem našla sílu si zacvičit Cardio 1 a jsem moc ráda, že trvá jenom 20 minut :) jinak já úplně vynechávám sladké a čipsy. Ráno si vždy dám ovoce s jogurtem, dopoledne chřoupu mrkev nebo hrozny, pak oběď často zelenina s rýží nebo kuskusem a odpoledne salát a večer někdy rýže s kuřetem nebo tuňák. Mojí největší slabostí je teda káva, piju ji s mandlovým mlékem, ale vynechávám cukr. A včera jsem si dala koktejl, ajaj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
26.9.15 06:57

@Ververka77 jee a nejiš nejak málo? ja bych teda umřela hlady ;) Ja taky kafuju ač kojím tak 3 kafe denne dám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
26.9.15 07:19

Ahoj zeny rada bych se taky pridala.. ale nevim jestli me ti raubiri nechaji cvicit kazdy den :lol:. potrebuju 7kg dolu, 57kg a 158 cm ale mam to vsechno v pupku a zadku :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
27.9.15 17:01

@ZZuzulla Ahoj! Vítej :) tak už jsi taky začala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
27.9.15 17:04

Tak jak se vám pokračuje, holky? :) já dneska dokončila první týden a zítra si dám den volna. Musím říct, že každé cvičení se mi cvičilo moc dobře, nejvíc jsem se tedy zapotila u W2 a u W1 nesnáším kliky, protože mám slabé ruce :D ale konečně jsem si koupila činky, koupila jsem si 2,2 kilo (pět liber). Sice jsou těžší pro mě, ale snad mi to pomůže posílit ruce. S jakými činkami cvičíte vy?

Taky jsem si konečně koupila váhu, takže už vím, kolik vážím. 60, 7 kilo, 26 procent tuku a 34 procent svalů. Tak doufám, že ta procenta se v průběhu příštích týdnů ještě promění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
27.9.15 17:40

@Ververka77 jeste ne nechavam si to na utery.. dneska jsme meli dvouhodinovou prochazku na s croozrem na hriby.. a celkove o vikendu neni cas cvicit a pred manzelem cvicit nechcu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková