Proč si ženy nechávají dělat silikony?

1244
19.9.15 10:33

Proč si ženy nechávají dělat silikony ?

Narazil jsem zde na téma augmentace prsou. Protože vám ho milé dámy nechci plevelit tak by mě zajímalo co vás vede k tomu uvažovat o chirurgickém zvětšení poprsí. Podle toho co vím - tak nám chlapům se silikony nelíbí, nemáme je rádi. Je to hloupá móda která sem přišla z Ameriky, kde si i holky s krásnými přírodními prsy nechávají dělat „tenisáky“. Není nad přirozenou krásu, nemluvě o tom že k ideálu absultní štíhlosti se tenisáky fakt nehodí. Některé plastické chirurgy bych za to co jsou schopni splnit pacientkám za „sny“ nechal zavřít do vězení za poškození pacienta. Bohužel tahle část zdravotnictví je největší byznys :(

Přirozeným ňadrům ať jsou velká, střední nebo malá ZDAR. Silikonům všech velikostí ZMAR ZMAR ZMAR! FUJ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
19.9.15 10:37
@IdealMan píše:
Narazil jsem zde na téma augmentace prsou. Protože vám ho milé dámy nechci plevelit tak by mě zajímalo co vás vede k tomu uvažovat o chirurgickém zvětšení poprsí. Podle toho co vím - tak nám chlapům se silikony nelíbí, nemáme je rádi. Je to hloupá móda která sem přišla z Ameriky, kde si i holky s krásnými přírodními prsy nechávají dělat „tenisáky“. Není nad přirozenou krásu, nemluvě o tom že k ideálu absultní štíhlosti se tenisáky fakt nehodí. Některé plastické chirurgy bych za to co jsou schopni splnit pacientkám za „sny“ nechal zavřít do vězení za poškození pacienta. Bohužel tahle část zdravotnictví je největší byznys :(Přirozeným ňadrům ať jsou velká, střední nebo malá ZDAR. Silikonům všech velikostí ZMAR ZMAR ZMAR! FUJ!

Neplatíš, nenosíš, nemudruj, neřeš. Víš co, nech to na ženských. Dělají to HLAVNĚ pro svůj (!) pocit, ne pro potěšení chlapa. Mimochodem, plastické chirurgy máme výborné, jezdí k nám řada klientů ze zahraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
19.9.15 10:38

Třeba to, že po dětech a s věkem už prsa nedrží tvar a vypadají jako pytlíky od mouky, které se musí narolovat do podprsenky?
To se nelíbí ani chlapům… Jestli Vám ano, tak se máte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
19.9.15 10:39
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.9.15 10:40
@xjuklickova píše:
Třeba to, že po dětech a s věkem už prsa nedrží tvar a vypadají jako pytlíky od mouky, které se musí narolovat do podprsenky?
To se nelíbí ani chlapům… Jestli Vám ano, tak se máte…

takovýho mudrlanta jsme tu potřebovaly :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná

Myslím, že je hlavně velká blbost si myslet, že si ženy nechávají „přifouknout“ prsa jen z estetického hlediska… velká část žen má komplex a malé sebevědomí, hodně z nich má nulky a vůbec bys po operaci nepoznal, kdybys ji předtím neznal, že má umělé prsa. Ne každá si nechá zvětšit o 4 velikosti… a i kdyby tak je to jen jejich věc, nikdo ti nenutí vybrat si holku se silikony :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4148

Já tě sice chápu, ale tady jde o pocit ženy samotné ze sebe. Nedělá to kvůli chlapům(nebo tedy většina a rozumné ne). A znám ženu se silikony a věř tomu, že chlapi na ní mohou oči nechat, takže rozhodně ne všichni chlapi mají stejný názor jako ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894

@Burj Chalifa Promiň, to je můj důvod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
19.9.15 10:41

Myslím, že ženský si nechávají dělat silikony, aby měly hezčí a větší kozy, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.9.15 10:41

Věřím, že kdyby se nabízelo zvětšení penisu, tak budou chlapi stát ve frontě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.9.15 10:42
@xjuklickova píše:
@Burj Chalifa Promiň, to je můj důvod…

je, pardon, to bylo na toho strážce přírodních tvarů :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
19.9.15 10:44
@Burj Chalifa píše:
:mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
7346
19.9.15 10:47

@IdealMan :think: Třeba kvůli tomuhle…??? Předpokládám, že dotyčná na fotce věnovala svá krásná a přirozená prsa svému (s chlapem společnému) dítěti/dětem…tak nevidím důvod je nechtít „zpátky“…:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
19.9.15 10:48
@Burj Chalifa píše:

Ale prd…přece nebudou chtít toho umělýho macka v kalhotech…raději „přirozeného kašpárka“… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
19.9.15 10:52
@Burj Chalifa píše:
:palec:
Asi ještě neviděl prsa po dětech :roll:

Příspěvek upraven 19.09.15 v 10:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková